דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. אלי מתחן Member

כל אחד והטעם שלו, אני אישית חושב שאוואטר הוא חוויה רק בגלל התלת מימד, העלילה לא איזה להיט גדול, פוקהונטס בחלל.

2. Igi Member

כן, הסרט הזה לא שווה בלי התלת מימד.

3. SkiMan Member

עם כל הכבוד, לראות אווטאר שלא בתלת מימד זה לפספס את הפואנטה של הסרט ומי שרואה את הסרט שלא בתלת מימד ועדיין חושב שזה סרט מעולה הוא בנאדם מוזר מאד.

התלת מימד עושה את הסרט, במלוא מובן המילה. הוא מכניס אותך לאווירה, מכניס אותך לעולם הזה, גורם לך ליצור סימפטיה וזה בלי לדבר על התדהמה מהאפקטים המרהיבים. יש סרטים שבהם האפקטים זה המסביב, כאן העלילה זה המסביב.

4. ACBenb Member

אני לא הלכתי לראות בתלת מימד כי שעתיים וחצי ללא הפסקות עם המשקפיים המזורגגים האלה לא עושים לי טוב לעיניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אבל למי שזה לא מפריע עדיף בהרבה תלת מימד

5. אלי מתחן Member

http://www.iwatchstuff.com/2008/11/13/funny-people-poster.Xxx
    סרט נחמד ביותר, לא מצחיק אבל גם לא מנסה להצחיק. יותר דרמה.

6. Ryan Giggs11 Member

לגבי אוואטר,
    אני חושב שמי שמחשיב את עצמו חובב קולנוע צריך ללכת לראות את הסרט ולו רק בשביל החוויה הקולנועית השונה ממה שהתרגלנו אליה.
    כמו שנאמר פה, הסרט פורץ דרך לתחום אחר של ויזואליה וגם אם עלילה ממש גרועה אתה נשאב לסרט רק בגלל האנימציה והאפקטים(מה שלא קרה למשל ב2012 הגרוע).
    באתי עם אפס ציפיות מבחינת עלילה, אפילו חשבתי שאני אסבול בסרט אך הופתעתי, העלילה לא הייתה כזאת גרועה(אם כי בטח שלא מבריקה)ואיכות התצוגה של הסרט שאבו אותי אליו ישר.

לסיכום, אני ממליץ ללכת לראות את הסרט לשם החוויה ונקווה שבעתיד ידעו לתרגם גם את האיכויות של האפקטים והאנימציה גם לסרטים קצת יותר מרתקים מאשר העלילה של אווטר.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שיבוא לאוואטר בשביל העלילה או בשביל לגלות משהו חדש מלבד הקטע של התלת מימד,שלא יבוא..
    אוואטר זה סרט שהיו כבר כמוהו מבחינת העלילה,הוא קצת קיטשי,אין בו משהו מיוחד מלבד התלת מימד.
    מצד שני זה סרט של שעתיים ו-40 שעבר לי ממש מהר מבלי שאני אסתכל על השעון אפילו פעם אחת,סך הכל בשילוב של התלת מימד זה סרט ממש טוב.

8. uri מנהלים

סין הורידה את "אווטאר" מחשש למרי אזרחי: ממשלת סין החליטה להפסיק את הקרנת הסרט הקופתי בתולדותיה, כשבועיים לאחר עלייתו. במדינה חוששים מהשפעתו המזיקה על ההמונים.

"מחיר כרטיס בשוק האפור הגיע ליותר מ-40 דולר לצפייה בגרסת התלת-ממד."
    "ממשלת סין מאשרת להקרין רק 20 סרטים הוליוודיים בכל שנה."

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,1019,209,44500,.aspx

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/10
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו ראיתי את "אינוויקטוס" לא יודע אם למישהו יצא לראות את זה כי זה לא בארץ עדיין סרט ענק! מורגן פרימן ומאט דיימון ענקיים!

INVICTUS

10. SkiMan Member

עכשיו חזרתי משרלוק הולמס החדש של גאי ריצ'י - מגניב וכייפי.

11. johnnie walker Member

אם עדיין לא ראיתם את "the man who stare at goats" הרווחתם,
    למי שמתכנן לראות הסרט: חבל על הזמן שלכם.

למרות הקאסט המבטיח זה פשוט אחד הסרטים החלשים והמשעממים שנוצרו,
    אם באמת אין לכם מה לעשות אולי כדאי שתלכו לבהות קצת בעיזים, בכל מקרה זה יהיה יותר מעניין מהסרט הזה.

12. 亚历山大帕托 Member

איזה כיף שיש לי כרטיסים לסרט הזה הערב וכעת אני עוד יותר משוכנע שאיהנה וזה סרט מצוין.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לגבי אוואטר. נעשה לו קצת עוול. קודם כל עדיף כמובן לראות אותו בגירסת התלת מימד כי זה ייחודו הראשי מול סרטים אחרים וכן התלת מימד מוסיף הרבה לחוויה של הסרט.

לגבי העלילה המושמצת, כבר ראיתי כל כך הרבה סרטים עם עלילה דומה פחות או יותר שקיבלו יותר קרדיט. מדובר בעלילה סבירה ולא כזו שמצדיקה את כל הביקורות הזועמות. הטירוף לסרט הזה היה מדהים, לקח לי הרבה זמן כדי למצוא מקום פנוי ביס פלאנט וגם היום עדיין בסופי שבוע קשה ביותר למצוא משהו. אני לא זוכר כזה טירוף.

14. johnnie walker Member

איך היה ברור שהאידיוט מספר 1 בפורום יהיה חייב לענות להודעה שלי בדרכו העלובה.

אתה בנאדם פאתטי, הרי אם הייתי כותב שזה סרט מצויין וכדאי לראות אותו היית כותב בדיוק את ההפך
    ואומר שזה חרא סרט ואני לא מבין כלום סתם בשביל לעצבן ולהראות כאילו אתה מבין יותר ממישהו כאן ואתה לא.

הרי כל פעם שכתבתי הודעה כאן או בדיון טלביזיה ישר באת כמו כלב בהתקפה עליי רק בשביל לנפח לעצמך את האגו,כשאני דיברתי על הורדת סרטים בטורנט ישר התקפת אותי שאני לא מכבד זכויות יוצרים, כשמלא אנשים אחרים כתבו שהם מורידים סרטים באינטרנט לא שמעתי מלה רעה ממך, אצלך הכל אישי, אין קשר למה שבנאדם כותב אלא רק למי שכתב, אתה פשוט בנאדם מסכן ועלוב שחוץ מלהתעלק על אנשים אחרים אין לך
    שום מטרה בחיים.

אתה פשוט יצור שזה לא יאמן.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח ולמה אתה לוקח ללב בדיוק?