דיון השופטים הרשמי לעונת 21\20 - גרינפלנד שופט בליגת האלופות, ומה נעשה עם הVAR?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏28/2/21.

1. italiano Member

יש תקנון ברור לגבי ערעורים. דבילי, אבל יש.

שופט מחוזי היה נוזף בהתאחדות גם בעניין שהרשיעו שחקן על יריקה ללא שום הוכחה. אז מה?יש לנזוף ולהביע ביקורת לבין לבטל עונש.
    עובדתית העונש של ראיקוביץ׳ נותר כמו שהוא, רק שבמשחקים משפטיים דחו את העונש עד שהתאים להם ואז משכו את העתירה כדי שיפול על גביע הטוטו.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. Morientes Member

אז לא לפי חוקת ההתאחדות באותו הזמן היה ניתן לערער רק מהרחקה של 4 משחקים ומעלה, ראיקויביץ משום מה הורחק בדיוק ל3.
    אני לא מתווכח על העונש שהוא קיבל, אני מתווכח על כך שבית משפט המחוזי החליט לדחות את העונש של ראיקוביץ ולא מורן מאירי התמנון.
    אין פה קשר בכלל למה שראיקו עשה, יש פה קשר לאיך ההתאחדות ניהלה את הדברים - וזה נעשה בצורה בזיונית.

3. LFC-Gerrard1 Member

האמת שאני לא מבין את הטענה שלך במקרה הזה.
    למה שמועדון לא יעשה כל מה שהוא יכול על מנת להפיק את המירב מהסיטואציה?
    בתור אוהד באר-שבע הייתי הרבה יותר כועס על המועדון שלי שלא עושה את זה.
    ואגב, אני לגמרי מסכים שבאר-שבע מקופחת באופן חריף ביותר כבר תקופה. אין לי מושג למה. אבל לעניות דעתי אין פה שום קשר למעטפות שעוברות מתחת לשולחן או משהו כזה.

4. italiano Member

כל דבר שההתאחדות עושה נעשה בצורה ביזיונית. זה לא אומר שצריך לרוץ לבית משפט אזרחי. יש איזה הבנה מסוימת שמכבדים את בית הדין של ההתאחדות אחרת למה צריך אותו?
    מכבי תל אביב זה בערך המועדון היחיד בליגה שיחרבן על בית הדין(כנ״ל לגבי שופטי ליגה) מבלי לחשוש מתגובת נגד.

5. italiano Member

תשמע אם כל מועדון יתחיל כאן קרקס משפטי אז חבל לכולם על הזמן. גם ככה הכל פה מנוהל חרא.
    אם משהו נראה להם דפוק בתקנון אז שיפעילו על מנת לשנות אותו ולא לרוץ לבית משפט כי אנחנו באמצע קרב אליפות.

אם היו מרשיעים אותו על דחיפת מאמן שלא הייתה ולא נבראה - מבין לגמרי. יש גבול.
    ללכת לבית משפט עם הסיבות שהלכו איתם זה לעשות צחוק מהכדורגל ולחרבן על כולם. הם מתיימרים להיות מועדון אירופי מעל הכדורגל הישראלי לא?אז שיקבלו עונש שבהחלט הגיע לו.

על מהלך כמו שלהם, יש מועדונים, כולל המועדון שלי, שיודע שאם היה הולך לבית משפט - היה סובל מבית הדין במשך שנים.
    ואני לא אומר לך את זה כסתם השערה.

oranfu ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קטע, בשידור אחרי השער של אלחמיד שנפסל מול הפועל תל אביב, אמרו שנאמר להם שלזוסואה הייתה תקרית עם השופטים בחדר ההלבשה לאחר המשחק. היום אלונה הסבירה בספורט 5: "כשהשופטים שמעו דפיקה על הדלת ארבעתם יצאו וצעקו ז'וסוואה ז'וסוואה למרות שהוא בכלל בחדר הלבשה".
    הכי חשוב שלא מסמנים את זוסואה, מביש.

zivmay אוהב/ת את זה.
  7. Telkiyski Member

לגמרי.
    עצם זה שהם ניסו לחמוק מעונש בכל דרך אפשרית, למרות שהיה ברור לכולם בעקבות הצילומים שהטלבע היה ראוי להרחקה ממושכת - מראה כמה כל ענייני המוסר, הגינות, צדק וספורטיביות ממש לא מעניינים אותם.
    והכל כמובן בתמיכתו המלאה של הגביר המתורבת מקנדה.

העיקר שאחרי זה עושים עלינו פוזות עם הערב גאלה והאינגליש.

מועדון שפועל ככה והופך את העולם כדי ששחקן שלו שדחף מאמן לא ייענש, שספורטיביות והגינות הם הדבר האחרון שמעניין אותו - לא כזה מופרך שהוא גם "מכוון" שופטים בוא נגיד. בעיה ערכית או מוסרית לקנות פה שופטים בטוח אין להם.
    המציאות לא ממש סותרת את זה. להיפך.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שצריך לבוא בטענות למכבי תל אביב שעשתה הכל כדי שהשוער שלה ישחק בפלייאוף העליון כשהיא במאבק אליפות.
    כל קבוצה לדעתי צריכה להתנהג בהתאם ולהגן על האינטרסים שלה.
    חושב שהדיון על המוסר בעניין מכבי כבר מוצה, אם לגולדהאר היו קוראים ישראל ישראלי והיה מתגורר בישראל אף אחד לא היה מדבר על ״ניהול אירופאי״ ועל ״ערכים אחרים״.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מדברים כאן על מכבי תל אביב כאילו מדוברת במפלצת מרובת ראשים וארוכת זרועות, בפועל מדובר באופוזיציה בהתאחדות, מועדון שבית הדין של ההתאחדות יצר עליו תקדימים רבים הענישה לאורך השנים.
    הדבר היותר מוזר הוא שזה מגיע מאוהדי מכבי חיפה והפועל באר שבע, שני מועדונים שראשיהם מעורבבים חזק מאוד בצמרת הכדורגל המקומי ומשפיעים מאוד בקבלת החלטות משמעותיות.

10. alexshw Member

זה ששחר מעורבב חזק ומשפיע רק מוכיח את הנקודה. ממתי שחר פעל לפי אינטרס של מועדונו?
    שחר עסקן על ואחרי בכיר על מצב הכדורגל הירוד בארץ.

11. italiano Member

ברור ברור.
    רק אל תתן לעובדות לבלבל אותך מר מציאותי.

12. South Boy Member

גם הרשעה ללא הוכחות ולבסס פסק דין על "אין לי כל ספק שהנאשם התכוון" זו פגיעה בחוק יסוד. לא נראה שזה מפריע לך, מעניין למה. אני גם בטוח ששופט בית משפט מחוזי אמר את מה שאתה אומר שהוא אמר וזה בכלל לא עוד חרטה, כי הרי מה יותר חשוב לשופט בית משפט מחוזי מאשר איזה צד ההתאחדות תפסה במאבק האליפות.
    כרגיל, כשנוח מדברים על חוקה וחוקי יסוד וכשלא "אז מה אם לא רואים בוידאו אין מספיק פיקסלים, ריקן אמר אז מה הוא משקר?"

oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  13. Morientes Member

יש הוכחות כבר חפרנו על זה מספיק.
    אתה רוצה להאמין שאדם עשה תנועת יריקה והסתיר את הפנים שלו, ואדם עם הגב אליו ניחש באותה שניה שהוא ירק עליו זה שלך.
    אני מאמין שהוא פשוט ירק יריקה קטנה.
    אין פה שום פגיעה בחוק יסוד.

אגב יכלתם לערער על העונש, אני משער שאלונה הבינה שלא כדאי לה.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מהן העובדות?

15. Love Is Red Member

אין שום הוכחה לזה חוץמהמילה של אבי ריקן.
    בבית משפט אזרחי הדבר הזה לא היה מחזיק מים.