מאט דיימון, בן אפלק, בראד פיט. נו דחילק. הסרט WAZ, אחד מסרטי האימה הטובים שראיתי (ואני בד"כ לא רואה סרטי אימה, זה מפחיד מדי בשבילי {אולי בגלל זה? אולי זה למה זה אחד הטובים שראיתי? שיהיה}). אין שחקנים מפורסמים, רואים המון. תראו!
אני למען האמת התאכזבתי מאוד מהסרט. איך שקוראים את הספר (הכי טוב שקראתי אחרי מלכוד 22) קשה מאוד להתרשם מהסרט שעושה לפי דעתי עוול גדול מאוד לספר.
מניסיון, אין כמעט סרטים שיעמדו ברף הציפיות שהספר שלהם הציב. השאלה היא האם הצופה, זה שאינו קרא את הספר קודם, יאהב את הסרט או שמא יתאכזב ממנו.
כי ראיתי כמעט את כל הסרטים המפורסמים של דה נירו (אולי פרט לצייד הצבאים) וכמעט את כל הסרטים של אל פאצ'ינו, ולדעתי אל פאצ'ינו לוקח אותו בהליכה קלה. גם כשהם שיחקו ביחד בהיט וברצח מוצדק, התרשמתי הרבה יותר מאל.
אני גם מעדיף את דה נירו על פאצ'ינו, השני נוטה לעשות את אותו תפקיד ברוב סרטיו בעיקר בעשור האחרון. בניגוד לסרג'יניו אני חושב שבשני הסרטים שהוא ציין דה נירו עשה עבודה טובה יותר (בעיקר בהיט).
סיקסטובסטיה, אולי אתה מתבלבל בין פא'צינו ודה נירו? כי ממה שאני ראיתי, דווקא אצל דה נירו אין תפקידים מגוונים. ברוב סרטיו הגדולים הוא שיחק תפקיד של מפיונר מהגר. שניהם זה כנראה עניין של טעם. שניהם גדולים, אך אני מעדיף בהרבה את פאצ'ינו.
לא התבלבלתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx רוב התפקידים של פאצ'ינו שראיתי הם של דמות מאוד מוחצנת על סף המשוגעת, השיא (לרעה כמובן) היה בסרט שהוא משחק את השטן (עם קיאנו ריבס ושרליז ת'ורן, לא זוכר איך קראו לו). דמויות דומות ראיתי בין היתר בסרט על הימורים שאינני זוכר את שמו, היט, ניחוח של אישה, השתול (עם קולין פארל לא בטוח שזה השם), פני צלקת, דוני ברסקו ואפילו בקלאסיקה אח"הצ של פורענות. את הדמות הזאת הוא עושה מצוין אבל אותי זה כבר מעייף. גם דה נירו הוא לא אחד מהאהובים עליי אבל אני מעדיף אותו על פאצ'ינו, עניין של טעם כמו שאמרת, בכל מקרה שנייהם מהטופ ולא טענתי אחרת.