בימים כאלו קצת קשה לחשוב על פרסומות מעצבנות (כי כמעט כל דבר מעצבן) אבל יש כמה : הפרומו של המרוץ למיליון וברקע השיר bohemian rhapsody עם שורת המחץ no escape from reality... ומה עם הריאליטי בדרום? לפחות אנחנו יודעים מתי תיגמר התוכנית... "save me, i'm a tree" הידוע של yes ויעל פוליאקוב שמנסה להיות מצחיקה אבל היא בעיקר פאתטית.
את הפרסומת עם שלושת הילדים העילגים שלא יודעים להגיד תפוצ'יפס. לו הייתי יכול הייתי לוקח אר-פי-ג'י ודופק להם בראש לכל אחד 3 טילים במצח,ותולה אותם בכיכר העיר וכותב על שלט למעלה "בל ייראו וייראו".
אני באמת חושב שלא הייתה ולא תהיה פרסומת מעצבנת כמו זו של מזגן טורנדו, והם חורשים את השטות הזאת, מה לעזאזל עובר להם בראש.
היו להם מספר הברקות, צריך להודות. כמו הפרסומת עם הגנבים שהם אומרים שהם לא קנו, אבל יש להם. או עם החרדים. "לבן שלי, ולבן שלי, ולבת שלי, ולבן שלי, ולבת שלי, ולבת שלי" וכו'.
די!!!!! די כבר לפרסומות של מנטה!! עווגהההה עוווגההה מזומןןן מןןן מןןן קפוצ'ינו קפוצ'ינו די!!!!!!!!!חופר בראש!!
רק היום מצאתי סיבה לראות את הערוץ הזה וחבל שזה רק ל3 ימים ספיישל שלמה ארצי זה כבר לא ערוץ מוזיקה יש רק מזרחית ושוטיות (הייתי בחדר המתנה איפשהוא ששמו את הערוץ הזה והתחילו לדבר על אופנה ואיך מפורסמים מתלבשים-מה הקשר למוזיקה???) קוטנר תחזר!!!! הערוץ נחרב תחזור בבקשה תחזור!!!