יש לי קטע וידיאו, ואני רוצה לשים אותו בסרטון עם תמונות, איך אני עושה שרק ישמעו תוידיאו ויהיה עם זה תמונות ולא יראו תקטע וידיאו?
עם מובי מייקר (כעיקרון של XP, עם החדש של 7 אני לא יודע להשתמש) יש אפשרות "להשתיק" את האודיו שבקובץ וידאו, כמו כן אתה יכול להוסיף קטע אודיו משלך או בכלל לא . עריכה:הסתדרתי עם ווינדוס 7 גירסה 2.6
איך אני מוריד סרטים מהיוטיוב? תודה רבה לכל העוזרים.... *אם יש אפשרות להוריד דרך האינטרנט (ישירה כזו דרך אתר כלשהו אז אשמח לדעת) העדיפות השניה היא עם תוכנה... (כי בטח לא יהיה ברירה)
אודיו בלבד סירטונים במידה ואתה לא מעונין להמיר אל תשכח להוריד נגן FLV . אגב אני משתמש במנהל ההורדות idm שהוא גם מוריד סירטונים מהיוטויב והוא ממולץ !
יש לי בעיה להוסיף שירים חדשים לMP4, שאני להיכנס לתיקיה של השירים/קבצי וידאו שום דבר לא מופיע ובמקום נפתח לי לשונית חדשה באינטרנט. מישהו יכול לעזור?
טוב אז ככה, קניתי היום נגן WD TV HD LIVE חוץ מזה שהנגן פשוט נהדר ממבט ראשוני הדבר היחיד שלא נתמך הוא כתוביות בעברית יותר נכון כתוביות על סרט HD יש לי את הסרטים האלו במחשב האם יש תוכנה כלשהיא שיכולה "להדביק" כתובית (מסוג sub) על קובץ מסוג MKV ?
כמדומה לי USB זה לא HD ... ובנוסף גרסת הLIVE תומכת בהצגת וידאו מאתרים כמו youtube, metacafe וכ'ו . בכל מקרה, מצאתי פיתרון למי שיש לו צורך . אז הנגן אינו תומך ההצגת כתוביות בעברית (בפורמט SRT) פשוט צריך להעביר אותם לSUB דרך פשוטה וקלה לעשות את התהליך . 1. הורד את הכתוביות . 2.הורד את התוכנה txt2vobsub וחלץ אץ הקבצים . 3. לאחר פתיחת התוכנה לחץ על האפשרות LOAD SRT,TXT 4. לאחר שהטעינה הושלמה לחץ על generate vobsub 5. כעת נוצרו שתי קבצים חדשים 6. העתק את שתי הקבצים לנגן (תיקייה נפרדת) ושנה את שמם של הקבצים שיהיו כמו הסרט לדוגמא prison break.mkv, prison braek.sub וprison break.idx