אחריי שהמון אנשים המליצו לי על הסרט, רקווים לחלום, הורדתי,ראיתי ונהנתי מכל שניה. סרט מרגש עד דמעות , במיוחד בהתחלה, אני ממליץ לכל אחד ואחת מכם לראות את הסרט.
ראיתי שאנשים פה לא הזכירו אותו, אני חייב לציין שטרופיק טאנדר הוא אחד הסרטים המצחיקים. כל פעם מחדש כשאני נזכר ברוברט דאוני ג'וניור בתפקיד כושי יוצאות לי נחירות סטייל שגיא כהן
אממ היו לי המון ציפיות כי שמעתי עליו ביקורות נהדרות. די התאכזבתי למען האמת. לא סרט רע כמובן, פצ'ינו וג'ון קאזל ז"ל במשחק נהדר - אבל ציפיתי למעט יותר. כלבי אשמורת סרט מדהים שלא עולה פה מספיק לטעמי ברשימת הסרטים הגדולים של האנשים פה. ענק!
היום השלמתי עוד חור בהשכלה וראיתי 'היט' עם דה נירו ופאצ'ינו משנת 1995 (סגירת מעגל אחרי שראיתי ביום שישי פשע מוצדק), סרט טוב, טוב מאד, אבל אחרי הדברים שאמרו עליו ציפיתי למעט יותר. "אתה חייב לראות את הסרט" "סרט מדהים", העלילה טובה,מעניינת מותחת ובנויה טוב, אבל עדיין היה חסר לי משהו קטן בעלילה שממש יהפוך את הסרט ל'אפי' כפי שחלק הגדירו לי אותו, אפי הוא בהחלט לא היה. בכל מקרה אין ספק שצמד השחקנים האדירים הללו משפרים את הסרט עשרות מונים. לראות אותם ופשוט ליהנות,כל פעם שאני רואה אותם עולה לי חיוך על הפנים.
בטופ של הכי אהובים עליי, אני בכלל פריקית של טרנטינו. אפרופו פאצ'נו דה נירו, מישהו ראה את החדש של הצמד חמד ? משום מה כולם מתעקשים להרוס לי את הצפייה לראות את זה.
כן, אני ראיתי. אחלה סרט, אבל כפי שכבר אמרתי - קצת קשה לראות את דה-נירו ופצ'ינו מבוגרים, והמשחק שלהם קצת מעבר לשיא, אבל בכל זאת "רצח מוצדק" הוא סרט טוב, ובלי שום קשר - אסור לפספס סרט של שניהם ביחד. לכי לראות, בפקודה!
החצי השני של פול מטאל ג'אקט פשוט לא עומד באותה שורה עם החצי הראשון הגאוני שלו. קובריק במיטבו. אפוקליפסה עכשיו נפלא אבל נמרח והשיא, לטעמי, קצת מאכזב. פלאטון, דווקא בגלל היותו פחות בומבסטי ובגלל המטאפורה המאוד פשוטה וחזקה (מדינה שנלחמת יותר בעצמה מאשר באוייב), אהוב עליי מאוד. אם אהבתם את הסרטים הללו, תראו את "נולד ב-4 ביולי".
ולס עם באשיר סרט חובה. דיברתי עם המורה שלי לקולנוע אחריי ההקרנה והוא אמר שלדעתו זה הסרט הישראלי הכי טוב שיצא,מושקע ברמות.
כגם אני פריק של טרנטינו (בחדר שלי יש 2 תמונות של אומה תורמן מספרות זולה וקיל ביל , ותמונה של טרבולטה וסמואל אל ג'קסון בסצינה עם הפסוק והאקדחים מספרות זולה) כלבי אשמורת סרט מעולה ואני ממליץ לכם להוריד/ לקנות את הפסקולים של הסרטים של טרנטינו. יש אוסף שנקרא The Tarantino Collection שהוא מצויין. טרנטינו אמר פעם שהוא קודם בונה פסקול ולפיו את הסרט.
"רעם טרופי" - אחד הסרטים הגרועים שראיתי בשנה-שנתיים האחרונות. ממליץ לכם בחום לא לחשוב אפילו על לבזבז עליו זמן, בטח שלא לשלם כרטיס לקולנוע. בקיצור, סרט בן סטילר מעפן טיפוסי.
על מה אתה מדבר? זה סרט מאוד מצחיק וזה כל מה שאפשר לבקש מסרט מהז'אנר הזה. בטח שלא לשלם על זה כסף, פשוט תורידו מהאינטרנט. זה סרט מצחיק וזאת היתה המטרה שלו מלכתחילה
על הסרט 'רעם טרופי' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx הדבר היחיד שהיה מצחיק זו הדמות ששיחק טום קרוז ועוד כמה משפטים של דאוני ג'וניור, חוץ מזה סרט מפגר ברמות ולא שווה צפייה.