שגיא, אבל הנתבים האלה שייכים לחברות סלולר וזה כבר חבילות גלישה וסיפור של כסף... אם אני רוצה רשת אלחוטית בבית (כדי שגם המחשב הנייד יכול להשתמש באינטרנט) מה עושים?
ראוטר. ואם כבר ראוטר היום החלפתי דגם לחדש של DSL 6740U (תקן N החל מ20 מגה) חוץ מזה שהעיצוב שלו הוא מדהים לדעתי גם ההתקנה שלו כולל האינטרנט האלחוטי פשוטה וקלה להבנה. ממולץ.
יש לי בעיה במוזילה, נגיד אני גולש בפורום ומישהו שם איזה תמונה שבאה מאימג'שק, אז אני לא רואה ת'תמונה אלא אני רואה צפרע כלואה בתוך קוביית קרח ורשום למטה DOMAIN UNREGISTERED באינטרנט אקספלורר אני דווקא כן רואה תמונות של איגמ'שק. הבעיה רק במוזילה מה עושים?!
שאלה... אני נכנס למייל, פותח קובץ word, (פותח, לא שומר)... רושם על הקובץ, עושה שמירה... הוא שומר לי.. אין לי מושכ איפה אבל שומר, ואז יוצא מהקובץ.. לי נראה שהקובץ הלך קבינימט כי עשיתי שמירה ולא שמירה בשם.. וזה כי עשיתי במייל פתיחה ולא שמירה.. אולי בכל זאת מישהו יודע אם יש אפשרות גישה לקובץ הזה?
שאלה... אני נכנס למייל, פותח קובץ word, (פותח, לא שומר)... רושם על הקובץ, עושה שמירה... הוא שומר לי.. אין לי מושכ איפה אבל שומר, ואז יוצא מהקובץ.. לי נראה שהקובץ הלך קבינימט כי עשיתי שמירה ולא שמירה בשם.. וזה כי עשיתי במייל פתיחה ולא שמירה.. אולי בכל זאת מישהו יודע אם יש אפשרות גישה לקובץ הזה?
תכנס לוורד ותלחץ על 'קובץ' ואמורה להיות שם רשימה של 5 קבצים אחרונים שפתחת. תנסה לראות אם הקובץ מופיע שם, אם כן תפתח אותו ואז תשמור אותו כמו שצריך. אם זה ווינדוס 2007 אז בשורת ההתחל רק תסמן את הWORD ואז יפתחו הקבצים האחרונים שפתחת והוא אמור להיות שם.