דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. South Boy Member

אני לא יודע אם מותר לשאול את זה כאן, אבל מישהו מכיר אתרים נורמליים עם סרטים לצפיה ישירה? כל אתר שאני מגיע אליו או שהקישורים שלו לסרטים פגי תוקף או שאלה אתרי היכרויות במסווה.
    לא חייב עם תרגום לעברית אגב.

2. DRORIKO Member

2 סרטים שראיתי בסופש:
    האחד זה From Dusk Till Dawn שהפעם הקודמת שראיתי אותו היתה לפני עשור. טראש איכותי ביותר,כיאה לרוברט רודריגז. סרט מאד קצבי,מופרע,מותח ומצחיק בטירוף. ג'ורג' קלוני לדעתי לא מספיק מוערך ,ומתוייג שלא בצדק כ"חתיך ותו לא"(בערך כמו בראד פיט עד שמועדון קרב שינה את זה) פשוט שחקן ענק. הפרטנר שלו טרנטינו לעומת זאת......טוב בואו נגיד שבכתיבת התסריט הוא עשה עבודה יותר טובה.

השני זה דוגמה. תהרגו אותי אבל לא מבין מה אנשים מוצאים בסרט הזה. כל הקטע של "איזה חתרנים אנחנו! אנחנו מריצים דאחקות על ישו!" די ממצה את עצמו אחרי 20 דקות. לא פלא שג'ורג' קרלין מופיע בסרט, כי זה בדיוק מה שאפשר להגיד על המופע שלו. טוב אתם יכולים להתחיל עם הסקילה :)

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/15
  3. חזק מנטלית Member

אם הדבר היחיד שהבנת מדוגמא זה כמה מהבדיחות שם על ישו אז זו בעיה שלך.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי אתמול ׳מועדון קרב׳ בפעם המי יודע כמה. איזה סרט גדול.

https://38.media.tumblr.com/tumblr_m2w05ittb61r52ajno1_500.Xxx

Uli Hoeness ו-Bon אוהבים את זה.
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג׳ייק ג׳ילנהול בעוד הופעה מעולה בסרט ׳ללא כפפות׳. יש תפקיד שהבחור לא יכול לשחק?

הסרט עצמו עם עלילה טראשית כמו שהאמריקאים אוהבים, אבל עדיין שווה לראות לדעתי.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שאני ממשיך לתחזק כאן את הדיון.

ראיתי את ׳הקול בראש׳ סופסוף (אהבתי את התרגום לשם שינוי). בהחלט מצדיק את ההייפ. פיקסאר היחידים שיכולים לפתח סרטי אנימציה מצוינים (כמעט) פעם אחר פעם ולהתאים אותם למבוגרים לא פחות מלצעירים. מצד אחד יודעים לגרום לך לצחוק ומצד שני גם להזיל דמעה. בערך.

אפרופו הייפ, שווה לראות את ׳מקס הזועם׳? אני לא יודע עד כמה אני מתחבר לז׳אנר, אבל הציונים שקיבל גבוהים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/15
  7. מזגן Member

ראיתי את The Martian עם מאט דאמון. סרט מעולה. לא מדהים וגם לא מחייב צפיה בקולנוע.

Interstaller למשל הרבה הרבה יותר טוב לדעתי.

ספויילר
    גם לדעתי חשבתי שזה בולשיט מוחלט שהם פנו לסינים שיצילו אותם כאשר כיום תמיד כשדנים בשיגורים לחלל בעזרת טילים הרוסים הם אלו שמחזיקים בטכנולוגיה אמינה. זה שהתפוצץ להם (לאמריקאים) שם הטיל היה דווקא עקבי עם המציאות.

8. חזק מנטלית Member

להשוות בין אינטרסטלר ללבד על מאדים זה כמו להשוות בין היוקרה לאמן האשליות.
    האחד זה בידור זול, השני זה אמנות.

9. golding מנהלים

סרט נפלא. אני לא חובב סרטי אנימציה בכלל ונגררתי אחרי חברה שלי לקולנוע. לא מצטער על זה לרגע, ההפך אפילו.

אלעד אוהב/ת את זה.
  10. Lebron Member

אינטרסטלר זה סרט מחורבן, בכלל נולאן הוא הבמאי הכי אוברייטד בתעשייה.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם החלק הראשון. אני חושב שהוא לקח על עצמו יותר מדי ולא הצליח לספק את הסחורה. ועדיין, לקרוא לנולאן אוברייטד? באמת? זה במאי שהביא לנו את ׳ממנטו׳, ׳היוקרה׳, ׳אינספשן׳ וטרילוגיית גיבור הקומיקס הטובה בהיסטוריה (אם כי לא אהבתי את השלישי במיוחד).

12. Lebron Member

אינספשן פח לא פחות מאינטרסטלר לדעתי, גם הסרט השלישי בטרלוגיית באטמן נוראי. שאר הסרטים שלו נחמדים, לא יותר.
    הקולנוע שלו חלול, חסר רגש ומלא בפילוספיה בשקל.
    אינטרסטלר ואינספשן היו מלאים במונולגים ארוכים ומייגעים שנועדו "להסביר" לנו את הרעיונות של הסרטים. לדעתי זה משעמם, יומרני ושטחי. אני בקולנוע לא מחפש דמויות רובוטיות שיזיינו לי את השכל.

אבל משום מה יש איזה הייפ מוגזם סביב נולאן, במיוחד בIMDB שם כל סרט שלו אוטמטית נכנס לטופ 20.
    אני לא שותף להתלהבות הזאת ממנו.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיי תמוה להתלונן על יומרה כאשר הבמאי בבירור מתיימר להיות כזה. כל הפילמוגרפיה שלו צועקת את זה.

אני חושב שזה עניין של טעם. יכול להיות שאתה מחפש דברים אחרים בסרט שלא נמצאים אצלו כבמאי.

14. חזק מנטלית Member

תן לבן אדם ליהנות מהנון קונפורמיזם שלו.

אני לא יודע מה יש בסרטים של נולאן שמישהו לא מעוניין בהם. חקירות פילוסופיות מעמיקות על הטבע האנושי, על המוסר, על הזהות האישית, על תורת ההכרה: וכל זה כשגם ההמונים נוהרים לסרטים שלו..אנשים ומבקרים עוד לא התחילו בכלל לגרד את פני השטח של הסרטים שלו, כי קשה לאנשים לעכל יצירה טובה באמת כשהיא עומדת מולם. ככה היה עם 'ורטיגו' בזמנו, ועם הסרטים של קובריק.. ברור, הסרטים שלו זוכים לשבחים והם שוברי קופות. אבל רק בעוד עשור, שני עשורים יתחילו להבין מה הוא באמת עשה בעשור האחרון.

לא רק שהסרטים שלו מלאים ברעיונות וקונספטים מקוריים ומעוררי השראה.. גם הביצוע, העולם והדמויות שהוא בונה זה רמה עילאית של אמנות. גם אח שלו, ג'ונתן נולאן, הוא גאון בפני עצמו (הוא הגה את 'ממנטו', וכתב לבדו את 'בין כוכבים'). שכתב וביים סדרה חדשה לHBO בשם WESTWORLD, שעלילתו נסובה סביב פארק עצום בעולם עתידני המדמה חיים כפי שהיו בשלושה תקופות היסטוריות: האימפריה הרומית, ימי הביניים והמערב הפרוע.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יש למישהו המלצה לסרטים טובים שרצים עכשיו בקולנוע ?