נעים, אצלי בשלט יש כפתור אדום שמעליו רשום AUDIO כשיש משחק יש לי אפשרות להעביר בין השדר האנגלי והשדר הערבי בעזרת הכפתור הזה, תבדוק ותנסה.
עוד בלוף של צ'רלטון, דווקא במשחק הראשון מול בולטון הוא הותיר רושם נהדר, כנראה שזה הספיק לצ'רלטון כדי להחתים אותו ל300 שנה. דרך אגב, שמתם לב שהשידור התחיל ב21:57?לא היה את הפתיח של הליגה האנגלית, לא הרכבים, וזאת למה?כדי להראות לנו את "בארסה טי וי", ואת הרכב המשוררים הגדולים ביותר בספרד בהסטוריה או משהו כזה..אלוהים ישמור. 24 שעות ביממה הם הבטיחו והם מקיימים, כמה חבל שעדיף לראות את הערוץ הרוסי, איזה שידורים משעממים, כל יום 4 פעמים יונייטד - ווטפורד, 3 פעמים צ'לסי - בלקבורן ובארסה טי וי..ובערוץ 54 - משחקים מליגת עאלק, איזה צ'עמום, ערוץ כל כך פרמיטיבי, איכס.
צריך לשלוח להם אימייל שלראות שידור עם השדרים שלהם זה פשוט סבל ושהם צריכים לעשות אפשרות בשלט, כמו מה שרובי קין אמר שיש בלווין בערוץ ART, שנוכל לראות שידור כמו בני אדם עם שדר אמיתי.
שידור פשוט בזיוני כרגע לא עולה לי הרבה דברים בראש אבל כמה אפשר לבלבל את המוח? אחת הפעמים הבודדות השנה שהזמנתי משחק בצ'רלטון ואני כל כך מצטער על זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
עכשיו הם משדרים לי את ארסנל? בשביל מה קיים ספורט 1? כשיש 2 משחקים במקביל מליגת העאלק הם מוכנים להקריב משחק מאנגליה, אבל כשיש 2 משחקים מהפרמיירשיפ הם אפילו לא טורחים לשדר במקביל כשהערוץ השני פנוי לגמרי! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
איזה זוועה, כבר שכחתי כמה גרוע השרון נסים הזה... אצל ברק רום לפחות היינו נהנים מכמה דקות של חסד (שקט), דקות של הנאה משדר אנגלי נטו בלי התערבויות וברברת מיותרת, אבל לשרון נסים יש מה להגיד על כל מהלך במשחק. ואלו לא בדיוק דברי חוכמה בד"כ... אגב רק אצלי מדי פעם הסאונד בשידורים של צ'רלטון מתערבל והשידור נשמע כאילו R2D2 הוא השדר וזורדון מפרשן?
שידור סביר של המשחק הערב, שכנר פלט כמה שטויות שלא הייתי מצפה מילד ביסודי, גידי דודי סובייקטיבי בטירוף, אבל מעבר לכך לא נורא כ"כ. מקווה שבעיות הלויין והסאונד, שגורמים לשדרים להישמע כמו כבשה שיכורה הם מקרה חד פעמי.
זה היה שרון נסים מתן. סביר?זה היה סיוט אחד גדול, בטח ובטח שבחלק גדול מהחצי השני הייתה בעיה ושמעו את השדרים, גם האנגלים, בצורה מפחידה.
לא הייתי קורה לשידור סביר. לא זכור לי עוד משחק שבו סבלתי ככה מהשדרן והפרשן. ואגב אני מקווה שכשהוא יראה את המשחק שוב הוא יבין שכשרונלדו נתן לבלם של שפילד את החולצה, זה היה בגלל שהוא ניסה לקחת אותה בקרן שהייתה ולא כי הוא שחצן ומתנשא.
הפעולה של רונאלדו עם תנועת הורדת החולצה הייתה מעט מתנשאת, למרות שמצאה חן מאוד בעיניי, אי אפשר להתעלם מכך. מעניין אותי לדעת, הכרטיס הצהוב היה על הפעולה הזו או על דברים שאמר לאחר מכן לשופט ?
וגידי דודי מזכיר לי את רודס בימיו הגדולים. "לרונאלדו מותר" "לא היה פנדל של היינצה"(למרות שרק עיוור לא רואה פה פנדל, וזה כולל את סטיילס) וכו'. מתן, הוא קיבל את הצהוב בדיוק מאותה סיבה שמורגן המפחיד קיבל - הבושידו.
הצהוב אני מאמין היה על האיגרוף התאילנדי שהלך בינו ובין מורגן, למרות שאין ספק בכלל מי התחיל סטיילס החליט להצהיב את שניהם
המחצית הראשונה של השידור היתה בסדר גמור כי הם בעיקר פשוט סתמו את הפה. השנייה היתה בעייתית כי הם לא סתמו את הפה ובעיקר שרון נסים כל הזמן ניסה לעשות משהו כדי להפוך משחק ישנוני לאירוע חם ולוהט.