הפינים לא ממש נורדים למרות שהם באותו אזור, השפה והתרבות שונה, אם כבר האיסלנדים כבר דפקו אותנו אם מישהו זוכר, ככה שכל הסקנדינבים דפקו אותנו.
היה פנדל ברור. רואים בבירור שהייתה שם חניקה קטנה... בכל מקרה צריך המון ביצים כדי לשרוק על דבר כזה בטח נגד איטליה שזה משחק ממש גורלי בשבילה ואני מצדיע לשופט. אבל בלי קשר לשריקה הזו - משחק נוראי של השופטים.
אבו, לא היה יד מכוונת (זינק לעבר הנרי והכודר פגע לו ביד), ככה שלא פנדל ולא אדום. וכל זאת למרות שיש שופטים שהיו שורקים לזה.
בעיני היה שם פנדל. אוייר (?) הגדיל את נפח הגוף עם הידיים שלו ומנע מהכדור להכנס לשער כתוצאה מכך. אגב, רק לי נראה שהנרי עמד לפני מטייסין ברגע המסירה של סאניול? לא ראיתי הילוך חוזר מזווית מספיק טובה, אך במבט ראשון היה נדמה לי שהנרי היה בנבדל.
תגיד לי שאתה צוחק, מה אתה נורמלי? מה אכפת לי אם היה מכוון או לא, היד הושטה ומנעה שער בטוח. אם זה לא פנדל אז אין דבר כזה פנדל! פנדל+אדום+1-1+ מומנטום עם הצרפתים. איזה שופט אפס.
ערן תירגע, זה לא מלחמה כאן. סה"כ אני אומר שיש כאלו שלא שורקים לזה, ככה שמבחינתי זה החלטה גבולית. ואין לי שום דבר נגד צרפת.
אבו אתה מדבר שטויות. הנגיעה לא הייתה מכוונת, והחוק מדבר אך ורק על נגיעה מכוונת ביד. לאוייר לא הייתה אפשרות להזיז את היד משם כשהכדור היה כל כך מהיר וכל כך קרוב. הייתי משבח את השופט על החלטה מצויינת אבל כנראה הוא בכלל לא ראה את היד ולא יכל להפעיל את שיקול דעתו ולהגיע להחלטה הנכונה. בכל מקרה, בסופו של דבר הוא צדק.
די להגזים אבו. נכון, היה יד, אולי היה פנדל, אבל אדום? זו לא הייתה נגיעה מכוונת. אני שמח שהצדק נעשה והפנדל הזה לא שינה את המשחק. תצוגת שיפוט די טובה האמת חוץ מהמקרה הגבולי הזה.
חד משמעי פנדל ואדום. יותר מזה, גם כשיש יד ירויה שמצילה שער יש מחמירים. פה יש כמו שאמרו הגדלת שטח הגוף, יד מושטת שעוצרת שער של 100% במצב של 0-1 ולך תדע איך המשחק מתפתח מכאן. אמרו שהשופטים לא משפיעים על המשחקים? אגב, הגול של הנרי אכן מאופסייד קטן, אבל רובן תוך פחות מדקה גרם לטעות הזו להיות לא רלוונטית. עוד יום רע לשופטי היורו.
אין אפס. אם היה פנדל, היה גם אדום, כי היד מנעה שער בטוח. אין פה או זה או זה. ובוודאי שהיה פנדל, פנדל ברור.
שימו לב שכל שערוריות השיפוט הן בבית המוות, אליו משום מה שלחו לדעתי, את השופטים הכי גרועים ביורו עד עתה. מקווה שבמחזור האחרון ילמדו את הלקח.