דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

true romance (רומן על אמת) - גארי אולדמן לא בתפקיד ראשי בסרט, אבל אני ממליץ על הסרט.
    romeo is bleeding (רומאו בן זונה) - בתפקיד הראשי כבר, את הסרט עצמו לא כל כך אהבתי אבל מעריציו של השחקן אולי יהנו מההופעה שלו...לא יודע.
    dead fish (לא זוכר את התרגום לעברית) - לא סרט כל כך טוב, אבל משעשע

אלו הסרטים הראשונים שקפצו לי בראש בהקשר של גארי אולדמן מלבד האלמנט החמישי שממש לא אהבתי (אותו בסרט ואת הסרט עצמו) ולאון המוכר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/10
  2. 亚历山大帕托 Member

אגב, ה-סרט של אולדמן הוא רוזנקרנץ וגילדנשטרן מתים עם טים רות', אבל הוא די הזוי ולא נראה לי שתאהב.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בדיוק חיפשתי סרט לראות, נבדוק את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להמלי. על שני סרטים צרפתים שיצא לי לראות בייס. הראשון CASH כשמו בעברית קאש, השני TAIS TOI! בעברית סתום ת'פה! בשניהם משחק ז'אן רנו אבל בסתום ת'פה מי שעושה את כל הסרט זה ז'ראר דפרדייה הגדול. שחקן מצחיק וכיפי, קאש זה בסגנון אושן אילבן סוג של.

5. Igi Member

"סולט" סרט מצויין! סוף סוף סרט שכיף לראות בקולנוע. לא חכם במיוחד או מעשיר אם אתם מחפשים, אבל סרט אקשן מעולה עם עלילה מעניינת שמרתק אותך לכל אורכו.

הבנתי שגם "התחלה" סרט נפלא(כריסטופר נולאן), אבל את זה אני כבר לא אוכל לראות בעבודה אז נחכה שיצא ב-RIP...

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/10
  6. orend84 Member

INCEPTION הסרט הכי טוב של 2010 ללא ספק אין דקה אחת מתה בסרט הסיפור מדהים השחקנים מעולים,סוף סוף תסריט מקורי אחרי הרבה שנים של סיפורים לעוסים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/10
  7. uri מנהלים

ספרו של מישל פוקו "תולדות השיגעון בעידן התבונה" יכול בהחלט להעצים אינטלקטואלית את הצפיה בסרט "שאטר איילנד", אבל גם בלעדי כך מדובר בסרט יוצא מן הכלל.

אם כבר ספרים שמעצימים חוויות צפיה, ספרו של ז'אן בודריאר סימולקרות וסימולציה יכול בהחלט להפוך את התערוכה של הצלם דיוויד לה שאפל למעשירה עוד יותר.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. הרגע חזרתי ממנו, אני חושב שיש בו הרבה יותר ממה שגלוי לעין. זה סרט שפשוט דורש צפיה חוזרת וכמעט כל סרט שעונה על התנאי הזה חייב להיות סרט מעולה, לא?
    בכל אופן, הקאסט באמת מוכשר והסיפור באמת מקורי להפליא, אך לטעמי עבודת הבמאות יכלה להיות מקורית הרבה יותר. הצילום היה חד-גוני ומשעמם ברובו, אבל אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי כי השבוע חרשתי על סקורסזה וקובריק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

9. Engel Del Madrid Member

אם מישהו יוכל לענות לי זריז אני אשמח כי אני מת לראות אותו הלילה ...

אני מחפש סרט , משנות אמצע האלפיים בערך , על שחור שנכנס לכלא כדי להרוג את 2 סוחרי הסמים שהרגו את הבן שלו בקרב בינהם , הוא מתיידד עם איזה אחד הומו בכלא והוא מרכיב אקדח שם .. קיצר סרט אחד הקטלניים שראיתי מישו זוכר ???

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/10
  10. קייזר סוזה Member

מצטרף לבקשה.

ואם תיזכר תכתוב בבקשה.

11. Engel Del Madrid Member

אני אשכרה יתחיל להאמין שדימינתי סרט .
    חיפשתי כל סרט כלא שיצא אי פעם בויקפדיה , הוא לא מופיע שם . מה שלא הגיוני בכלל אם סרטי סקפלוטישן הופיעו שם , אני די בטוח שגם הסרט הזה היה צריך להופיע . בכל מקרה , התיאשתי .

12. Engel Del Madrid Member

Doing Hard Time

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא עוד מעט לראות פרדי קרוגר בלי טיפת ציפיות האמת.
    ככה זה שאתה פריק סרטי אימה ויש לך ידידה טובה שגם היא כזאת.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

INCEPTION, סרט אדיר !

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/10
  15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

Engel Del Madrid

הסרט שרשמת משודר בHOT כמעט כל שבוע אז קשה לי להאמין שתתקשה למצוא אותו ברשת .