דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנאץ' סרט פשוט ענק. אי אפשר לראות אותו מספיק...

2. Fernando Torres9 Member

בנוסף ל-Inglourious Basterds של טארנטינו ובראד פיט, חודש הבא יעלה בישראל הסרט Public Enemies עם ג'וני דפ וכריסטיאן בייל. גם זה צריך להיות סרט טוב.

3. Mr.Eko Member

ג'וני דפ וכריסטיאן בייל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_king.Xxx

רק טוב יכול לצאת מציוות של שני התותחים האלה.

מחכה מאוד גם לInglourious Basterds

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול מרוב שעמום, העברתי את הזמן בלצפות בסרטים שהורדתי מלפני המון זמן ומשום מה רק אתמול החלטתי לצפות בהם, סך הכל יצא לי לראות שניים.
    הראשון נקרא "הבוגד" Traitor, מדובר בסרט יפה ומהנה, אך בכלל לא מחדש כלום, הוא עוד סרט כזה רגיל שמדבר על המאבק בין הטרור האסלאמי לבין ארה"ב, אך למרות שלא חידש כלום, לדעתי מדובר בסרט שאפשר לבזבז עליו שעתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

הסרט השני היה "The Day the Earth Stood Still ", ציפיות גדולות מהסרט לא היו לי, הרבה בגלל השחקן הראשי שמשום מה אף פעם לא שיכנע אותי בסרטים שלו, ואכן התברר לי שמדובר בסרט של ילדים בני 5 שנים מקסימום, ובסופו התחרטתי על כל רגע שהפסדתי בלראות את הסרט הזה. בקיצור למי שעוד לא ראה, שלא יגע!

היום הורדתי את הסרט "The Curious Case of Benjamin Button ", שמעתי עליו הרבה דברים טובים, אני מקווה לא להאכזב.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב חברה, אחרי שלוש שעות של צפיה בסרט "The Curious Case of Benjamin Button ", אפשר לסכם את זה בסרט טוב אך היה מקום להרבה שיפורים.
    הרעיון של הסרט די מגניב, השחקנים היו בסדר גמור, הסרט אכן מרגש (לפחות אותי), אך העלילה הזאתי בכלל לא מצדיקה שלוש שעות, כי פשוט בהרבה פרקים בסרט הרגשתי קצת שעמום, אם לדתי היה מדובר בסרט של שעתיים מקסימום, אז ללא בעיות הייתי מגדיר אותו כסרט מושלם. כי לדעתי עצם העובדה שהסרט היה יחסית ארוך זה קצת הרס.

למי שעוד לא ראה את הסרט, אני ממליץ בחום.

6. Engel Del Madrid Member

מי שרוצה לראות סנאץ' יכול לראות במקום את לוק סטוק או רוקנרולה , ריצ'י פאקינג יצר את אותו סרט 3 פעמים !!!!

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx וכל אחד פחות טוב מהשני...

האמת שמלוק סטוק וסנאץ' נהנתי (מהראשון יותר אבל שניהם סבבה לדעתי), מרוקנרולה לא ממש, אני אפילו חושב שזה אחד הגרועים שראיתי בשנה האחרונה.

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

"3:10 ליומה",עם כריסטיאן בייל וראסל קרואו.
    חידוש לסרט מערבון קלאסי,שווה צפיה!

9. Pipe Member

הזכרתם את כריסטיאן בייל וג'וני דפ... בזמנו היו שמועות שהם ישתפו פעולה בסרט ההמשך של האביר האפל (דפ כג'וקר).

אם כבר דארק נייט, אז ראיתי את הסרט לראשונה אתמול, וסך הכל נהניתי. סרט אקשן משובח, עם התפתחות עלילתית שונה מהסרט ההוליוודי הקלאסי, קאסט מלא בשחקנים נהדרים, אפקטים מרשימים ומהסרטים שמשאירים אותך במתח וציפייה לעוד משהו מפתיע כל שנייה.
    כמה דברים שלא אהבתי: ארוך מדי/ כמעט שלוש שעות, קצת יותר מדי לסרט אקשן בעיני. גם היה חסר לי קצת יותר שנינות וקלילות בתסריט. לא מצטרף לרכבת של "הסרט הכי טוב של העשור" ולא חושב שסרט כזה ראוי לזכות באוסקר, אבל סך הכל אני מבין לגמרי את ההייפ ויצאתי מרוצה.

10. uri מנהלים

ראיתי אתמול את "ההחלפה" (עם אנג'לינה ג'ולי), סרט לא רע בכלל. כזה שבעיקר מגרה מחשבה עמוקה על אופי הרוע. למרות שיכול להיות ואני מפריז בחשיבותו של הסרט וליכולת גירוי החשיבה שלו, שהתבצע אצלי רק כי ממש בימים אלו אני קורא את "דוח הבנליות של הרוע" מאת חנה ארנדט, ספר שהוא חובה ו ציווי שלי עליכם.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההחלפה סרט מצויין!
    בהחלטה אחד הסרטים הטובים שנעשו לאחרונה וכן,זה סרט שמראה כמה האופי של אנשים יכול להיות רע והוא מאוד מרגיז ואי אפשר שלא להזדהות ולהיות בעד עם אנג'לינה ג'ולי בסרט.

12. SkiMan Member

ההחלפה אכן סרט מעולה.

אתמול ראיתי בקולנוע שם המשחק (state of mind), האמת היא שלא שמעתי על הסרט הזה אבל ברגע שראיתי ראסל קרואו זה דיי קנה אותי. סרט חביב בסה"כ, מעניין, רק שבהחלט היה אפשר לקצר אותו ב10 דקות\רבע שעה וזה היה עושה אותו להרבה יותר זורם. ראסל קרואו כרגיל מצוין, וטוב לראות שהוא הרזה קצת מאז גוף השקרים שם הוא פשוט היה גוש שומן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/09
  13. George Best Member

מסכים.
    סה"כ סרט טוב, אבל בהחלט יש תחושה שיכלו לקצר אותו או להוריד טוויסט או שניים...

כ"כ לא מתאים לקרואו הכמה ק"ג מיותרים האלה...

14. Riki Member

מצטרפת, סרט מעולה !! היו כאן כמה בילבולי שכל לגבי ההופעה של ג'ולי ''יותר מידי סופרסטארית מכדי לעודד אמפתיה אצל הצופה'', בולשיט. שחקנית מדהימה.

15. 亚历山大帕托 Member

פנים מדהימות, גוף מדהים, סקס אפיל מטורף. שחקנית? עד הסרט הזה אפשר היה לקטלג אותה בין שחקניות סוג ג'. התמזל לה לעבוד עם איסטווד ולעלות מדרגה. עם בחירת תפקידים של שנים האחרונות היא תרד מהר חזרה.