איך קפטן אמריקה מקבל ביקורות טובות? סרט ממוצע מינוס עם אפקטים. כדאי להם מאוד שהאוונג'רס יהיה סרט רוצח.
ראיתי לא מזמן בפעם הראשונה את מבצע סבתא, רק אני לא מבין מה כל המדינה מצאה בסרט הזה? לא ממש מצחיק, וגם לא מעביר איזה מסר מיוחד, אם יש אמירה אז היא הכי בנאלית שיכולה להיות.
זה סרט איטי ובלתי נסבל כמו ארץ קשוחה? למרות שהרבה אנשים מתלהבים מארץ קשוחה, בקושי הצלחתי לעבור שעה ממנו. סרט מעצבן.
ממש לא ארץ קשוחה; הרבה פחות פסיכולוגי (כל זמן שלא תתעקש לחפש בכוח), הרבה יותר קצבי, הרבה פחות מתחכם והרבה יותר מהנה ו"פשוט" מה שכן, יש מצב שזו עבודת הצילום הכי גדולה בסרט שלהם מאז פארגו. רק בשביל זה הייתי שולח אותך לצפות
כמה סרטים שראיתי בזמן האחרון : * השוד המלוטש - לא מת על סרטי דרמה כאלה אבל סרט נחמד להעביר את הזמן, גם דמי מור הייתה אחלה. * Good Will Hunting - עוד פעם לא מת על דרמות אבל סרט מעולה מעולה מעולה, ברמה של חובה. * מיסטר ברוקס - עוד אחד מעולה, כתבתי עליו לפני כמה עמודים, קווין קוסטנר ענק, עוד סרט חובה. * פרל הארבור - נמרח, בן אסלק מציק בטירוף אבל עדיין מציג את התקיפה על פרל הארבור כנראה בדרך הכי טובה שנעשתה בהיסטוריה, רואים שכל התקציב שמו על זה. ממליץ רק בגלל זה. * אפקט הפרפר - הנושא די מעניין, אבל משום מה לא אהבתי. * Se7en - סרט עם מורגן פרימן וקווין ספייסי שביים דייויד פינצ'ר לא יכול להיות רע.
בן אפלק. ללא ספק השחקן הכי שנוא עליי בקולנוע כעת. אני לא זוכר את שם הסרט אבל באוסטרליה ראיתי באיזו אכסניה סרט שהוא ביים שהוא גם משחק בו איזה פושע מ"עיר הפשע והרשע-בוסטון". סרט כל כך מגוחך, כל כך עלוב, העלילה לא הגיונית, רוב השחקנים משחקים שם רע ובולט לרעה כמובן אפלק. פושע שממשיך להיות מסריח אבל בעצם הוא טוב לב.
קראו לו THE TOWN (בתרגום העברי העילג: "גנב עירוני"), והסרט הזה אכן היווה בזבוז מוחלט של שעתיים יקרות. כמו אפלק עצמו, גם הסרט הזה עשה רושם של יצירה עם תובנות ומסרים מעמיקים, אך בפועל, הוא לא אמר דבר.
http://e.walla.co.il/?w=/6/1850005 פוק יו? פוק מי! חדשות טובות, שלושת הסרטים היו נהדרים. מעניין מי תהיה הנציגה הנשית הפעם.