אתם מדברים על כמה פרסומות מעצבנות, אבל יש את הפרסומת של הפסטה עם המלצרית שחושבת ששורקים לה, והמלצרית הזאת פשוט פצצה!!! אחת הנשים הכי יפות שראיתי בחיים שלי אני חייב לומר.
פרסומת שמאוד מציקה לי בזמן האחרון-הפרסומת לבנק לאומי. אם היה עושה פרסומת ולא גוזל דקה מזמננו-דיינו. אם היה גוזל דקה מזמננו ולא מפרסם בה בנק-דיינו. אם היה מפרסם בה בנק ולא משתמש ברעיון מטומטם-דיינו. אם היה משתמש ברעיון מטומטם ולא ממסחר את DING A DONG-דיינו. אם היה ממסחר את DING A DONG ולא משתמש בכוכבי קצרים-דיינו. מכיוון שהוא כן השתמש בכוכבי קצרים, כל הפרסומת הזאת הפכה לעניין מעצבן ולא מובן.
בנק לאומי?, מה עם בנק דיסקונט ומודי בראון?.. גם זה מטומטם. שמתי לב בכלל כל הפרסומות לבנקים השונים, גם פועלים מפגרות.
מכירים את החסויות האלו לפניי התכניות עצמן?. מכירים את זה שמנסים להקשיר את החסויות למה שמשדרים אפילו שאין טיפת קשר? זה הכי מעצבן! כמו אתמול לפניי כוכב נולד בפרסומת של ברק: "מישהו בחו"ל מחכה שתגיד לו מה התוצאות בתכנית..".
א. אחרי DING A DONG, גם השיר חביב הפורום ג'ינג'יס חאן מגיע לפרסומות. ונשאלת השאלה: למה?!? ב. כשג' יפית אומרת שהיא ממליצה על מזון לכלבים, היא באמת אכלה את זה? וגם אכלה את המתחרים כדי לבדוק מה הכי טעים ועל מה היא הכי "ממליצה"?
גימל יפית זה בכלל צרה צרורה. לא מספיק שהיא מככבת בכל הפרסומות בארץ. היא כל כך מכוערת, מעצבנת וחייכנית שבא לך לשבור לה את הפרצוף. כשאני רואה פרסומת של גימל יפית אני אומר לעצמי: "הפרסומאי הזה - אפס".