דיון הקוקה-קולה צ'מפיונשיפ, 2005/2006

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏18/6/05.

1. superleeds Member

או' קיי' אז כנראה פרסטון תעלה!

2. Hammers Fan Member

שנים שהליגה לא הייתה כל כך צפוייה וסגורה מראש.

רדינג הבטיחה עלייה ואליפות כבר לפני שבועיים, את הבליידס כבר אף אחד לא ישאיר בצ'מפיונשיפ, אף אחת לא מאיימת על לידס, ווטפורד, פרסטון ופאלאס בפלייאוף ובתחתית קשה לראות תסריט שימע מברייטון, מילוול וקרו לרדת. כולה תחילת אפריל. איפה הדרמה שמאפיינת את הליגה הזו במסורתיות? אני לא יודע אם ב15 שנה האחרונות לא הייתה עונה שבה לא היה איזשהוא עניין בלתי סגור במחזור האחרון. בעונה שעברה גם העלייה האוטומטית (וויגאן הקדימה את איפסוויץ'), מקומות הפלייאוף (רדינג הפסידה בלוזריות את המקום לווסט האם) והירידה (קרו ניצלת בנס ושולחת את ג'ילינגהאם לליג 1) היו פתוחים לחלוטין להימורים.

קצת (וזה אנדרסטייטמנט מטורף) מאכזב לראות את הליגה הזו סגורה וצפוייה מראש חודש וחצי לפני הסוף.

3. קינג לדלי Member

תרד ליגה אחת ותעקוב אחרי פורסט. מדהים איך הם הגיעו לאפשרות של כניסה לפלייאוף...
    רק 2 נקודות מאחור אחרי הפיטורים של מגסון המפגר.

וקראלייל שלי בדרך הבטוחה לעוד עלייה רצופה בכיכובו של מייקל ברידג'ס !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/4/06
  4. קינג לדלי Member

ברכות לשפילד יונייטד שחוזרת עם האוהדים המשוגעים והמגרש המפחיד.
    אני מקווה שהוונסדיי שבדרך להישארות תצטרף בעונה הבאה.

ושימו לב לפורסט שקרובה מאוד לפלייאוף.

5. Hammers Fan Member

לא הסתרתי בעונה שעברה את העויינות שלי כלפי ניל וורנוק, הגישה שלו (מוריניו של הצ'מפיונשיפ) וסגנון הכדורגל שהוא מכתיב לבליידס של שפילד. אני בכלל לא מבסוט מהעלייה של הבליידס.

על שלושה שחקנים מבראמול ליין כדאי לשים עין בעונה הבאה, פול אייפיל הקשר ההתקפי המוכשר שהגיע ממילוול בקיץ, מייקל טונג, אחד השחקנים היציבים והמגוונים שיש לצ'מפיונשיפ להציע, שבדרך כלל משחק במרכז השדה ששחקן בוקס-טו-בוקס וכמובן פיל ג'אגיאלקה, המגן הטוב בצ'מפיונשיפ. אבל עדיין, מדובר בקבוצה עם מרכז הגנה מאוד (מאוד!) איטי וכבד, בדמותם של לי ברומבי (כסחן שגורם לרובי סאביג' להראות כמו בלרינה) והקפטן כריס מורגן, וחוד שקשה לי לראות אותו משתלב בפרימיירשיפ (דני וובר, סטיב קאבה וניל שיפרלי קשישא). המון עבודה מצפה ללהבים בקיץ בזירת הרכש.

גם מקומות הפלייאוף נסגרו היום, ווטפורד, לידס, פרסטון ופאלאס (לא בהכרח בסדר הזה) יתמודדו על הכרטיס האחרון לפרימיישיפ. עד כמה שהפרימיירשיפ זקוקה ללידס בעלת שיעור הקומה, המסורת והאוהדים, אני מת, אבל מת שווטפורד תעלה. לא רק בגלל הצבעוניות, סיפור הסינדרלה, אבי מלר ואלטון ג'ון, אלא בעיקר בגלל אדריאן בות'רויד- המנג'ר הטוב ביותר בארבעת הליגות המקצועניות באנגליה, נקודה. אדם שהוציא מים מהסלע בויקרג' רואוד, לקח מועדון שסוכנויות ההימורים לא נתנו לו סיכוי להשאר בליגה, ובנה קבוצה לתפארת, שיש לה סיכוי לא מבוטל לעשות את זה דרך הפלייאוף.

תחתית, שתי העדפות: 1. שמילוול תרד, חבל בכלל לפרט למה. 2. שברייטון תשאר- קבוצה שהתאהבתי בה שהיינו בצ'מפיונשיפ, שהולכת קדימה עכשיו עם אצטדיון חדש ומפואר, גם אם זה על חשבון וונסדיי, עם כל הסימפטיה, שאכזבה העונה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבעיקר מעורר אצלי חשש בעלייה של שפילד הוא הכדורגל שלה.
    אם הם באמת משחקים כל כך מבוקר כמו שמספרים בצ'מפיונשיפ, מה יהיה בפרמיירשיפ?

השמות בכל אופן לא אומרים כרגע כלום ערן. בסופו של דבר, ההצלחה של הקבוצות הללו תיקבע לפי הרכש שלהן בקיץ, וכרגע אי אפשר לדעת לא על רידינג ולא על שפילד יונייטד כמה הן יקציבו לרכש עונה הבאה.

7. קינג לדלי Member

מי מדבר על הצלחה וכדורגל ? ראית פעם את בראמל ליין אחרי גול ? מרגש.

8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

מזל טוב לשפילד יונייטד!!! נצחה 1-0 בחוץ את קרדיף סיטי ועלתה לצ'מפיונשיפ!!!

9. Hammers Fan Member

אין ספק, אוהדים מוטרפים ובראמול ליין אחלה אצטדיון, שלוש פעמים שיחקנו שם בשנתיים שלנו למטה, פעם ראשונה תיקו 3-3 מלהיב, פעם שנייה ניצחנו 2-1 במשחק טעון ופעם השלישית העיפו אותנו מהגביע בפנדלים.

כשהייתי באנגליה יצא לי להפגש בתחנת רכבת בקולצ'סטר עם חבורה של אוהדי שפילד שהיו בדרך למשחק חוץ באיפסוויץ'. אחלה אנשים, מאוד נאמנים לקבוצה שלהם, אבל משום מה שונאים (ברמות של תיעוב) ערבים, הם היו מבסוטים שאני ישראלי.

10. Rudess Member

שפילד קבוצה עם מסורת, וגם זאת עיר גדולה באנגליה. כמובן שבעיתוני הספורט בארץ ישר היום דאגו לפרסם שניר דבידוביץ' מועמד להתמודד עם פאדי קני על אפודת השוער הראשון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

למי שמעוניין להרחיב ידיעותיו על העיר שפילד: http://en.wikipedia.org/wiki/Sheffield

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/06
  11. cityblues beter dead than red

אני צופה בעיקבות עלייתה של שפילד שתי קבוצות כמו בולטון.
    מסורת,לא מסורת...שפילד יונייטד מאז ומתמיד (להוציא את אמצע שנות השבעים)היתה השיעממון של הליגה.
    המשחקים שלה עשו עוול לליגה האנגלית שבכל העולם נטען שכל הליגה משחקת בשיטת ה-hit&run.

12. Rudess Member

למה ללכת רחוק כל כך? מה עם צ'לסי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נמאס מהעיתונות הישראלית, אין להם איך למלא ת'עמודים למפגרים שקוראים אותם

14. KirkH Member

אם התשובה כל כך ברורה למה לא לכתוב שחור על גבי לבן את השאלה?

נו ילדים, מי עוזר לגברת קופרובסקי? כן ווילי? על איזה שתי קבוצות נבחרת צרפת בחיים לא תגוג דאבל?

תשמרו את התיסכולים שלכם לדיונים של פרנסנל בימים של אחרי ההדחה מהצ'מפיונס וההישארות עם הזין ביד למראה האחות הצעירה מלונדון שתיסע לשוויץ - נו, בטח ונגר ידע מה לעשות.

15. SeRgInHo Member

איזו מבין ארבעת הקבוצות הייתם רוצים בפריימייר ליג,ווטפורד לידס, פרסטון או פאלאס?