לא יודע על איזה מגבלות אתה בדיוק מדבר. יכלו לשדר אחד בערוץ 5 והשני ב - 5+ (שנגיד שהוא פתוח). ואם 5 תפוס, יכלו לפתוח את 5+ לייב לכולם או לכל מי שיש 5+. לא בכל יום ובטח לא בכל ליגה יש מאבק כזה במחזור הסיום. אבל, היי, זה רק אני. רק אני חמור שחושב ששווה להשקיע היום שקל בשביל לצבור קהל לקוחות מרוצה ואוהד לעתיד. טמבל שכמוני. לא. ולא באמת ציפיתי למשהו. והאמת, אישית זה ממש לא משנה לי.
אנשים, אין לי מושג בשביל מה אתם מתעצבנים בכלל, מזה די הרבה זמן רץ בסופ קאסט וגם במדייה פלייר שידור ה-konferenz של ערוץ פרמייר הגרמני עם כל משחקי השבת סימולטנית,תעשו לעצמכם טובה ותחסכו את הקריזה,יש פרמייר! (לשידורים האלה אגב יש לינקים באתר myp2p למי ששאל)
רק עכשיו שמתי לב שיש משחק...ראיתי דיווח שנירנברג מובילים 0-1 אבל אין לי מושג מה הרמה, שווה להתחבר לסופקאסט בשביל זה?
היה משחק חד צדדי, והקבוצה מדרום גרמניה כנראה חוזרת לבונדסליגה אחרי שנה של בליגה השניה. צמד של בואקה ועוד שער של אייגלר. רק שאלה, האם אלו היו שערי חוץ?
שערי חוץ אכן. ניצחון גדול לפרנקים שכרנאה חוזרים למקום שהם ראויים לו. ובאמת הגיע הזמן שקוטבוס ירדו, קבוצה נחמדה, אבל הייתי רוצה לראות את נירנברג ולא אותם בבונדסליגה.
אליפות אירופה עד גיל 21: גרמניה-ספרד מחר (יום שני) 21:25 בספורט5 גרמניה-פינלנד - חמישי 19:10 חמש לייב
אליפות אירופה עד גיל 21: יש לנו שחזור של חצי גמר המונדיאל האחרון: גרמניה-איטליה. שידור ישיר ביום שישי ב-21:40 בחמש לייב. כבר הודעתי לאשתי שנזדרז עם הארוחה והקידוש כי יש לי חצי גמר על הראש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
נופל לך להיט שזה בערב אחרי הקידוש,אצלי זה נופל באמצע היום ואני צריך להסתבך עם לראות את זה בעבודה... כל מקרה לא יכלו לדחוף את זה לא בלייב הזה?!