דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. Riki Member

אני דווקא נורא אהבתי

2. פרנקו בארזי Member

הוא בכלל לא גרוע
    ראיתי אותו שהייתי בן 13 והוא עשה לי כל כך רע על הנשמה שאני חושב שבאותו לילה הקאתי
    הוא ממש לא גרוע, סרט טוב, אבל אם אני אצטרך אי פעם לראות אותו שוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. George Best Member

היום לקחתי מבלוקבאסטרד את "בעמק האלה".
    יופי של סרט.
    מותח, מרתק ומרגש כאחד,
    טומי לי ג'ונס במיטבו, ואיך לא אשתו היא...סוזן סרנדון, שחייבת להופיע ב40% מהסרטים של השחקן הותיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את זה בטיסה מלונדון. סרט נחמד עם סוף קצת מפתיע.

5. Mr.Eko Member

http://www.sratim.co.il/movies/images/5747.Xxx

מהנה,מרתק ומפתיע.
    כריסטיאן בייל עם עוד משחק מעולה ויחד עם מייקל קיין ויו ג'קמן הסרט הזה הוא פשוט מצויין.

6. A. Arshavin Member

כרגע סיימתי לראות ב-HOT את הסרט ''המחליפים'' עם קאיו ריבס, סרט מצויין, אהבתי מאוד.

7. אלי מתחן Member

אחרי אינספור תגובות פה ראיתי סופסוף את האביר האפל, והאמת זה בדיוק מה שציפיתי.
    עשוי מצויין, לדג'ר נותן הופעה בתור הג'וקר אבל כל השוואה בין הסרט הזה לסנדק או לאחת מהקלאסיקות האחרות שהיו פה מיותרת.
    אפשר להוריד מהסרט חצי שעה, ורצוי את כל הויכוחים הפילוסופים שמנסים לעשות מהסרט הזה יותר ממה שהוא והוא יכול להיות יותר טוב.

8. REAL MADRID Member

ב'יס' עשו את אחת ההחלטות הטובות שהם עשו בשנים האחרונות עם ה'קיץ של שוברי קופות' ביס 2. אני פשוט נהנה לעקוב אחר הסרטים והיום למשל ראיתי את שודדי הקריביים 2 לאחר שאתמול הם הראו את הראשון, מחר כאמור ישודר הסרט השלישי.

אם יש סרט או יותר נכון סרטים שאני יכול לראות אותם שוב ושוב למרות שכבר ראיתי אותם בערך 400 פעם זה שודדי הקריביים...

תהנוג.

9. King Kenny Member

בדיוק באתי לכתוב על זה פה, תענוג ללא כל ספק. מה גם שהסרט השני בשודדי הקריביים היה הסרט היחידי שלא ראיתי מהשלושה. אבל את השלישי ראיתי מלםני הרבה זמן ואני לא זוכר הרבה אז אני מתכוון לראות אותו מחר.

10. Santiago Bernabeu Member

המעצבן הוא שזה פחות או יותר אותם סרטים ששודרו בעבר (למעט 300) באופן דיי קבוע, חלקם אפילו לא שוברי כופות.

11. King Kenny Member

מה מעצבן? אחלה סרטים כל הקיץ? אז מה אם הם שודרו כבר בעבר? עכשיו הם משודרים ברצף ולא פעם בכמה חודשים סרט מפורסם וטוב.

12. REAL MADRID Member

החיסרון היחיד שאני יכול לשוב עליו הוא שעכשיו תהיה תקופת יובש רצינית מסרטים טובים.

אני לא מאמין שראית את כל הסרטים האלה אבל אם כן, אז מה הבעיה לראות שוב?

מה גם שאף אחד לא מכריח אותך לראות. מעצבן אותך - אל תראה.

13. ManUtd Fan Member

נגמר לפני זמן קצר הסרט 8mm 2...אהבתי מאוד מאוד מאוד!

14. 亚历山大帕托 Member

הבעיה עם יס שהם לא מראים הרבה סרטים קלאסיים וטובים, כמו שהם לא הראו את הסנדק עד לפני חצי שנה-שנה. סרטים כמו התפוז המכני (ראיתי איזה פעמיים לפני שנים רבות), פני צלקת (ראיתי לפני איזה 6 שנים באיזה 4 בבוקר וזה לא היה שידור חוזר), הניצוץ (פעמים בודדות), מלחמת הכוכבים (לא חושב שאי פעם ראיתי), המספריים של אדוארד (בטוח אף פעם), דוני ברסקו, גנדי, שכחו אותי בבית (הייתי מת לראות עכשיו, מה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), ועוד ועוד...

15. mrwhat Member

סרט חמוד שאפשר להעביר עם חברה - Dead Silence, מהיוצרים של המסור.

אפרופו התפוז המכני, יש סרט חדש שאמור לצאת לקולנוע עוד כמה זמן, השחקן הראשי ממש הזכיר לי את השחקן הראשי מהץפוז המכני. לא זוכר כל כך איך קוראים לסרט, נראה לי שקוראים לסרט 'משחקי שעשועים', אבל אני ממש לא בטוח. מישהו אולי ראה פרסומת של הסרט בקולנוע?