השומרים , זה הסרט הכי חרא בהיסטוריה . מעולם , אבל מעולם , לא נעשה סרט בתקציב דומה שהיה כל כך חרא . מעולם . ואת זה אומר אחד שראה את " קאט וומן" ולא כזה סבל .
1. הסנדק. 2. הסנדק 2. שאר הדירוגים לא באמת משנים, אבל בטופ 10 נכנסים סרטים כמו קזבלנקה, ספרות זולה, קן הקוקיה, האזרח קיין, החבר'ה הטובים, אפוקליפסה עכשיו. בטח שלא טיטאניק, הפסנתרן, להציל את טוראי ריאן ושאר הירקות.
למה נראה לך שהטופ 10 שלך זה הטופ 10 של שאר העולם? מה חסר בפסנתרן שלא מאפשר לו להכנס לטופ 10? סרט ענק,בין הטובים שנעשו אי פעם,נקודה.
משחק מהפנט של יותר משחקן אחד, דיאלוגים מתוחכמים, סצנות בלתי נשכחות, ובעיקר תסריט כתוב להפליא שהיה מאפשר את כל זה. האם אפשר היה לעשות את הסרט יותר טוב? לא, הוא די מושלם. לדעתי, יש הרבה מאוד סרטים טובים ממנו.
יותר מזה, הוא אולי לא בטופ טן של סרטי השואה שלי. בחייאת, לנאצים יש מבטא בריטי! זה חתיכת פאק באמינות של האורעים ההיסטוריים. בארה"ב לא יודעים לעשות שואה. סרטי שואה? על אחת כמה וכמה. תחזור לאירופה. שם יודעים לעשות שואה. וסרטים. ושילוב של השניים. ארתור, נזהר מהמדרגה
חזרתי עכשיו מכח המחץ. לא ציפיתי להרבה מהסרט ובגלל זה לא התאכזבתי,סרט אקשן נחמד אבל לא יותר מזה,רק מה..יכלו לקרוא לו בשם אחר כי הוא כמעט לא קשור לכח המחץ.
למי שאין כוח לחכות יותר אז החדש של טרנטינו כבר נמצא ברשת, הסרט הועלה ממקור רוסי כך שהכתוביות הם גם ברוסית, זאת לא היתה בעיה אלמלא 80 אחוז מהסרט היה מדובר בצרפתית וגרמנית, למי שלא ששולט בשפות האלה או ברוסית מומלץ לחכות עוד כמה ימים עד שתעלה גרסה עם כתוביות באנגלית, כל השאר היידה למינינובה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx דנזל וושינגטון, טרבולטה, נשמע דווקא טוב. הייתי אמור ללכת אליו ביום שישי אבל חברים שלי העדיפו את G.I.Joe (חביב, אקשן קלאסי). אני בכל מקרה אוריד