הגבול בין גאונות לטימטום הוא כמו הגבול בין אהבה לשנאה....דק מאוד קראתי עכשיו את התגובה הבאה מimdb, מומלץ לקרוא, תגובה מאוד נכונה: Donnie Darko is a type of movie that provides any viewer a type of material that promotes hard thinking and even harder re-thinking. After the film ends, it's almost impossible to keep yourself from thinking of all the possible way to interpret such a film. It's not quite surreal or full of quirky nonsense, it's more like a set of events, which seem to make sense on one level, no sense on another level, and finally perfect sense on another level. The movie acts as an illusion to what's really going on, its almost pleasantly distracting. Our main character, Donnie Darko, is a boy suffering from sleep walking, and now what appears to be delusions. He manages to avoid a certain death with the aid of a man in a bunny suit. This twisted bunny also informs Donnie that the world will come to an end within the month. This sparked curiosity and dread in Donnie, who also has every other aspect of a teenager's life to worry about. The film proceeds with the feel of a teen flick, the style of a horror, and a plot suited for a fantasy. The end of the movie is the part which will make you want to watch it again. You'll think you've discovered what's really going on after the first time, prove yourself wrong on the second time, and will sit and watch every possible detail the third time. Richard Kelly has created an instant cult classic, and perhaps something more than that. Extremely well written with believable characters speaking believable dialogue. I'll be the first to admit, this film is not for everyone. People will either love it, or despise it with all their heart. I thoroughly enjoyed this film and would recommend it to anyone who has a taste for dark humor and a desire to put the pieces of the puzzle together over and over, long after the film has ended. 10/10 ואם אין לך כוח לקרוא הכל תראה מה רשום שם: "People will either love it, or despise it with all their heart" וגם למה אני צריך לראות אותו שוב: "You'll think you've discovered what's really going on after the first time, prove yourself wrong on the second time, and will sit and watch every possible detail the third time." יותר מובן?
יש סרטים שאני תמיד רוצה לראות אבל דוחה ודוחה את זה עד שאני נזכר להוריד אותו אחרי שנה. האנקוק הוא אחד מהם. ראיתי אותו רק היום והוא סרט נהדר בעיני. ציפיתי ליותר הומור וקלילות מהדמות של וויל סמית' שהייתה קצת קודרת מדי לטעמי, אבל בסך הכל סרט טוב שהייתי רואה עוד פעם. לא הפנמתי באמת כמה כוסית שארליז ת'רון עד הסרט הזה, אגב. הבאים בתור: ואלקירי והסיפור המסקרן של בנמג'ין באטן (בראד פיט כבר מועמד לגלובוס הזהב עבור התפקיד, ולפי הטריילרים לפחות זה נראה לי כאחד הסרטים המעניינים של הזמן האחרון). נ.ב שמישהו יעשה לי טובה וימצא לי לינקים שעובדים לראפידשייר עבור 4 christmases. שלושה ימים אני מחפש ובכל אתר שאני מוצא הלינקים הוסרו בגלל הפרות זכויות.
Judgment at Nuremberg - 1961 http://www.genocidetext.net/judgment_at_nuremberg.Xxx לדעתי זה סרט שכל אחד מחוייב לראות.
הנקוק בהחלט סרט נחמד פעלולים ואפקטים יפים קצת התקשתי לעקוב אחרי העלילה הם אח ואחות או בעל ואישה מלפני אלפי שנים הנוכחות שלהם אחד ליד השני רק מחלישה אותם או גורמת להם לאבד את הכוחות כליל. אבל בכל זאת סרט טוב וכדאי להוריד מה שקרה לך קרה לי עם ג'אמפר (זה כרגע אצלי מורד באימיול) הורדתי 3 פעמים-פעם אחת זה היה עם דיבוב נדמה לי ספרדי, פעם שנייה זה צולם בקולנוע עם מצלמת וידיאו, ופעם שלישית זה היה סרט אחר בכלל (לא פורנו-למרות שקרה לי שהורדתי סרטים ויצא לי פורנו ומאז אני לא מחפש באימיול אלא רק באתר שאני יודע שאפשר לסמוך עליו) ד"א יש לי ויכוח עם חבר שלי על איזה סרט הוא הכי טוב של האחים כהן אני אומר 'ביג ליבובסקי' והוא אומר ש'ארץ קשוחה'.
Transformers - אחד הסרטים המגניבים שיצא לי לראות. מעולם לא ראיתי את הסדרה המצויירת ולא חשבתי שאני אצליח להנות מסרט על רובוטים, אבל יצא לי לראות אותו אתמול בטלוויזיה וזה סרט קליל, עם רגעים מבדרים מאוד והמילה הראשונה שעולה לי בראש כדי לתאר את התמצית שלו - מגניב. מחכה כבר לסרט השני שיצא עוד חצי שנה.
http://i41.photobucket.com/albums/e257/mudburn/meganFox.Xxx איך שכחת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
it goes without saying. והדפוקה הזו. נראתה מדהים, באמת שהיא אחד הנשים היפות שראיתי, וולמרות זאת מגדילה את החזה, עושה בוטוקס בשפתיים ומצרפת לזה ניתוח אף. לא שעכשיו היא נראית רע, אבל למה היא הייתה צריכה את זה?
מתי השני מתוכנן לצאת בארה"ב? בקיץ? ואם כבר על הדרך יש תאריך למלאכים ושדים? והנה השינוי: http://www.makemeheal.com/news/images/megan-fox-rhinoplasty.Xxx
יניב, למצוא תמונות של מייגן פוקס בגוגל אתה יודע אבל את זה לא? הבנתי אותך... http://www.imdb.com/title/tt0808151/ בהנחה שאתה מתכוון לסרט הזה, אז הוא יוצא באמצע מאי. טראנספורמרס הבא יוצא באמצע יוני. כל התאריכים נכון לארה"ב, אך באתר הזה יצויין התאריך יציאה בישראל כשהוא יהיה זמין.
פארגו, ביג לבובסקי וארץ קשוחה באותה שורה, אבל קשה להחליט כשמדובר בז'אנרים שונים למדי. אמנם אם הייתי ממש חייב לדרג: ארץ קשוחה, ביג לבובסקי, פארגו.
"פילדלפיה" של טום הנקס ודנזל וושינגטון, סרט מצוין ומרגש על סיפור שאני בטוח שקורה הרבה ויקרה עוד הרבה. דנזל וושינגטון מצוין כהרגלו, אבל טום הנקס זה רמה בפני עצמה עם משחק מדהים ומצמרר כאחד. היו רגעים שבכלל אי אפשר היה לזהות שזה הוא, בין היתר הודות לאיפור מדהים כמובן.
אתמול יצא לי לראות את הסרט שבעה של רונית ושלומי אלקבץ ותבינו אני לא חובב בלשון המעטה סרטים ישראלים אבל הסרט הזה פשוט מעולה