דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

התלהבתי מהקונספט (מתי אני כבר אפסיק להתלהב מסרטי אנימציה של ילדים?) אבל הביקורות דיי הורידו לי את החשק לצפות..

זה שווה קולנוע? מראש אמרתי שזה לא סרט שנראה ששווה לשלם עליו, אבל מצד שני גם זוטרופליס והקול בראש לא, פשוט הביקורות עלייהם היו מעולות ופה בנתיים הביקורות דיי פושרות.

2. Butragueño מנהלים

מעניין אותך? בא לך ככה שעה וחצי לצחוק כמו ילד קטן? לך לסרט.

* אגב, אני עניתי בחיוב על השאלות האלה, הלכתי, ואני לא מצטער :)

Nave אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אנשים שמבקרים סרטים מצוירים...מה עובר להם בראש?

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה זה שונה מכל סרט אחר ?

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה שונה מבחינת מה שהסרטים משדרים, וגם כמובן מבחינת זה שאין שחקנים, סטים וכו'. סרטים מצוירים זה תמימות וכיף, לא צריך להכניס את הראש הסחי של המבקרים לכל מקום. תנו ליהנות מהסרט.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רוב הסרטים המצויירים שיוצאים היום מפיקסר, דיסני וכד' מכוונים להיות עם מסר מאחוריהם ולהעשות בצורה מדוייקת. לא "סתם תמימות וכיף".

יש סרטים מצויירים שזכו לביקורות נהדרות כי הם באמת סרטים נהדרים, ויש סרטים מצויירים שהגיעו עם הייפ גדול אבל בפועל אכזבו. בדיוק כמו סרטים לא מצויירים.

רוב הביקורות שנכתבות על סרטים מצויירים לרוב מלוות ב"האם הילדים יהנו". הילדים אמנם קהל היעד, אבל כמו שאמרתי, לאחרונה יש סרטים מצויירים רבים שמבוגרים נהנים יותר (הקול בראש לדוגמא) ולכן הביקורות נותנות לצופה חוות דעת מוקדמת לפני הצפייה בעיקר בנושא הזה.

golding אוהב/ת את זה.
  7. Butragueño מנהלים

מה הבעיה אני לא מבין?
    כמו שאת הסרט "הקול בראש" בקרו בצורה חיובית על האינטיליגנטיות של הסרט, שהוא לא רק לילדים ול"סחים", אלא לקהל המבוגר יותר, ככה אפשר לבקר כל סרט אחר לטוב ולרע. זה שאין שחקנים אמיתיים לא אומר שהצילום טוב, שהסאונד טוב, העריכה, העלילה וכל דבר אחר. אין לי בעיה שתראה לילו וסטיץ' או היפה והחיה, אני לא אבקר את הסרט ולא אגיד לך עליו כלום. אבל כשמדובר בסרט שמנסה לתת צד אחר ולחבות בו סוג של מסר רציני (לדוגמה בחיות מחמד וזוטרופוליס מנסים לדבר הרבה על גזענות ואיך זה מתבטא בעולם), אני רוצה להתייחס ברצינות בחזרה.

golding אוהב/ת את זה.
  8. All_Hale_Conradinho Member

אז אחרי הרבה שנים של שמועות באמת יש המשך לסרט הבריטי הטוב בכל הזמנים, "טריינספוטינג".

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

SUCIDE SQUAD: זבל טהור. ממש מעט פחות מ׳באטמן נגד סופרמן׳.

DC אפסים. מרגרוט רובי פצצת עולם. אחלה פסקול.

Lebron אוהב/ת את זה.
  10. Doritoz FCBJ - RMCF

לפי ביקורות שראיתי על הסרט, כי את הסרט עצמו עוד לא ראיתי, מאמין שהסרט עבר יותר מדי ידיים ושינויים בדרך למוצר המוגמר, רצו שהוא יהיה אפל ורציני ואז הבינו הביקורות על הסרטים הקודמים של DC שחייב קצת הומור ויותר קלילות בסרטים האלה, והכל מאולץ פתאום...
    קיצר מאכזב עוד טרם ראיתי.

11. yonmu Member

אני ראיתי ובהחלט נהנתי.
    מלבד סדרת האביר האפל - אין מה לצפות מעלילה מעמיקה מסרטי גיבורי על לאחרונה. בסרטים של מארבל אין יותר עלילה או דמויות מפותחות יותר מאשר באלה של DC. אולי סצנות האקשן קצת יותר טובות אצל מארבל, אבל בסופו של דבר זה כמעט תמיד נהיה מגוחך. שוב, מלבד האביר האפל - כמעט תמיד יש נבל סופר-חזק ומגוחך (וטיפש ומכוער). זה היה ככה גם בבאטמן נגד סופרמן (וזה שזה לא היה ככה במלחמת האזרחים זה לא מחמאה גדולה כי גם שום דבר אחר לא היה שם).
    בקיצור, יחסית לסרטי הקומיקס האחרונים - זה שינוי מרענן. הסרט קליל רוב הזמן, די משעשע (כמובן - בקולנוע צוחקים יותר) וחלק מהדמויות חביבות. אני נהנתי מזה יותר מאשר ת'ור או מלחמת האזרחים או באטמן נגד סופרמן (או לא זוכר איזה עוד סרטים מהסגנון יצאו לאחרונה).

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי לפני יומיים את הסרט "the nice guys", מדובר בסרט קומדיה-אקשן בכיכובם של ראסל קרואו וראין גוסלינג.
    אני אוהב את ראין גוסלינג כשהוא משחק בסרטי קומדיה, ובסרט הזה הוא לא איכזב. גם ראסל קרואו סיפק את הסחורה. בקיצור, למי שבא לו להעביר שעתיים בכיף, אני ממליץ על הסרט.
    ,

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרט חביב ומשוגע כמו שהז׳אנר הזה אמור להיות.

לא רוצה לצאת יותר מדי כבד, אבל קצת עצוב לראות את הפילמוגרפיה של ראסל קרואו בשנים האחרונות.

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד היה אהבל. זוכר אותו לטובה רק מסאות׳ פארק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבל אחותך.

׳סודות אל איי׳, ׳גלדיאטור׳, ׳נפלאות התבונה׳, ׳סינדרלה מן׳, ׳אמריקן גנגסטר׳, ׳3:10 ליומה׳.

איפה זה ואיפה מה שהוא עושה היום. בחייאת, הבנאדם הפך להיות רובין הוד ואבא של סופרמן.