לא רואה כאן התנשאות, זו הייתה בסה"כ מחאה על זה שהשחקן משפילד ניסה לתלוש ממנו את החולצה. הצהוב היה כמובן על קרב האיגרוף/ג'ודו שהלך שם.
תוך כדי צפיה בשידור הישיר של מ.יונייטד-שפילד אני מעיף מבט לאתרי התוצאות סוקרסטאנד ולייבסקור כדי להתעדכן במגרשים אחרים ואני שם לב שבעוד שבשידור הישיר הדקה היא 85 ,באתרים האלה לגבי אותו משחק מופיע 90', כלומר כבר בתוספת הזמן. עד כמה שאני יודע לא מדובר בשידור בדיליי. מה זה אומר, שהאתרים מפברקים קדימה כדי שנשאר עליהם ??? או משהו אחר שאני לא מבין ??? למישהו יש הסבר לעניין הזה ??? אגב, לגבי אתרי התוצאות אני מעדיף את סוקרסטאנד על לייבססקור. יש שם סימון מיוחד עם כל גול ובדרך כלל הם מקדימים את לייבסקור בתוצאות. גם הזמן שם בדרך כלל מתעדכן לפני לייבסקור אבל עכשיו אני בספק לגבי האמינות של הדקות. מישהו מכיר עוד אתרים טובים ???
השידור מתאחר בכמה דקות, ידוע שגם בתחרויות אחרות בעולם עושים זאת כדי "לצנזר" דברים שעלולים לקרות ויפגעו בקהל, זו רק השערה כמובן. לייבסקור, פאקינג הל, אין לי מושג איך הם כל כך עדכניים גם לליגות הכי זניחות בעולם. מי מפעיל את האתר הזה לעזאזל?
זה לא השידור, זה לייבסקור. הם תמיד מתחילים משחקים בזמן שהם אמורים להתחיל ומחצית שנייה בזמן שהיא אמורה להתחיל, אלא אם יש מידע נקודתי על עיכוב. הרי תסתכלו בשבת, כל המשחקים בגרמניה וכל המשחקים באנגליה הם באותה דקה בדיוק, זה הרי לא נכון. במשחק בין בוקה לריבר ביום ראשון השעון בלייבסקור הקדים באיזה 25 דקות.
המשחק בארגנטינה, כנהוג בשידורים ישירים שלהם, בטח ובטח בסופר קלאסיקו, מתעכב בתחילתו לפחות 20 דקות. כך היה גם הפעם. כל האתרים האלה שמעדכנים תוצאות בזמן אמת, מתייחסים למועד המשחק כזמן המדויק בו באמת שורקים לפתיחה, המשחק בארגנטינה הוא הדוגמא הקיצונית לכך. דרך אגב, גם פתיחת המחצית השנייה בסופר קלאסיקו התעכבה(ההפסקה הייתה כמעט חצי שעה), וכששרקו לפתיחת המחצית בלייבסקור היה כבר דקה 55. ככל שהמחצית התקדמה כך גם השעון בלייבסקור התיישר ובסוף נתקע כמעט 15 דקות על הדקה ה-90.
מניסיון עבר, האתר הכי מהיר ברשית כיום הוא פוטבול24. האתר הכי מהירי ברשת, יותר מסוקרסטנד ולייבסקור. ממליץ לכל מי שיש בעיות להשתמש בו.
רק אני מתעצבן לשמוע את זלצר חולק על כל משפט ומשפט ששכנר מוציא מהפה ? (לא מדובר רק על המשחק הערב, אלא בכללי, זה קורה יותר מדי)