ראיתי הרשת החברתית, לא מבין ממה כל הסיפור...ג'סי אייזנברג הוציא את צוקרברג פח אשפה, שאני די בספק אם במציאות הוא גם היה ככה (למרות שברור שבעסקים אין כזה דבר תלית שכולה תכלת). ביזיון שדי קפריו לא היה מועמד לשחקן הטוב ביותר עבור אינספשן ולא פחות מזה העובדה שנולן לא היה מועמד לבמאי הטוב ביותר...לדעתי גם אינספשן היה חייב לזכות בסרט השנה, זה משהו מדהים שלא ראינו ואני די בספק אם נראה, וזה יצא בצורה מושלמת. לא ראיתי את נאום המלך, מקווה לראות בקרוב, שמח בשביל קולין פירת' שזכה. נטלי פורטמן מקסימה, כל כך מגיעה לה...אני מקווה שייצא לי לצפות בסרט שלה בקרוב. אן אתאווי ופרנקו עם הכפיים כל הזמן לדעתי היו מצועצעים מדי ולא התאימו. איפה הם ואיפה בילי קריסטל שהינחה...
אוסקר,עוד תחרות מיותרת ומופרזת בחשיבותה. סרטים כמו מוזיקה או אומנות הם טעם נרכש וסובייקטיבי ולא משהו וברור. זה שסרט זוכה ב-700 אוסקרים לא הופך אותו לטוב יותר מאחרים, אם כבר אז להפך. כל ניסיון לדרג אומנות ולתת לה ציונים או פרסים על זה זה פשוט מגלומניה של אנשי התעשיה.
זה באמת שטות שמופרז בחשיבותה. למישהו יש ספק בכלל שאם מסתכלים על הכל התחלה זה לא הסרט שאנשים הכי נהנו לראות השנה? הייתי מרותק לאורך כל הסרט, איזה סרטים אנשים מצליחים לעשות בטכנולוגיות של היום זה מדהים...
ראיתי אתמול את הסרט הצרפתי אמילי. אחד הסרטים המקסימיים שראיתי בחיי! אחרי הסרט החיוך פשוט לא יורד מהפנים http://www.oncoursesystems.com/images/user/10461/499132/amelie.Xxx
כל ההתלהבות מהרשת החברתית מוגזמת, זה סרט נחמד אבל בטח לא מועמד לאוסקר ואייזנברג שהיה מועמד במקום די-קפריו, מוזר ביותר. אגב מישהו ראה כבר אומץ אמיתי? מאוד חיכיתי לסרט הזה, ג'ף ברידג'ס שחקן ענק ואני בוודאות אלך לסרט בקרוב.
אומץ אמיתי TRUE GRIT למתקשים שבינינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני רוצה לראות את 127 שעות...
אני אהבתי את הסרט אומץ אמיתי. יכול להיות שזה בגללש אני משוחד בגלל שאני מת על ג'ף ברידג'ס, אבל זה מערבון נהדר וכייפי. דיאלוגים שנונים וכריזמה של השחקנים ודי קצר.
כמה שהייתי אנטי לסרטים זרים אני מגלה כל פעם מחדש שהם מגיעים לטופ אוף דה ליסט אצלי. אחרי "עיר האלוהים", הסרט המקסיקני "ללא שם" "sin nombre", ראיתי אותו בפעם השנייה, איזה סרט גדול, שווה צפייה, סרט כל כך מרגש, חזק.
אני כבר 10 דק' יושב ומנסה לכתוב לך את העלילה מבלי להחסיר פרטים חשובים ובכל זאת לא לגלות יותר מדי ואני לא מצליח, אז החלטתי לכתוב לך ולהחסיר מאשר לגלות. בעיקרון זה על חבר כנופיה במארה סלווטרוצ'ה (הכנופיה החזקה ביותר בדרום ארה''ב ומרכז אמריקה) שאחרי שחברי הכנופיה רוצחים את חברה שלו שהייתה סקרנית מדי, הוא נפגע מכך וכנראה מתחיל לאבד אמונה בכנופיה ובחברים שלו, בעת שוד שהוא יצא אליו עם המנהיג של הכנופיה באזור קטן במקסיקו (בכל אזור יש גוש של הכנופיה ועל כל גוש יש מנהיג) ועם ילד קטן שרוצה להיכנס לכנופיה, קורה הדבר שהוא הקש ששבר את גב הגמל מבחינתו ושם הנער מתמרד בכנופיה. אני לא רוצה לספר לך איך ולמה, למרות שזה ההתחלה זה קטע טוב. פשוט תראה ותהנה. הטריילר יעזור יותר אני מאמין : http://www.youtube.com/watch?v=xy28rYE8NIw
אחרי שראיתי 9 מעשרת הסרטים שהיו מועמדים לאוסקר על הסרט הטוב ביותר, אני אמליץ עליהם. נאום המלך: דרמה תקופתית נהדרת, אי אפשר להסיר את העיניים מהמסך לרדע, למרות שהסרט עוסק בנושא פחות דרמטי משאר הסרטים האחרים. במאי נהדר שעשה נפלאות לתסריט יחד עם שחקנים מצויינים בדמות קולין פירת', ג'פרי ראש והלנה בונהאם קארטר. מהפנט. 127 שעות: למי שאין זמן מיותר לבזבז, לא הייתי ממליץ על הסרט הזה. סרט נחמד, אבל כמה אפשר להראות בן אדם אחד שתקוע בלי יכולת לזוז. עם זאת, משחק נהדר של ג'יימס פרנקו ומונולוגים שנונים לעיתים. די משעמם לפרקים. אומץ אמיתי: מערבון נהדר וכייפי עם שחקן ענק בדמות ג'ף ברידג'ס ושחקני משנה נהדרים כהיילי סטיינפלד המוכשרת(בת 14 בלבד) ומאט דיימון. למי שאוהב סרטי פעולה ודיאלוגים שנונים, וכמובן, מערבונים, הסרט הזה מומלץ. הילדים בסדר: למי שאוהב דרמות משפחתיות, הסרט הזה בהחלט יספק אותו. משחק נפלא של אנט באנינג ותסריט נהדר בדרמה אנושית מורכבת ביותר במשפחה מורכבת. שוב, רק לבעלי הסבלנות מביניכם. התחלה: עוד סרט שמרוב שהוא מסובך ומבלבל יכול לבלבל אתכם שאולי הוא סרט טוב. מי שמתעניין בסרטי פעולה פילוסופיים(בסגנון המטריקס) ייהנה מהסרט. אני נהנתי לראות את אלן פייג' המקסימה בסרט הזה. הרשת החברתית: הסרט על הפייסבוק יתאים לכל אחד שיש לו פייסבוק ורוצה לראות איך נוצר הפלא הזה. כלומר, לעשירית מאוכלוסיית העולם. תסריט נהדר, בימוי מבריק ודיאלוגים שנונים עם שחקן נהדר כג'סי אייזנברג(עוד אחד מפליטי ג'ונו, כמו אלן פייג'). פחות אקשני, אבל מי שאוהב דיאלוגים מהירים ושנונים יהנה ממנו. ברבור שחור: הופעה סנסציונית של נטלי פורטמן(אחת ההופעות הגדולות ביותר שזכורות לי משחקן/נית) במותחן הפסיכולוגי הנהדר הזה. לא תסריט מבריק מדי(קיצוני מדי, לטעמי. סוף הסרט היה כתוב מראש), אבל סרט נהדר, גם סטרייטים ייהנו ממנו. פייטר: סרט מעולה, עם הופעות מצויינות של כריסטיאן בייל, מארק וואלברג(שתי טיפות מים למאט דיימון, לא?), איימי אדאמס ומליסה לאו. סרט ספורט נהדר על אגרוף. מי שאוהב את הז'אנר ייהנה ממנו מאוד. זה סרט שונה מסרטי אגרוף אחרים שנעשו, ולכן הוא מרענן. באמת מומלץ. טוי סטורי 3: סרט אנימציה חמוד. לא משהו מעבר. על ווינטר'ס בון אני אדבר אחרי שאראה את הסרט.
אחלה ניתוחים לסרטים. רק לא הבנתי מה ניסית להגיד על התחלה? הוא סרט נהדר בלי שום קשר לכמה שהוא מסובך או מבולבל.