שמעתי בשבוע האחרון המון שבחים על הסרט "כשנהיה צעירים" עם בן סטילר ונעמי ווטס. למרות השבחים, ולמרות אמנדה סייפריד (שכבר יותר מפעם אחת כתבתי פה שהיא האישה היפה בעולם לדעתי, לפחות מבין המפורסמות), ולמרות אזכורון קטן של הקינקס-לא נפלתי. סרט נחמד, מעביר שעה וחצי, אבל ממש לא יצירת מופת.
מודע, מהממת, אמנדה יותר. אם אתה רוצה נמשיך את הדיון החשוב ב"כוסיות מחו"ל". מה שכן, ג'ניפר לורנס שחקנית יותר טובה מביניהן.
ראיתי אמש את "הקול בראש". לפי כל הביקורות וההייפ ציפיתי לעוד מאסטרפיס מפיקסר, ולצערי קצת התאכזבתי. בגדול זה היה סרט טוב מאוד, אבל מצאתי את עצמי טיפה מאוכזב. היו קטעים ארוכים מדיי, דיי נמרחים. אולי הגעתי עם ציפיות גבוהות מדיי.
צריך עזרה בזיהוי סרט קומדיה בריטי שראיתי פעם, אני לא מאמין שמישהו יזהה כי נראה לי צריך להיות ממש עכבר בשביל זה , אבל שווה לנסות ראיתי אותו בהוט לפני כמה שנים התקציר הוא פחות או יותר ככה : שני חברים טובים מחליטים להיות ג'יגולואים והלקוחות שלהם הן בעיקר מבוגרות ובטעות אחד מהם פוגש את הבת של אחת מהנשים שמזמינה אותם קבוע (היא מתנגשת בו עם האוטו או משהו כזה) ומתאהב בה בלי לדעת מי האמא ואם אני לא טועה מתחיל לצאת איתה ובמקביל עדיין שוכב עם האמא. והג'יגולו השני, מתאהב בחבר שלו הג'יגולו הראשון, והוא אומר לו שהוא לא הומו אבל הוא אוהב אותו או משהו כזה. חח אני יודע שזה נשמע רע אבל זה סרט ממש נחמד ומישהו ביקש את השם שלו. תודה לעוזרים
גם אני עכשיו צפיתי בו אחרי איחור אופנתי, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. פשוט סרט ענקק, מה שנקרא BAD ASS !!!! אומרים שיהיה סרט המשך, מצד אחד אני מפחד להתאכזב, מצד שני אם זה קורה אני כ''כ הולך לראות את זה.
עוד סרט שראיתי באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם... פשוט ענק ! ג'ייק ג'ילנהול בתפקיד הכי טוב שראיתי ממנו עד עכשיו (ולא ראיתי עדיין את ללא כפפות) http://img.csfd.cz/files/images/user/profile/159/546/159546078_d3e257.Xxx