דיון הקוקה-קולה צ'מפיונשיפ, 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏18/6/05.

1. SeRgInHo Member

למרות השנאה בין היונייטד ולידס, הייתי רוצה לראות את לידס חוזרת לפריימייר ליג. הקבוצה הזאת חייבת להיות בפרמייר ליג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/peace.Xxx

2. Hammers Fan Member

אני מתפלא שעדיין אין אף מילה על זה...

היום, אם לא תהיינה תקלות מיותרות, רדינג אמורה להבטיח סופית את עלייתה לפרימיירשיפ. נצחון על לסטר סיטי המקרטעת באצטדיון ווקרס יעלה את הרויאלס ל94 נקודות, עם שישה משחקים לסיום העונה הסדירה, מה שווטפורד במקום השלישי לא תוכל כבר להשיג.

אני אישית לא מת על רדינג, שאוהדיה עשו לנו את המוות במשך השנתיים ששהינו בצ'מפיונשיפ מאחר וגנבנו להם את אלן פארדיו (שעד הרגע שבו התפטר למען הג'וב באפטון פארק היה אליל במדג'סקי) בדרכים לא נאותות במיוחד, אבל אין ספק שמדובר בקבוצה שרק תעלה את רמת האיכות בפרימיירשיפ עם סגנון המשחק האטרקטיבי שלה. מקומם שלשחקנים כמו סטיב סידוול, ניקי שורי, דייב קיטסון ולירוי ליטה הוא בפרימיירשיפ.

עוד משחקים המחזור:
    ברייטון - לוטון
    קארדיף - ק.פ.ר
    קרו - קובנטרי
    דרבי - קריסטל פאלאס
    איפסוויץ' - האל סיטי
    לידס - סטוק
    פרסטון - פלימות'
    שפילד יונייטד - סאות'המפטון
    ווטפורד - מילוול
    וולבס - שפילד וונסדיי

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/06
  4. KirkH Member

רדינג עלתה רשמית.

הרויאלס השוו בדקות הסיום מול לסטר ובשילוב עם ההפסד של ווטפורד בבית למילוואל ולידס שסיימה בתיקו ביתי (עלוב) עם סטוק סיטי - שלחו את רדינג לחגוג.

שתי המנצחות הגדולות של המחזור הן בלי ספק הקבוצות משפילד. יונייטד סוף סוף חזרה לנצח עם שלישייה בברמוואל ליין מול סוטון. לדעתי, לפחות מבחינה מנטלית, זה היה המחזור האחרון בו לידס או ווטפורד היו מסוגלות לייצר מהפך.
    בצד השני של הטבלה, שפילד וונסדיי מביסה 3-1 את וולבס במולינוקס!!! ומבטלת את החשיבות של ניצחון החוץ של מילוואל...

5. קינג לדלי Member

חבל לי על גלן הודל וולבס אבל אני רוצה שוונסדיי ישארו וזה נצחון שישאיר אותם.

6. Bill Shankly Member

כל הכבוד לרידינג ... שמישהו יזכיר לי מאיזה איזור הם באנגליה ? ?

העולה השניה רוב הסיכוים תיהיה שפילד יונייטד , הייתי רוצה שהעולה השלישית
    תיהיה ווטפורד... רק בגלל אבי מלר... הוא אדם ושדר נפלא וגם אוהד שלהם...

7. Hammers Fan Member

דרומית מערבית מלונדון. והשם הוא ר?דניג, חבר'ה, בלי י'.

8. superleeds Member

מזל טוב לרדינג למרות שאני מסופק אם יש להם אוהדים בארץ.

לידס שוב איכזבה בתיקו אפס בבית מול סטוק רק היה להם מזל שווטפורד הפסידה אך שפילד כבר התרחקה 6נקודות. כמדומני החלום להשיג אותם נגוסה אך זה עדיין אפשרי. נראה לי שמאמן לידס בלקוול צודק שהוא אומר שעוד נכונו לנו תהפוכות בצמרת עד סוף העונה.

9. קינג לדלי Member

אני חושב שעדיף שתתמקד בפלייאוף ומאחל לך שתגיעו לקארדיף.
    שפילד יונייטד תעלה אוטומטית.

10. superleeds Member

לא נכון-אם נתייאש מעלייה אוטומטית גם פליי-אוף לא יהיה. כבר כתבתי שאני פסימי בקשר לסיכוי לעבור את הפליי אוף

11. superleeds Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

הול:לידס-0:1

קשה קשה מה אני אגיד לכם .

חלום הפרמייר ליג השנה מתרחק ללבנים ואני מתכוון גם לסיכוי לנצח במשחקי הפליי-אוף לשפוט לפי הופעות כאלה. גם אם יתאוששו מכאן ואלך ל 5 המשחקים הנותרים -מקום שני נראה אבוד.

12. KirkH Member

לא מסכים איתך בכלל. כמו שאמרתי לכם גם בתקופה שבה לידס סגרה למינימום את ההפרש - כדורגל הוא עסק של תקופות ורצפים, הלבנים התעוררו מאוחר מדי ולמרות שהבליידס עשו הכל על מנת לתת להם את המקום השני אבל הם לא לקחו.

אני גם לא חושב שזה משנה מאיזה מקום מעפילים לפלייאוף. להיפך, אם כבר פלייאוף - אז רק מהמקום השישי. ככה לפחות עולים למגרש כאנדרדוגס שאין להם מה להפסיד מה שמוריד מעט מהלחץ המנטלי.
    4 הקבוצות שיגיעו לפלייאוף כבר פחות או יותר הבטיחו את מקומן שם, עכשיו רק נשאר לקבוע מי משחק מול מי, אני לא חושב שיש איזו שהיא קבוצה שאפשר לומר עלייה שהיא יותר חזקה או חלשה מתוך הרביעייה הזו ולכן גם המיקומים בתוך הרביעייה הזו לא רלוונטיים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/06
  13. superleeds Member

אתה כל כך צודק לגבי משחקי הפליי אוף -עובדה שבשנתיים אחרונות מקום שישי לקח -זה תלוי איך הקבוצה גומרת את העונה בליגה בתנופה טובה או בצליעה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/06
  14. superleeds Member

לידס:פליתמות-0:0

הייאוש נמשך!

לידס שכחה איך להבקיע שערים-4 משחקים ללא שער -6 משחקים ללא ניצחון

בלקוול מתנחם בעובדה שהנקודה שלידס הרוויחה מבטיח להם מקום בפליי אוף -פחחחחחחחחח

15. KirkH Member

זה לא ששלושת המעפילות האחרות לפלייאוף עושות חייל.

פאלאס הפסידה ללסטר העלובה, ווטפורד הסתפקה בתיקו בייתי בלבד מול לוטון. רק פרסטון הצילה את כבוד העולות לפלייאוף עם ניצחון נאה מול הקנריות.

העונה בכל הקשור לצמרת גמורה, סגורה וחתומה. הקבוצות לא צריכות להודות בזה, אבל אין שום מניעה מבחינתן לתת לשחקנים מנוחה לפחות בשני המשחקים הקרובים כאשר את שני המשחקים האחרונים של העונה מנצלים כדי לעשות הכנות אחרונות לפלייאוף.

גם בתחתית העניינים נראים סגורים כאשר הינשופים משפילד מובילים על קרו אלכס בחמש נקודות ואמורים לעשות את מה שבשלבים מסויימים של העונה נחשב לבלתי אפשרי מבחינתם - ולהישאר בליגה...