לדעתי זה יותר טוב מארגו, הרבה יותר טוב אבל גם הוא לא מתעלה ליותר מידי. הסצנה הברורה מאליו בהחלט עושה עם הסרט חסד וזה שווה את הצפייה כולה. לא.
לא חשבתי שיש טעם מיוחד להגיב למה, בדברים כאלה אין מה להתווכח וחוץ מזה שכבר הגבתי פה את דעתי על הסרט בעמוד הקודם. "הסרט המדובר גם זכה באוסקר אתמול על הסרט הטוב ביותר ובצדק. צפיתי בו אתמול ולמרות שבן אפלק לא היה ממש מבריק בתור שחקן, אין ספק שזה סרט אדיר. מאוד מתאים את עצמו לתקופה ונותן הרגשה אותנטית, מאוד מותח וחכם והעלילה עצמה נהדרת. בושה שבן אפלק לא היה מועמד בקטגוריית הבמאי הטוב ביותר. הבן אדם גאון בתור במאי"
http://vbsowmya.files.wordpress.com/2007/08/yojimbo-posters.Xxx הסרט שסרג'יו לאונה ראה לפני שהוא עשה את בעבור חופן דולרים :aaa8:
- ארגו, מעולה. אחד הסרטים הטובים שראיתי. - The Perks of being a wallflower, "כמה טוב להיות פרח קיר" - סרט מדהים, אולי חלקכם לא תתחברו אליו או שזה ידבר אליכם אבל אני מאוד אהבתי. - "טיסה" עם דנזל וושינגטון - לא רע בכלל.
פרח קיר - חברה שלי שמעה מגוון המלצות החברות שלה, ואחרי צפייה בסרט היינו בשוק ולא הבנו מה אנשים מצאו בסרט הזה..
side effects. הבימוי מעולה (סטיבן סודרברג), העלילה לא רעה בכלל (קצת מחוררת), והשחקנים משחקים טוב מאוד. אני ממליץ.
מישהו ראה איירון מן 3? ב- imdb הוא קיבל ציון 7.9 (שזה כמו הסרט הראשון - הסרט השני קיבל 7.1)... נראה לי סרט מעולה.
זה תמיד גבוה בהתחלה, בגלל ההתלהבות הראשונית, אבל אחרי כמה חודשים זה יורד ומתאזן. ככה שביחס לציפיות, זה לא נחשב לציון משהו.
חבר שלי ראה ואמר שהוא מצוין. אני לא מת על איירון מן אז אני אחכה שתצא גרסה להורדה ונראה. שאלה בנוגע לזה, למה אין עדיין גרסה טובה של המטרה הבית הלבן להורדה? חיפשתי באתרי הטורנטים ואין כלום.
מישהו מכיר איזשהו לינק סודי לסרט "שומרי הסף"? משום מה הסרט הזה לא נמצא בשום מקום באינטרנט, כאילו אנשי השב"כ עצמם דאגו לזה. הייתי הולך אליו אבל הוא מוקרן רק באיזור המרכז, ואני ממש לא מתכוון לנסוע מהדרום למרכז בשביל לראות סרט.
עוד לא יצא כזה. אני חושב שהסיבה המרכזית זה שהוא מופץ בסינמטק. כל המשפחה שלי הייתה בו חוץ ממני, כולם אמרו שהוא מעולה וחובה לראות.
DVD Release Date estimated Jul 2013. http://www.dvdsreleasedates.com/movies/590...allen-2013.html בתאריך של ה DVD, זה יהיה באיכות טובה.