הממזרים נראה אף יותר טוב בפעם השניה. היו כמה ניואנסים אמנותיים שהתפספסו כאשר ראיתי את זה בפעם הראשונה בגן חיות. גם הפעם האולם היה מלא, ולמרות שעדיין היו מחיאות כפיים בודדות בסוף, נראה שהקהל עבר תהליך אבולוציוני וההקרנה עברה בשקט.
חזרתי מ-2012, סרט נהדר. אני לא חובב דרמות אסונות בטח שלא קיטשים יתר על המידה אבל הסרט עשוי מצוין, עם אפקטים ועם משחק טוב.
ראיתי אתמול בקולנוע והסרט איכזב אותי. קודם כל, אני לא מבין על איזה משחק טוב אתה מדבר, המשחק נוראי. העלילה משעממת. חוץ מאפקטים אין בסרט הזה כלום. מה גם שאפשר היה להוריד בקלות לפחות חצי שעה מהסרט. אהבתי יותר את היום שאחרי מחר.
לא מסכים. ג'ון קיוזק אחלה שחקן וגם כאן הוא נתן משחק טוב. העלילה אמנם לא מורכבת יתר על המידה אבל לא משעממת. אולי הגעת עם ציפיות גבוהות מידי, אני לא ציפיתי ליותר מידי ודי הופתעתי לטובה.
http://moviechopshop.com/wp-content/uploads/2009/06/public_enemies_poster.Xxx כל אדם שיש לו כבוד לזמן שלו - לא לראות את הזבל הזה. קשה לראות איך מסרט עם שחקנים ברמה כמו כריסטיאן בייל וג'וני דפ עם במאי שנחשב לבמאי לא רע כמו מייקל מאן יכול לצאת כזה סרט גרוע.
דווקא אני חושב שהוא היה סבבה,לא איזה קלאסיקה של ה-2 (בייל,דפ) אבל בעיקרון הוא סרט נחמד שמעביר את הזמן.
ראיתי את "מה שעובד", אחלה סרט. שנון, מבדר, עם לא מעט תובנות נחמדות. מה שכן, מצאתי המון דימויים להאוס - הצליעה, המינזתרופיה, הנגינה על פסנתר (יש בבירור קטע שרואים אותו בא לנגן על פסנתר), הציניות, ועוד כמה..
ראיתי עכשיו מחוז 9 עם חברים...הם לא אהבו ואפילו אמרו שהוא נפילה אני דווקא ממש אהבתי..סרט לפי דעתי שעשוי באופן טוב שגם בעייפות שהיתה לי גרם לי להיות מרותק למסך....לפי דעתי מומלץ