הכי טוב שלהם? not even close... סרט טוב, אבל אי אפשר להשוות את הרמה שלו לפארגו (הכי טוב שלהם בעיניי), ביג ליבובסקי (סרט מדליק) וצומת מילר, כאשר גם ארץ קשוחה היה טוב מאוד. לא מזמן חזרתי מהקולנוע, ראיתי את "ההחלפה" של איסטווד, סרט נהדר. אנג'לינה ג'ולי במשחק מעולה, מאוד אהבתי גם את המשחק של מייקל קלי. שווה צפייה, יופי של סרט!
כנ''ל, לא מבינה את הבולשיט בקטילה של גברת ג'ולי. זה שהיא על תקן סופרסטאר ויש מסביבה באז מתמיד, לא עושה אותה לפחות שחקנית טובה. ואגב, אני חושבת שזה עוד סרט נהדר של איסטווד ישר לרפרטואר, מדהים עד כמה הוא מסוגל לעבוד ולביים בגיל שמתקרב ל 80.
אנג'לינה ג'ולי שחקנית מצויינת, אבל בוחרת לרוב תסריטים רעים (או שפשוט מקבלת הצעות לתפקידים רעים). המשחק שלה ב"נערה בהפרעה" היה מדהים.
יום שבת הייתי בזאק ומירי עושים פורנו, סרט נחמד מאוד. יש בדיחות לא מצחיקות לא פעם ולא פעמיים אבל למי שרוצה להעביר את הזמן עם איזה סרט חדש יכול לראות. יש לי כמה סרטים שחבר הביא לי, אם מישהו ראה ויכול להגיד לי אם שווה לראות ובמשפט אחד קצר על מה הסרט ואיזה ז'אנר הוא אני אודה לו כי אני צריך להעביר את החופש עם כמה סרטים: שמונה צדדים לאמת ג'ונו הערפל רודף העפיפונים taken אם אלו סרטים גרועים אין לי כח לבזבז עליהם את הזמן, הביקורות באינטרנט לא אמינות במיוחד וציון בIMDB לא תמיד אומר הכל. אם מישהו ממליץ על משהו זה יהיה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ראיתי את שמונה צדדים לאמת סרט נחמד . רודף העפיפונים הוא ניכתב על ספר רב המכר הבינלאומי של חאלד חוסייני שמעתי שהספר טוב סרט אני יצטרך לראות חטופה (taken ) סרט מתח טוב אני אהבתי אותו.
http://imagecache2.allposters.com/images/18/SAVINGPR.Xxx היום ראיתי שוב להציל את טוראי ריאן אחרי המון זמן שלא ראיתי ונזכרתי כמה מדובר בפיסת קולנוע משובחת ובסרט המלחמה הטוב ביותר יחד עם אפוקליפסה עכשיו. בכל הנוגע למלחמת העולם השניה אז זה הטוב ביותר בתחום. סצינות המלחמה הרבות בסרט מאד גרפיות ונותנות לך תחושה שאתה אכן רואה מה התחולל שם ומצליחות לגרום לך לתחושה קשה ולהזדהות - דבר שהרבה סרטי מלחמה מפספסים ולא מצליחים ליצור. כאן הגדולה של שפילברג בסרט - הוא גורם לך לחשוב שאתה ממש בתוך שדה הקרב. בעזרת הצילומים, הסאונד הפשוט מדהים, הדברים שהחיילים אומרים ותחושת ההזדהות החזקה בזמן סצינה שכזאת. הסרט כמעט שלוש שעות אבל הוא עובר כמו דקה. טום הנקס, כרגיל, עם משחק משובח ומעורר הזדהות גדולה. קלאסיקה!
בקריסמס יוצאים המון סרטים שנראים טובים לפי הטריילרים והביקורות המוקדמות. בראשם אחד הסרטים שאני יותר מצפה להם - המקרה המסקרן של בנג'מין באטן. סרט אוסקר פוטנציאלי עם בראד פיט שכבר מועמד ל5 גולדן גלובס (לא שזה מזיז לי, אבל זה בטח לא מזיק למוניטין שלו). גם 7 פאונד עם וויל סמית' בתפקיד out of character נראה מעניין, ולסיום 2 קומדיות: מארלי ואני עם ג'ן אניסטון ואוון ווילסון, וסרט קריסמס עם אדם סנדרל על אגדות ילדים שהופכות למציאות שנראה משעשע מאוד. אני בטוח שברחו לי עוד כמה מהראש, אבל זה מספיק לבינתיים. עכשיו נשאר רק למצוא לינקים לראפידשייר שלא מחקו אותם בגלל הפרת זכויות יוצרים או במקרה של בנג'מין באטן לקוות שעד השבוע הבא יהיה אפשר לצאת החוצה בלי לחשוש שהאף יפול מרוב הקור וללכת לקולנוע.