דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. אבו Member

על מה לכל הרוחות אתה מדבר? סרטים לא קשים?!

אושן 11, מר וגברת סמית', סנאץ', מועדון קרב, משחקי ריגול- סרטים קשים מאוד, ובראד פיט היה בהם מצויין.

לגבי שחקניות לא נוצצות במיוחד, יכול להיות שגו'די פוסטר שווה פה אזכור.
    מאוד מרשימה בסרטים שראיתי אותה. היא בכלל לסבית.

2. Alejandro Rodriguez Member

ברוב סרטיו הוא משחק בתפקידים לא קשים ולא מגוונים. (אושן קשה? ממש לא נראה לי, זה שהסדרה היא מצויינת לא הופך את התפקידים לקשים)
    הוא יכול לשחק את עצמו עם טקסטים והוא יצא גדול.
    בכל אופן, לא מתלהב ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/08
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא מתרשם יותר מדי מבראט פיט. Abu, לדעתי אתה מזכיר סרטים לא ממש גדולים. ההוא עם אשתו הוא פשוט סרט אקשן מבדר בלי שום 'תוכן' רציני. מבחינתי אז ברוס וויליס כ'ג'ון מקליין' בסדרת 'מת לחיות' פי כמה יותר טוב ממנו. משחקי ריגול? זה לא הסרט שנקרא spy games? גם סרט אקשן.
    לבראד פיט כן היה סרט רציני בשם Seven years in Tibet, לא ראיתי את הסרט הזה, אבל לדעתי הסרט הזה זכה בפרסים רבים.

אתה מזכיר את ג'ודי פוסטר, זאת למשח שחקנית אמיתית. בכל זאת היא לא 'זקנה, שמנה ומכוערת' שמרוויחה מיליונים, ודווקא אצל הגברים כן יש אחד כזה...פורסט וויטקר. לא רזה במיוחד, פוזל עם בעין אחד, אבל שחקן מצויין. אני מנסה זמן מה להוריד (בצורה חוקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) את last king of scotland, שם הוא משחק את אידי אמין. נראה לי שהבחור שם פשוט מבריק.

שחקנים שלדעתי פשוט אדירים הם ג'ון מלקוביץ, סר אנתוני הופקינס וסר שון קונרי. האחרון למשל בכלל לא אהבתי כבונד ולא מבין עדיין למה תמיד אומרים שהסקוטי היה המרגל חובב הנשים הטוב אי פעם. מבחינתי רוג'ר מור, אפילו כבונד מזדקן תמיד היה ותמיד יהיה הבונד הכי טוב (הנוכחי דניאל קרייג פשוט בדיחה כי הוא לא 'פריטי בוי' כמו שבונד תמיד מצוייר).

למלקוביץ יש משהו באמת רע בתפקידים שלו, הוא פשוט פסיכופט אמיתי. יש את זה גם קצת לגארי אולדמן שלדעתי פשוט מבריק ב'לאון'. אנתוני הופקינס היה בהחלט חניבעל לקטר גדול, אבל מה היה קורה אם מלקוביץ' היה משחק אותו? בכל מקרה הופקינס מגוון ותמיד משדר במסך גם משהו אלגנטי, לא יודע הוא נראה לי גם במציאות ג'נטלמן. שון קונרי? כמו יין טוב...ככל שהיין יותר ישן ככה הוא יותר טעים, ואת זה אומר מישהו שלחלוטין לא אוהב יין...

כבר מאוחר...לגבי שחקניות אני כבר אחזור בפעם הבאה, אבל מעט מאד נשים מצליחים לרתק אותי לכסא. ג'וליה רוברטס כעיקרון גם לא שיחקה ביותר מדי תפקידים רציניים. את סרטה האחרון כבר למעשה אף אחד לא זוכר. היא גם פרצה קדימה כתפקידה כזונה ולמרות שלא התפשטה או משהו כזה, 'אישה יפה' בעיניי לא היה סרט גדול.

נורא קשה, נשים יפות יש כל כך הרבה, אבל אני מחפש משהו אחר בסרטים רגילים מנשים. את זה אני ממעט לקבל. מין יש בשפע גם בלי טקסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. אבו Member

תקרא לי אבו, זה קיצור של שם משפחתי המלא(אבוטבול)...אני כבר אבקש לשנות מאחד המנהלים את הכינוי כבר לעברית.
    מה אני כבר יכול להגיד לך, חוץ מ- לך תראה את Fight Club!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/08
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוריד אותו מחר במחשב! תוך כמה ימים כבר אחזור אליך לגבי הסרט ונוכל להתווכח. לך תדע אולי אתה באמת צודק אבוטבול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. אבו Member

אה, ברצינות עוד לא ראית? ואני עוד היית ציני.
    לא ראית פייט קלאב=אין לך זכות להביע דעה על פיט!

ברצינות, סרט ענק. חובה צפייה. אדוארד נורטון גם כן מככב שמה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/08
  7. Bensh Member

פייט קלאב הסרט ששינה את דעתי לגבי בראד פיט

8. Alejandro Rodriguez Member

למחוק.

9. orend84 Member

שתי סרטי מתח שראיתי : כול אנשי הנשיא ו - JFK .
    הסרט הראשון מספר על פרשת ווטרגייט הסרט השני על רצח קנדי .
    אני לא רוצה לרשום יותר מידי בשביל לא להרוס למי שעדין לא ראה אבל מי שראה יכול להמליץ לי על עוד סרטים כאלה?!(מתח,דרמה,סיפור אמיתי...)

10. אלי מתחן Member

מצטער אחויה, ללכלך על בראד פיט בגלל איזה סרט עם אנג'לינה ג'ולי שגם הוא בסדר גמור זה לא רציני. השחקן הוא אחד האיכותיים בדור שלו אם לא הטוב ביותר, מספיק לראות את סנאץ' בשביל להבין מה הוא מסוגל לתת. לא סתם 3 מהבמאים המובילים (פינצ'ר, האחים כהן וטרנטינו) ליהקו אותו לתפקיד ראשי.

11. Alejandro Rodriguez Member

לנסח את זה בצורה שונה? לא אוהב את אופן המשחק שלו. יותר מקובל?
    אני באמת לא מעריך אותו בתור שחקן אבל זו רק דעתי...
    אולי אני אראה יותר סרטים שלו והוא ישכנע אותי שהוא יותר טוב ממה שחשבתי, אין לדעת.
    אני האחרון שיפסול שחקן סתם ככה...

12. אבו Member

שי, רואה? מהמשתמש הזה קשה מאוד להוציא מילה טובה על מישהו, אז אם הוא אומר על פיט את זה, תסיק בעצמך את המסקנות.

13. Alejandro Rodriguez Member

זה שאני לא מחבב את פיט בתור שחקן עושה אותי למשתמש שקשה לו להוציא מילה טובה על מישהו?
    מה יש פה להסיק? אתה שופט אותי ע"פ אי-הערכה כלפיי שחקן. תסיק אתה בעצמך את המסקנות מזה.
    אתה חושב שכולם צריכים לאהוב שחקן כזה או אחר? אני עדיין לא מאמין שאתה עוד בוויכוח איתי על טעם וריח. אבל לך תלכלך על מישהו אחר, טוב?

14. אבו Member

לא התכוונתי אלייך, התכוונתי למיסטר גו' קול.
    ואם במקרה גם לך קוראים שי, אז התכוונתי לבחור ההולנדי השני.

15. samoel Member

אתמול ראיתי שני סרטי קומדיה שפשוט הפילו אותי.
    נתחיל מהשני דווקא, ג'קאס 2. כולם מכירים את חבורת הפסיכופטים שווה צפייה כשמעשעמם.

הסרט שקדם לו גם הוא ביס 2, פסטיבל הבירה, פשוט לא הפסקתי לצחוק, קליל כל כך ומשלב שני דברים שאני מאוד אוהב, בירה וצחוק. נהנתי מאוד ממליץ!