ווילקיסון... משום מה חתכו ממנה את דרק נוביצקי ובקשר להילה נחשון, זה הכל חוץ מפרסומת למילקי. אבל אני לא מתלונן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לגבי הפרסומת של נייק, אי אפשר שלא להגיד "וואי איזה חולצה יפה" רק בגלל שהשחקן ראגבי הזה מתחתיה נראה כמו איזה פסל מאבן. ואז אתה בא ומודד את החולצה ולא מבין איפה הקוביות והידיים האדירות.
אני לא סובל פרסומות מ 2 הסוגים הבאים: 1. כל הטמפונים והתחתוני מגן. מראים אישה שנהנית,רוקדת והכל בגלל שיש לה תחתוני מגן או טמפונים מסוג מסוים. כאילו שהמטרה של בנות בעולם הזה היא רק לבלות,לקנות בגדים ועוד לבלות. 2. כל החיתולים והטיטולים והקריינית (ברוב המקרים יעל דן) שאומרת:התינוק שלך צריך את ההגנה המושלמת ושהתינוק יהיה מוגן כל הזמן. מה? במשך מליוני שנים החיתולים היו מבד ועוד רב פעמים. מה זה כל השטויות האלה עם ההגנה? פרסומת שאני שונא במיוחד היא הפרסומת האנגליה שאני אפילו לא יודע מה פרסמו שם שמראים אישה שבבוקר היא לבושה צמוד ומשחקת אותה קשוחה ובערב לבושה פרובוקטיבי ומשחקת אותה זונה. אנשים תמימים שרואים את הפרסומת הזו עוד עלולים לחקות אותה ולחטוף איידס ושלל מרעין בישין. אשכרה שמים לפני עיור מכשול.
אם יש משהו יותר מעצבן מכל הפרסומות האלה זה אנשים שכותבים פעלים בזמן עבר גוף שני יחיד עם האות ה' בסוף.
היא אמנם מכוערת, אבל איכשהו הצליחה ליצור לעצמה תדמית שכל מה שהיא "ממליצה" מוכר בטירוף. לא יודע איך, היא מפיקה לאנשים פרסומות בעלות אפסית אבל הם משלמים לה טונות כי היא עושה את העבודה. עדיף להיות מכוער מיליונר מאשר עני יפה תואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אני חוזר בי מזה שכיניתי אותה מ.כוערת. לפי דעתי היא לא מכוערת. לא שהייתי לוקח אותה לתחרות יופי אבל אני גורס שאישה צריכה להיות לא מכוערת מאשר להיות פצצה. כלומר, אם אתה מחפש מישהי לחיות איתה עדיף שתלך על קו מחשבה של:אני רוצה למצא מישהי לא מכוערת כי לאופי יש חשיבות גדולה יותר. לא הייתי מתנגד להיות נשוי לה. באונה, היא מיליונרית. אבל הבן שלה התחתן עם פצצה. רק חבל שאבא של הפצצה התאבד מס' ימים לפני החתונה.
סתם לרקורד, מ.כוערת זה הדמות של אסף אשתר בקומדי סטור שמבוססת על ג.יפית. מישהו יודע מה לעזאזל אומר ה-ג הזה??
הג' זה גרינברג כיוון שהיא נשואה לאחד שהוא ד"ר גרינברג. במקור שם משפחתה היה מיימון והיא גדלה כנערה דתייה בפרדס כ"ץ.
למען השם, אי אפשר יותר לצפות בערוץ 2 בלי ששני המרגיזות האלה ג' יפית והכלה שלה מאיה משהו קופצים כל שניה באיזה פרסומת מרגיזה.. ''...יפית רוצה גבינה ? לאאאאאאאאאאאאא...'' מה לכל הרוחות עובר עליה ? יש לי סיוטים בגלל הלא נורמאלית הזאת.
99% מהפרסומות במדינתנו המגעילה. בוא נשלוף אחת מתוך אין סוף. הפרסומת של הטוטו, שרואים 3 קופות זקנות. "השבוע בטוטו, 4 מליון שקלים!" (כן יופי, אולי אתה תנחש כמה יגמר בשקמה חן נגד הפועל אשכים!) "כמה?!" צועקות הפוסטמות. גועל נפש. או הפרסומת של אגד, הידועה שתמיד מראים לנו במשחקים של מכבי ביורוליג. עאלק נהג כמו שהציגו. כל הנהגי אוטובוס חאפרים, עארסים עם פרצוף של " לא יודע איפה זה יוצא, עזוב אותי באמא'שך".