דיון הסרטים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏29/6/03.

1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספיידרמן הבא ב-2026 הולך להיות תינוק? הליהוקים שלהם הולכים ונהפכים למגוחכים יותר עם הזמן. מי היה מאמין שטובי מגוויר יהיה הרע במיעוטו.

תוהה לפעמים לאיזו תקרה כריסטופר נולאן היה מגיע עם פרויקט כזה.

2. Doritoz FCBJ - RMCF

השחקן עצמו טום הולנד הוא בן 20 בערך ונראה בן 17, וזה מאוד מסתדר עם הקומיקס של ספיידרמן שמדובר בהתחלה לפחות בתלמיד בית ספר, נער, ורק מאוחר יותר זה נהיה סטודנט והכל.
    אותי יותר מעניין הקטע שיותר ויותר שחקנים בריטים מקבלים דמויות שהם כביכול ממש ממש אמריקאיות. נהיית פה מגמה מעניינת.

3. All_Hale_Conradinho Member

במילה אחת: כסף.
    אני לא זוכר בדיוק את הסיבה המדוייקת לכך, אבל שחקנים בריטים נוטים להיות זולים יותר מאמריקאים. בסרטים רואים את זה פחות, אבל בטלוויזיה זה ממש בולט, בהתחשב בזה ששם התקציבים נמוכים בהרבה מאשר בקולנוע. ב"הסמויה", למשל, כל הדמויות הן אמריקאיות אסלי, אבל יש שם כמות מחשידה של שחקנים בריטים כמו דומיניק ווסט (מקנולטי), איידן גילן (קרקטי) ואידריס אלבה (סטרינגר בל). דמיאן לואיס בתפקיד הראשי והמאוד לא בריטי ב"הומלנד" הוא עוד דוגמה.
    ואם לחזור לעולם הסרטים, אחד הסרטים שבהם הקטע הזה הכי בולט הוא "בלאק הוק דאון". כולם בסרט הזה מארינס אמריקאים, אבל רק שניים (!) בקאסט הראשי הם אמריקאים. בין השאר יש שם את ג'ייסון אייזקס (אבא של מאלפוי בסרטי הארי פוטר) בתור קפטן רדנק, אורלנדו בלום, יואן מקגרגור, אוון ברמנר, טום הארדי, אריק באנה (שהוא אוסטרלי תכלס אבל זה אותו חרא) וניקולאי וולדו (ג'יימי לאניסטר ממשחקי הכס. גם בסדרה ההיא אגב יש רק שחקן אמריקאי אחד אבל פה זה כבר הגיוני כי הרי העולם הזה מבוסס על אנגליה של ימי הביניים אז הגיוני שכל הקאסט יהיה בריטי).

4. Doritoz FCBJ - RMCF

אם כבר הולכים לסמל אמריקאי מובהק, וגם מתחבר לעולם הסופרהירוז - סופרמן, אולי הגיבור הכי אמריקאי כרגע משוחק ע''י הנרי קאביל שהוא בריטי.
    באטמן שוחק ע''י כריסטיאן בייל - יליד וויילס
    לגבי כריס האמסוורת' האוסטרלי זה פחות תופס כי הוא משחק דמות שהיא לא אמריקאית אלא סוג של אל מיתולוגי.
    גל גדות - ישראלית שמשחקת את וונדר וומן, גם סמל אמריקאי ונשי מובהק.

5. Butragueño מנהלים

שמש נצחית בראש צלול, קל.

ראיתי המפגש. רעיון נחמד ומרגישים שזה יכול לעלות עם העלילה, אבל זה קצת נאבד.

6. Doritoz FCBJ - RMCF

ובקומדיה ? בעיניי שקרן שקרן וברוס הגדול מכולם.

7. סיונרה Member

נקודה מעניינת. זאת באמת שאלה שאני שואל את עצמי כבר די הרבה זמן. אבל למה ששחקנים בריטים יהיו זולים יותר?

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה לא המקום המתאים, אז תגידו לי ואעביר לשם.

אני צריך את העזרה שלכם בהורדה של הסרט 'שיווי משקל' (Equilibrium) עם תרגום לעברית. אני לא מבין בדברים האלה ואני לא רוצה שיקרה מצב שאני מדביק את המחשב שלי בוירוסים, לכן אני פונה לאלו שמבינים בזה ויודעים מראש לאן ללכת.
    אשמח אם תוכלו להביא לי קישור שכל מה שאצטרך לעשות זה להוריד את הסרט עם תרגום ופשוט להתחיל לצפות.

9. סיונרה Member

או קודי או טורנט. תעקוב אחרי הוראות בסיסיות ואתה תהיה בסדר.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לי לראות אתמול ביס סרט דוקומנטרי של HBO על וורן באפט. נקרא becoming warren buffett.

ניסיתי למצוא לינק ישיר ביוטיוב או משהו, אבל לא מצאתי. ממליץ לראות בזמנכם הפנוי (80 דק׳ כמדומני).

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/17
  11. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

טריינספוטינג 2 - בתור אחד שראה את הסרט הראשון לא פעם ולא פעמיים; אחלה סרט עבור סרט שנחשב לסרט המשך. אין בסרט מספיק "אימפקט", קצב ושיגעון כמו בראשון, אבל אסור לשכוח שהחבר'ה נושקים כבר ל-50. סופר סולידי, טוב, אבל לא נהדר. אהבתי את שילוב הפלאשבקים מהסרט הראשון, במיוחד לסצנת המונולוג האדירה של מארק רנטון (תבחרו בחיים). הכתיבה של דני בויל נהדרת ושנונה, המשחק של כל הכוכבים היה נהדר ושילב שמחה, עצב והתלהבות. שורה תחתונה - היה שווה לחכות ולראות (בקולנוע).

Clock End Stand, golding ו-אלעד אוהבים את זה.
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי יצא לראות 2 סרטי דרמה השבוע:

1) ׳יצורים ליליים׳ - סיפור בתוך סיפור. דרמת מתח שלא עולה לגבהים מטורפים, אבל יודעת לשמור אותך צמוד למסך מההתחלה ועד הסוף.

2) ׳מנצ׳סטר ליד הים׳ - סרט עם עלילה שכבר כולנו מכירים, אבל: תסריט טוב, משחק טוב, מוזיקה טובה ונופים יפים לעין. סרט טוב, בקיצור.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/17
    Juventini אוהב/ת את זה.
  13. golding מנהלים

אלעד, מנצ'סטר ליד הים זה לא רק סרט טוב אלא סרט נהדר. המשחק מצוין (ואיכשהו גם מישל וויליאמס הייתה בסדר), הסיפור קורע לב וmoving והאווירה שלונרגן יצר היא ייחודית ומרשימה מבחינת הביצוע שלה.

אחד מסרטי הדרמה הטובים ביותר של העשור האחרון.

Juventini ו-אלעד אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקבל חצי כוח, למרות שעוד מעט יבואו לכאן האליאסים ויציגו איזו קונטרה אאוטסיידרית פי 1000 יותר איכותית מאירופה/דרום אמריקה/אסיה.

״הסיפור קורע לב״, אבל זה לא משהו שכבר רובנו לא ראינו בעבר בוריאציה כזו או אחרת. מצד שני, כל המסביב באמת היה מרשים. מרשים כי כן ידעו להכניס אותך לאווירה, אבל זה גם לא היה קיטשי מדי כמו שהאמריקאים אוהבים לעשות. דרמה כמו שדרמה על החיים צריכה להיות.

golding אוהב/ת את זה.
  15. golding מנהלים

אז עד שאליאס יגיע לכאן, אני ממליץ על סרט דני בשם Jagten (באנגלית The Hunt). לא סרט קל אבל אנחנו בענייני דרמה וכאבים, אז שווה צפייה לדעתי.

Franco אוהב/ת את זה.