אותי מאוד מעניינת פלימות'. גם כוכבי העבר ווסט וגומש, רכש בין השאר מריינג'רס ופורטו - קבוצה מקסימה וממה שהבנתי עיר לא פחות.
לידס נראים לי חזקים מאוד. חוד קטלני עם בלייק והילי, אגפים מצוינים עם לואיס ורייט. רק שיצליחו לסדר את ההגנה כמו שצריך והם מועמדים למקומות 1-2. סאותהאמפטון תאכזב השנה לדעתי. מקום בפליאוף הוא המקסימום שאני חושב שהם יכולים להגיע אליו, למרות שאני מאמין שרדנאפ הוא המאמן הכי טוב בליגה. פאלאס ונוריץ נראות לי חזקות גם כן, ביחוד שהן רק ירדו ונהנות עדיין מכמה שחקנים ברמת פריימשיפ.
לסוטון יש הרכב גלקטי לליגה הזו, למעשה אפשר לומר שברמה מסויימת עדיין יש לה סגל של פרמיירשיפ, אבל השאלה הגדולה היא האם הם יתרגלו למנטליות הקשה והמתוסבכת של הצ'מפיונשיפ. מאוד התפלאתי לשמוע שהם החתימו את האייטו הפולני הותיק. מעניין מה הוא שווה. כמו כן, מאוד עצוב לי לראות את אנדראס סוונסון, שחקן חביב עליי מאוד, עוזב את אנגליה.
ההימור שלי: 1. וולבס 2. נוריץ' ------------------- 3. שפילד יונייטד (ואני מבטיח לכם שהמקום השלישי הזה יהיה לאחר נפילה מאיזור העלייה האוטומטית, שפילד לוזרית נצחית) 4. קריסטל פאלאס 5. האל סיטי 6. סאות'המפטון (כמו שבובי רובסון פעם אמר, "אנחנו משחקים על דשא, לא 'על הנייר'") ------------------ 7. רדינג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני גם מוכן להמר על לא מעט כסף שמילוול תרד ליגה העונה, פשוט ביזיון מה שהלך שם הקיץ.
עקרונית קבוצות וולסיות לא יכולות לעלות לעליונה אבל סוונסי הייתה בליגה בכירה בשנות ה80 וקארדיף הייתה כמה פעמים בנוגע לרקסהאם אני לא בטוח
מחזור ראשון בצ'מפיונשיפ הפתעת המחזור הייתה בסלהרסט פארק. קריסטל פאלאס, שנראית אפילו חזקה יותר מבעונה שעברה, הייתה בטוחה שמצפה לה טיול נגד העולה החדשה לוטון, אבל כבר בדקה בדקה ה11 המציאות סטרה לה בפרצוף. לאחר לחץ בלתי פוסק על השער של פאלאס נשרק פנדל לזכות הכובענים, שלמזלה של פאלאס נהדף על ידי גאבור קיראי (מבעטה חלשה של קווין ניקולס). אבל דקה לפני המחצית גם השוער המצויין של הנשרים לא היה יכול לעצור את לוטון המפתיעה- בעיטה חופשית חכמה של ניקולאס שיבשה את מלכודת הנבדל של פאלאס ומצאה את הראש של סטיב האוורד, שנגח פנימה. אנדי ג'ונסון כמובן היה שם עבור פאלאס בפעם המי יודע כמה כדי להשוות ל1-1 בדקה ה52, אבל ידה של לוטון הייתה לבסוף על העליונה כשהאמט ברקוביץ' כבש את שער הנצחון 11 דקות לסיום. גם הפתיחה של נוריץ' בבית נגד קובנטרי מאכזבת למדי. למרות שער יתרון של דין אשטון בדקה ה21, הסקיי בלוז לא נלחצו, השתלטו לאט לאט על המשחק ובדקה ה65 כבש דלה אדבולה שער שיויון מוצדק. לירוי ליטה אמנם כבש בהופעת הבכורה שלו במדי רדינג, כשהרויאלס אירחו היום את פלימות' (שהופיעה ללא טאריבו ווסט, שעדיין לא קיבל את רשיון העבודה), אך שערים של מיקי אוואנס ושער נצחון דרמטי בתוספת הזמן של המחליף ניק צ'אדוויק סידרו לפילגרימס פתיחת עונה חלומית. סאות'המפטון ו-וולבס פחות או יותר ניטרלו אחת את השנייה ב0-0 אגרסיבי מרובה בצהובים. קלאוס לונדקוואם הורחק בדקה ה79. תוצאת המחזור היא ללא ספק זו של שפילד יונייטד בבראמול ליין נגד לסטר. 4-1 ענק לבליידס שכלל שער בכורה לרכש החדש פול אייפיל בהחלט אותת לליגה מהן הכוונות של ניל וורנוק וקבוצתו. לשפילד: גריי, קאבה, אייפיל, ברומבי. ללסטר השווה זמנית דייויד קונולי. שאר התוצאות: קרו - ברנלי 1-2 דרבי - ברייטון 1-1 האל - ק.פ.ר 0-0 איפסוויץ' - קארדיף 0-1 (שער בכורה לניקי פורסטר) סטוק - שפילד וונסדיי 0-0 (סטוק ירדה ל10 שחקנים בדקה ה13) ווטפורד - פרסטון 2-1 מחר (14:15) לידס - מילוול.
ערן יש לך מושג על דרך כלשהי שאפשר לצפות במשחק של לידס-מילוול מחר? רק עכשיו יצא לי לראות את הסקירה המעולה שלך על הליגה, ופשוט עושה חשק לכדורגל. ממתי אפשר להשיג סיכומי מחזור של סקאיי?
אני מתאר לעצמי שאיזה פאב ישדר את המשחק, צריך לחפש. מה שבטוח זה שיש שידור רדיו חינמי בלינק של סופרלידס. סיכומי מחזור של סקאיי יש תמיד לאחר כל מחזור ב00:30 בלילה.
טוב לאט לאט אני קורא את כל מה שכתבת ויש לי כמה שאלות בנוגע להאל סיטי: 1. מתי סטוקדייל עבר? העונה? מה מצבו בנבחרת סקוטלנד? בזמנו הוא נחשב לכישרון מדהים אבל כשאני חושב על זה זה היה לפני 6-7 שנים. 2. דילייני שהזכרת, הוא קרוב של מרק דילייני? 3. סטיבן מור (אגב לדעתי קוראים לו סטפן כמו סטפן הרפר אבל זה טעון בדיקה) - הוא מושאל מאסטון וילה או שהוא עזב סופית את הוילאנ'ס? אני לא זוכר כבר מי משני האחים (השני זה לוק) היה התותח האמיתי אבל שניהם נחשבו בזמנו לכשרונות עצומים... בהמשך יהיו לי עוד שאלות.
אין לי מושג מאיפה להוריד, אבל אם מישהו אחר ימצא לינק גם אני אהיה אסיר תודה... הוא עבר לקראת סוף העונה שעברה מרות'רהאם (שם הוא היה בין קרני האור היחידות בקבוצה, יחד עם כריס סדקוויק ואנדי פולייט), שבאותו שלב נראתה בדרך הבטוחה לליג 1. נדמה לי שההופעה האחרונה שלו במדי סקוטלנד הייתה נגד הולנד בפלייאוף על העלייה ליורו לפני שנה וחצי, שעוד היה במידלסברו. לפי צבע העור, לא נראה לי. אבל שווה לבדוק. אני מניח שאתה מדבר על סטפן מור (אתמול שמעתי שידור שאישר שהשם באמת סטפן, מצטער על הטעות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) של ק.פ.ר. בכל אופן הוא מושאל, מה שדווקא מחזק את הסברה שוילה עוד בונה עליו לעתיד. אתמול יצא לי לשמוע בפייב לייב את המשחק של הריינג'רס נגד האל והוא נכנס רק כמחליף בגלל שלא הספיק להתאמן משמעותית על הקבוצה, אבל על פי השידור הוא שיחק בכלל לא רע. לק.פ.ר אין הרבה כלים בהתקפה כך שאני בטוח שעוד נשמע עליו הרבה העונה...
אני רואה שהזכרתם אותי-אכן עוד מעט מתחיל משחק הפתיחה של לידס מול מלוול. חשוב שהלבנים יתחילו בתנופה וישתלבו בצמרת.
אני מתנצל-השידור הישיר ברדיו עבר לתחנה המקומית המתחרה בלידס-הנה הקישור- http://www.bbc.co.uk/radio/aod/networks/leeds/live.shtml אעדכן את החתימה בקרוב!