בעצם אתה צריך רק לראות את Batman Begins .. אבל חוץ מעשר הדקות הראשונות, אתה יכול להבין ולהנות מהסרט לגמרי.
הראשון והשני היו ביי פאר טובים מהשלישי והרביעי עם קילמר וקלוני. בתור חובב של העטלף האנושי אני יכול לומר שבטמן מתחיל באמת החזיר לסדרה קצת מהכבוד האבוד שלה ובעיקר החזיר לה את הצבע האפל שנעלם מאז שברטון עזב את הבימוי, ואפילו נתן לו פן יותר רציני מאשר של ברטון שאהב להשתעשע בהומור השחור שהוא כל כך מחבב, אבל בסופו של דבר "בטמן מתחיל" לא הלהיב אותי כמו שנדמה שהוא הלהיב אחרים. אני מחכה לראות אם "האביר האפל" מחזיר קצת את הכבוד.
אתה מחמיא לו מאוד, זה לא רק שהסרט הוא הגרוע בסדרה אלא הגרוע בהיסטוריה, ואני ממש לא מגזים. עכשיו סיימתי באטמן מתחיל, ובאמת סרט לא רע. הסוף שלו משאיר הרבה מאוד טעם לראות את האביר האפל. התירוץ למיעוט האקשן הוא כמו באיירון מן ההקדמה הארוכה לסיפור וזו רק הסיבה לזה שהסרט השני בסדרה אמור להיות הרבה יותר טוב.
"ארץ קשוחה" (במקור באנגלית: "No Country for Old Men") הינו מותחן פשע, (המבוסס על רומן בעל אותו שם באנגלית, שתורגם לעברית בשם "לא ארץ לזקנים") שנכתב ובוים על ידי האחים כהן, ובו מככבים טומי לי ג'ונס, ג'וש ברולין וחוויאר ברדם (אשר זכה בפרס האקדמיה על תפקידו כשחקן המשנה הטוב ביותר). הסרט מגולל את סיפורן של שלוש דמויות מורכבות, שכל אחת מהן מייצגת פלג אחר בחברה האנושית. עלילת הסרט עוקבת אחר עסקת סמים שהשתבשה, וגוררת למותם של עשרות אנשים בידי רוצח סדרתי פסיכופט בשם אנטון שיגור, ולמרדף מתמשך ומורט עצבים בין הדמויות, המתרחש במערב טקסס של שנות ה-80.
סיימתי עכשיו לראות בפעם הראשונה בחיי את מלוא 160 הדקות (או משהו כזה) של הסרט שהוא ללא ספק הטוב בהיסטוריה - הסנדק. אני חושב שאני אשאר ער עד לרגע בו הסרט השני והסרט השלישי יסיימו לרדת, ואז גם אותם אראה ברציפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ענק, ענק ושוב פעם ענק. אין לי ספק בכלל שזה הסרט הטוב ביותר שראיתי. פרנסיס פורד קופולה פשוט במאי ענק, עצום! טוב ביי פאר מקווין טרנטינו או ממרטין סקורסזה או מסטיבן שפילברג או מאלפרד היצ'קוק. כשראיתי את השתולים ואת החבר'ה הטובים לדוגמא, שהם שני סרטי המאפיה הטובים ביותר שראיתי עד היום (ועזבו אותי מכל מיני בראד פיטים שמשחקים מתאגרפים), הייתי בטוח שהם סרטי המאפיה הטובים ביותר שאראה אי פעם. אבל הסנדק, עם כל הכבוד לשני הסרטים שציינתי למעלה, פשוט כל כך הרבה יותר טוב. היום גם ראיתי שוב פעם את נפלאות התבונה (בגלל זה נזכרתי בכוסית ג'ניפר קונלי) וגם את 3:10 ליומה ואת סינדרלה מן. המסקנה המתבקשת משלושת הסרטים הם שראסל קרואו הוא שחקן מצוין. נ.ב. יש לי את באטמן מתחיל על דיסק, אבל אח שלי צרב אותו ממש כשיצאה הגרסת DVDRIP הראשונה ועוד לא היו לה כתוביות אין לי כוח להוריד מחדש, האם אני יכול לראות את זה באנגלית ולהבין? הרמה שלי באנגלית מספיקה לי בשביל לראות פרקים של סאות'פאק בלי תרגום לדוגמה. עדיף להוריד מחדש או שאפשר לראות? זה לא מסובך מדי להבין?
אם אתה רוצה עוד המלצות לסרטי מאפיה טובים: קזינו דוני ברסקו the killing of a chinese bookie היו זמנים באמריקה רחובות זועמים
אני העדפתי לחכות למחר כאשר יש ב2 בצהריים את הסנדק ובשבע את הסנדק 2. את הראשון כבר ראיתי, את השני עוד לא.
עכשיו יש ביס 2 את הסרט טנשייס די, מצחיק לאללה, תמיד אהבתי את ג'ק בלק... לפני רגע נגמר הקטע שהוא מדמיין ביער, למי שמבין, נקרעתי!
אם יש שאלה שתביא תוצאה של 50-50, זה איזה מבין שני הסנדקים יותר טוב? השלישי דרך אגב, מעאפן כפי שמיכאל ציין.