איפה הוא נעל את עצמו כשהתכונן ל"הר ברוקבק"? בארון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
מי אמר לך שלא ראיתי? ראיתי, בטח שראיתי.ראיתי ולא הבנתי על מה כל המאומה. סרט טוב, אפילו טוב מאוד, אבל המקום שלו כסרט הטוב ביותר בכל הזמנים הוא מגוחך. הסרט הזה כל כך קלישאתי, מאוד צפוי( ראיתי עם חברים ויכלנו לנחש את הקטע הבא בקלות), וחלק מהקטעים מאוד מפגרים(הארויי דנט הופך לרע בשניה וחצי). הסרטים האחרים שלו - היוקרה, ממנטו הרבה יותר טובים. הסרט הזה ברמה של הסרט הראשון, לא יותר.
אחלה סרטים התחילו יס לשדר. אתמול היה את "מיליון דולר בייבי", עכשיו סיימתי ראיתי את "רוקי" ויש מרתון של כל הסרטים של זה, ועכשיו אני רואה את "הטוב, הרע והמכוער".
למרות שאני בצבא, אני לא נוהג להרדם בסרטים, אבל אתמול ראיתי את הסרט 300 ופשוט פרשתי בשלב מסויים. אולי סתם הייתי במצב רוח לראות סרט מציאותי לשם שינוי, אך בשורה התחתונה הוא היה אכזבה מבחינתי.
300 אדיר, אחד מהפייבוריטים שלי. נכון שהוא קצת מוגזם ומגעיל בחלק מהמקרים אבל אם לא מתייחסים אליו ברצינות כמו לגלדיאטור לדוגמא אז אפשר להנות ממנו.
נראה לי שהגעתי עם עצמי להבנה: לא אהבתי את 300 לא יודע, הסרט הזה לא עושה לי את זה כנראה...לא מציאותי ודיי חוזר על עצמו...לא התלהבתי ממנו כל כך בפעם הראשונה ופשוט לא יכלתי לראות אותו אתמול בפעם השניה... בכל מקרה ראיתי את אני האגדה אתמול\היום [5 בבוקר של היום חחח..] האמת? דווקא ממש נהניתי...וויל סמית' היה מעולה ושיחק אחלה...הסרט סיפק את הסחורה לפי דעתי
אני דווקא התלהבתי מאוד מהסרט '300'. אולי סתם כי משועבד לכל הקרבות העתיקים האלה, נוסח 'גלדיאטור' ודומיהם.
אוקיי, אחרי שראיתי האביר האפל אני יכול לומר דבר כזה. האביר האפל הוא סרט עצום. ממנטו הוא סרט גאוני. פרסטיז' הוא סרט חזק עם תסריט מבריק. באטמן מתחיל הוא סרט טוב. מסקנה - כריסטופר נולאן גאון.
קניתי כרטיס לסרט ב10 שקל ברשת שופרסל עכשיו קולנוע אין לי כאן בכרמיאל ואני צריך לסוע לנהריה משמע עם הסרט מתחיל ב19:00 אני יהיה בבית רק ב22:00-22:30 כלומא זמן אני לא ילך לסרט שיאכזב תתנו המלצות לסרט
300 סרט שאני מאד אוהב והוא סרט מאד מהנה. לא מציאותי? הוא לא מתיימר להיות מציאותי, הוא מציג את הסיפור בצורה קולנועית ומוקצנת מן הסתם שלא שאפו לעשות סרט מלחמה מציאותי. ולנושא אחר ועצוב יותר, הקומיקאי והשחקן ברני מק הלך לעולמו בגיל 50. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579916,00.html ברני מק שיחק בין היתר באושן 11,12,13, במלאכיות של צ'רלי ולאחרונה ברובוטריקים, מה קורה בהוליווד?
אני מתבייש להודות בזה, אבל שילמתי 19 שקל להוט כדי לראות תסרט החדש של אבי ביטר. זוועה מהלכת, עאלק סינמטק, החובבנות זועקת לשמה, מצטער על השעה וחצי ששרפתי כדי לראות את זה. הסדרה שהוא מוצג בה באופן אירוני בביפ עוד גרמה ליי חשוב שעוד אולי זה יהיה שווה משהו הסרט הזה, אז חשבתי..
אני לא אהבתי את 300. סתם חבורת אנשים עם חרבות והרבה אפקטים. שום דבר מיוחד מעבר לזה. לגבי האביר האפל - סרט אדיר, ללא ספק. אבל היו גם דברים מאד מעצבנים בסרט : 1) הקטע שבאטמן מדבר כאילו יש לו בעית ליחה חמורה ביותר. מה, זה אמור להפחיד? זה נראה מגוחך ולמען האמת נראה כמו התעללות מיותרת בכריסטיאן בייל שפשוט נחנק בעוד הוא עושה את זה. אגב סרטון אדיר ביוטיוב, מעין פארודיה על הקטע הזה : http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc 2) הבמאי רצה לגרום למצב שבו באטמן רוצה להפסיק להיות באטמן, אבל בסוף הוא נאלץ\מבין שהוא צריך להישאר. סבבה, גם בספיידרמן היה את זה, לגיטימי לגמרי. הקטע זה שמדובר בסיבה מטומטמת לגמרי - הג'וקר אמר בטלויזיה שהוא רוצה שבאטמן יחשוף את עצמו, אז באטמן כמו ילד כאפות רץ לעשות את זה. 3) אין קשר בין השם טו-פייס למה שהולך עם הארווי דנט בסרט. אין שום קופליקט פנימי, פיצול אישיות כמו בקומיקס, הוא פשוט נהיה רע וזהו. אבל עדיין, סרט אדיר.