דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הביאו לי עבודה במסגרת התואר בקורס "הנעת עובדים" לעשות על אחד מ-24 סרטים ביניהם כמה סרטי ספורט: קואץ' קארטר, גלורי רואד, ווי אר מארשל...יש גם מייקל קלייטון, ללכת שבי אחריו, לנגן מהלב (מריל סטריפ), גלנגורי בלה בלה (אף פעם לא זוכר את השם של הסרט הזה ואני גם לא מצאתי אותו אף פעם למרות שרציתי לראות אותו!) חישוב מסוכן, מיליון דולר בייבי, מרכבות האש....יעש עוד כמה

2. Igi Member

מה זה ששבעת הסמוראים? אתה מדבר על הסרט עם טום קרוז??אם כן אז מאד מאד מומלץ, ראיתי אותו כמה פעמים. סרט מאד עצמתי ומרגש. משחק מעולה של טוום קרוז והראשיים, צילום נהדר, פסקול מדהים וסרט שאסור לפספס.

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/11
  3. SeRgInHo Member

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מאוד מאוד נהנתי, אבל אם ראית 40 דק' ולא נהנת אין לך מה להמשיך לדעתי.

Memories of Murder (מרגום לאנגלית) - סרט מצוין שראיתי השבוע, יש בו קטעים מצחיקים, עצובים, דרמה ומתח. דרום קוריאני למי שהשפה חשובה לו.

http://img580.imageshack.us/img580/228/516rr06qbzlsl500aa300.Xxx

5. Number 8 Member

סגרתי שבת בשבוע שעבר וראיתי 3 סרטים חדשים יחסית:

עג'מי
    סרט ישראלי מצויין, עצם זה שהעלילה באמת מציאותית ולא סתם המצאה רק מוסיפה לסרט ועושה אותו טוב יותר. גם עצם העובדה שהפיקו את הסרט הזה עם תקציב דל ובמאי ישראלי ובמאי ערבי עשו אותו ביחד, תורמות לסרט. הסרט הישראלי מהיותר טובים שראיתי.

אל תלחצי אני בדרך
    בגדול סרט מצחיק אבל ציפיתי להרבה יותר. רוב הסרט הוא פרווה ופה ושם יש קטעים מצחיקים. ואני עוד חשבתי לראות אותו בסינימה...

פעילות על טבעית 2
    הסרט הראשון היה יותר מעניין אבל השני יותר מפחיד. בסרט הראשון לא ידעתי למה אני בא, רק קראתי את התקציר אבל עדיין לא הבנתי כל כך וזה למעשה מה שעשה את הסרט לכל כך טוב וכמובן הקטעים המפחידים רק הוסיפו. הסרט השני היה פחות מעניין מבחינת תסריט(עד החצי היה אפילו משעמם) אבל ברגע שהקטעים המפחידים התחילו הסרט הפך למעניין ובעיקר למפחיד. הקטע שהסרט השני אמור להיות כאילו הראשון רק מזיק וגורע אבל אין מה לעשות... למי שראה את פעילות על טבעית 2, הבין שכנראה יהיה גם סרט שלישי...

6. Igi Member

כל מה שכתבת, בדיוק מה שאני חשבתי על הסרטים האלה... עג'מי הכי אהבתי.

7. Bensh Member

http://userserve-ak.last.fm/serve/252/29357479.Xxx

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

למי שאוהב את הסגנון של רודריגס, זה סרט מצוין.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגרש השדים - באיזה קטע הייתי אמור לפחד?

סרט אימה חלש ביותר, ואני מודע לזה שיש לו עדת מעריצים מטורפת שעלולה לסקול אותי על המשפט הזה. לולא ההופעה המדהימה של אלן בורשטיין (וגם ראיתי לאחרונה את רקוויאם לחלום.. מדהימה) הסרט הזה היה שוחה בים של בינוניות.

הניצוץ עדיין מספר 1 מבחינתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/11
  10. SeRgInHo Member

עכשיו אני אראה בפעם העשירית בערך את החשוד המיידי. קווין ספייסי אלוהים.

11. StevieG Member

אז הלילה התקיים טקס פרסי האוסקר, ואני ישבתי, עם כמויות לא מעטות של קפאין, לךראות אותו מהתחלה ועד הסוף.

המנצח הגדול היה כמובן "נאום המלך" עם 4 זכיות בלבד, אבל בתארים החשובים(סרט, במאי, שחקן ראשי ותסריט מקורי). חבל רק שהוא פספס את הפרסים על שחקני המשנה(אבל בהוליווד אי אפשר לקחת הכל). נטלי פורטמן העניקה לסרט "ברבור שחור" את התואר היחיד על השחקנית הטובה ביותר(וחבל, כי הסרט הזה כ"כ מעולה. מומלץ לראותו!). הרשת החברתית זכה בפרס על התסריט המעובד, כריסטיאן בייל("פייטר") זכה בפרס שחקן המשנה ומליסה ליאו("פייטר") זכתה בפרס שחקנית המשנה. "אליס בארץ הפלאות" ו"התחלה" התחלקו בפרסים הטכניים.

בסה"כ היה טקס מעצבן, אל מרגש ולא מפתיע. ג'יימס פראנקו הי חיוור ולא מצחיק. ואיזה כייף היה לראות את בילי קריסטל וקווין ספייסי מגישים פרסים.

12. Igi Member

לא ראיתי את נאום המלך, אבל טוב מאד שהוא לא זכה בשחקן המשנה,הגיע הזמן שבייל יקבל אוסקר והוא בהחלט הצדיק אותו. אני עכשיו מוריד את 127 שעות ונאום המלך בעקבות האוסקר...

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  13. SeRgInHo Member

בייל ומליסה לאו בחירות מוצדקות לחלוטין. הלנה קארטר לא מורגשת בנאום המלך ובייל נותן הופעה פי כמה יותר חזקה מג'פרי ראש.
    אומץ אמיתי כנראה שבר את השיא השלילי. 10 מועמדויות בלי פסלון אחד...

סה"כ טקס די צפוי, לפחות בקטגוריות הבולטות. נטלי לקחה אוסקר מוצדק. חבל לי על אנט בנינג שהיא שחקנית מעולה והאפשרות שלה לקבל אוסקר הולך ומצטמצם. חבל. אצל גברים זו הייתה שנה יחסית חלשה. לא ראיתי את חאבייר בארדם בביוטיפול אבל חוץ ממנו, ארבעה מועמדים נתנו אחלה הופעה ולא יותר.אין לי טענות סה"כ.
    נאום המלך סרט קלאסי לאוסקר אבל הוא כ"כ משעמם. הייתי ממש רוצה שהברבור או פייטר יזכו.

ג'יימס פרנקו מסטול טבעי או שהוא שתה טוב טוב לפני ובמהלך הטקס? בחור מצחיק לאללה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  14. StevieG Member

נאום המלך הוא סרט נהדר. הוא מאוד ריתק אותי, כפי שלא הרבה סרטים ריתקו אותי בעבר. מאוד אהבתי אותו.

15. SkiMan Member

פלצנות אוסקרית קלאסית להעניק את התואר ל"נאום המלך". לדעתי, אם לא הייתי מאד עירני באותו יום שראיתי את הסרט, יש מצב שהייתי נרדם.