יש אישור רשמי לשודדי הקריביים 4: pirates of the caribbean: on stranger tides. צילומים יחלו בעוד חצי שנה, הסרט יצא למסכים איפושהוא לפני קיץ 2011. ג'וני דפ ירוויח 21 מיליון ליש"ט ובכך יהפוך לשחקן המרוויח ביותר בהוליווד נכון להיום. POTC הסרט האהוב עלי ביותר, תמיד ידעתי שיהיה המשך כי זו מכונת כסף שטרם מוצתה אבל תמיד נחמד לקבל אישור רשמי. :aaa021:
מישהו מבדיל בין הסרטים האלה בכלל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx רוב השחקנים הראשיים לא יהיו ברביעי = FAIL!
קירה נייטלי לא הפסד גדול (סופרסטארית אחרת תכנס לתפקיד שלה, יש דיברוים על פנלופה קרוז), את הדמות של אורלנדו בלום אני דווקא חיבבתי אבל כל הסדרה סובבת סביב ג'ק ספארו. כל עוד הוא שם, יהיה בסדר.
לא ראיתי שזה הוזכר כאן - פעילות על טבעית או paranormal activity בשמו האמיתי. גאונות לשמה. סרט בתקציב זעום של 15 אלף דולר וסרט המתח/אימה בין הטובים שיצא לי לראות. פשוט חובה לראות.
הלכתי אתמול לראות בקולנוע את 2012 לאחר המלצות חמות מצד חברים והיה פשוט נורא. אני בכלל לא חסיד של סרטים ארוכים(חוץ מהסדנק שבכלל לא מרגישים את האורך שלו)והסרט הזה פשוט נמרח לאורך שעתיים וחצי של שעמום, לאורך כמה זמן כבר אפשר לראות את האפקטים הבאמת מדהימים של האדמה מתפוררת? ממליץ לא לבזבז את הזמן על הסרט הזה.
ראיתי גם את הסרט,אני חושב שדווקא הוא היה נחמד מאוד,השעתיים וקצת עברו לי ממש מהר דווקא והאפקטים באמת מדהימים,הסרט עצמו קצת הרבה יותר מידי קיצ'י ושקוף,אבל הסרט לא משעמם,לא הייתי מבזבז עליו כסף אבל הוא סרט נחמד מאוד.
לא יודע אם זה צעד טוב מצד אחד הראשון (בעיקר) והשני והשלישי היו סרטים מהנים ומעולים ולכן כך גם צפוי מהרביעי מצד שני-לפעמים עדיף לעצור בטרילוגיה-סרטים שעושים מהם יותר מידי יכולים להיות מעיקים.
שודדי הקריבים זו אולי סדרת הסרטים האהובה עליי,ג'ק ספארו הוא לדעתי אולי הדמות הכי גאונית שראיתי בקולנוע ובכל זאת,אני מסכים עם אנדריי קיירה נייטלי היא בכלל האישה הכי יפה בעולם(אין שום קשר) וכל הסדרה הזו הייתה בנויה על כל הדמויות הקטנות וההמשכיות בכל מיני מישורים קטנים כאלה.. נראה לי יהיה כשלון,עד כמה שאני אהיה שמח למנת ג'ק ספארו נוספת,הסדרה די נגמרה..
אני מסכים עם אנדריי על שני התגובות שלו,אני לא יכול להבדיל בין הסרט השני והשלישי,הראשון היה סרט איכותי וטוב והשאר היו פשוט נסיונות לחלוב סרט טוב שיצא,הניסיון הרביעי זה כבר לחלוב את הגופה ולא את מה שנשאר ואם אני לא אשמע איזה ביקורות מדהימות על הסרט אני לא אטרח אפילו להוריד אותו.
ראיתי עכשיו "ג'קי בראון" של טרנטינו, סרט ארוך אבל שווה כל דקה של צפייה. מוזר לי שהוא לא זכה באף אוסקר והיה מועמד רק על אחד של שחקן משנה... בימוי, משחק ועלילה נהדרת. לא יאומן שבמאי אחד הצליח לעשות 4 סרטי קלאסיקה שכאלה !
אחלה של סרט..גם אני אהבתי, אבל בואנה אם לא היו אומרים לי שזה שלא לא בטוח שהייתי מנחש....סרט קצת שונה מהסגנון שלו
אני מניח ש-4 זה החדש, אני לא חזק בסדרה הזאת, ראיתי 10-15 דקות ופרשתי. אני לא יכול לבקר סרט שלא ראיתי, אבל באמת שההתחלה הספיקה לי ולא מפתיע אותי שגם אחרים שראו את כולו מביעים גועל.
http://img25.imageshack.us/img25/2830/sinnombrerp.Xxx Sin nombre ("ללא שם" בתרגום ישיר, לא יודע איך הוא נקרא בישראל) - סרט טוב, לא סרט גדול אולי אבל בהחלט עשוי טוב, בימוי, משחק וצילום טובים לטעמי. לעתים עושה רושם שהוא "יפול" (מבחינתי זו נפילה) לז'אנר של סרטי הכנופיות, אבל הוא מתגבר על כך יפה. סיפור מרגש (אבל לא בהגזמה) ועצוב, אך מתובל ברגעים משעשעים וטיפה אקשן, אני מאוד נהנתי וממליץ לכולם.