AFCA גם לי הייתה אותה בעיה וסידרתי אותה. יש לך בציר זמן את המילה וידאו ולידה פלוס, תלחץ על הפלוס וזה יראה לך מה הוידאו כולל (מעבר, שמע) ושם בשמע אתה יכול להשתיק כפי שהבחור הסביר לך.
אם יש לי קובץ אודיו עם מלא באסים ברקע שמפריעים לשמוע דברים, יש דרך לסנן אותם כדי לשמוע דברים חלשים יותר? יש לי את cool edit אם זה עוזר.
יש לי שאלה דווקא על האתר הזה.. כל פעם שאני יוצא מהאתר ואז חוזר בחזרה הוא מבקש ממני להירשם מחדש וזה לאחר שאני אומר לו לזכור אותי במחשב. מישהו יכול לתת פתרון?תודה מראש!
זה תלוי בסוג כרטיס המסך שלך (האם יש לו יציאת TV out? אם כן, מאיזה סוג?), בחיבורים של הטלויזיה (Scart ישן, S Video, HDMI, DVI). בדרך כלל המחיר נע בין כמה עשרות שקלים למאתיים. אני מאמין שיש בכל סניף של אופיס דיפו וחנויות מחשבים. תנסה גם בחנויות של מוצרי חשמל.
איך אני צורב משחק שהורדתי לפלייסטיישן 2? אין לי שום קובץ שהוא קובץ ISO אלא 3 תיקיות (CNF, DATA, SYSTEM) ועוד 2 קבצים- IOPRP300.IMG ו- SLUS_219.37 מה אני בעצם אמור לצרוב? תודה מראש לעוזרים!
יש פה חבר'ה שכותבים תוכנות? אני צריך הצעות לדברים שאפשר להריץ על משחק החיים של קונווי אם מישהו מכיר, ולגבי אותו משחק, איך אני עושה מסך עם לוח של בערך 100 על 100 ומסמן שם משבצות? יש שיטה לסמן לא באופן ידני?
הורדתי סרט באימיול וזה הראה לי בהתחלה שזה סיים להוריד אותו, התחיל לבצע האשינג ואז פתאום הפס הירוק הפך לצהוב שחור. זה סימן של שגיאה? זה רושם לי בקטגוריה של "מצב": "המקום בדיסק לא מספיק". זה די לא הגיוני כי יש לי 28 ג'יגה פנויים בכונן הזה.