ראיתי עכשיו באתר של ערוץ הספורט את הפנדלים בגביע המדינה בכדורזבל. לא יודע איך היה המשחק, מה שבטוח, השידור, כמיטב המסורת של יורם ארבל וכמובן של גדול פרשני תבל שלמה שרף - הוא פשוט תת רמה. פשוט ככה. גרשון מחמיץ פנדל (בצורה אידיוטית ככל שתהיה), הזקן מפ"ת מתעורר משנת הצהריים שלו בבית הזקנים עם המשפט הבא: "מה זה, איזה גועל נפש..." עוד החטאה, עוד שתיים. צמד הליצנים פשוט מתפוצצים מצחוק בשידור. שום פרשנות, שום כלום, לא מצליחים לדבר מרוב צחוק. מקצוענות זה אנחנו. מירוסביץ' מתכונן לבעיטה, שלמה שרף משכנע את ארבל להתערב איתו שהכדור בפנים. שידור כדורגל, ישראל שנת 2007. וזה השדר שנחשב לבכיר במדינה לצד הפרשן שנחשב לבכיר במדינה (יודע שהם לא, אבל זה המעמד שלהם).
לא רק זה, במחצית השנייה, מיכאל זנדברג מתח את שריר הירך, עשו עליו קלוזאפ לפחות ל-10 שניות וראו בבירור שהוא מסמן לספסל שהוא לא יכול להמשיך ורוצה חילוף. ארבל בכלל לא שם לב לדבר חשוב כזה, ו-10 שניות אחרי זה הוא החליט שבן שושן (שהתחמם) שעמד להיכנס יחליף בכלל שחקן אחר. ארבל לא שם לב למה שקורה על המגרש.
זה שמשדרים סוף סוף צ'מפיונשיפ זה בהחלט מבורך והיו צריכים לעשות את זה מזמן, אבל האמת היא שדווקא דרבי-לוטון לא צפוי להיות ממש משחק צ'מפיונשיפ מייצג. זה אמנם לא גארבג' כי דרבי חייבת את הנקודות אבל לוטון החלשה כבר ירדה ואני לא מאמין שהיא תהווה יריב.
המשחק בין צ'לסי ניוקאסל ישודר איפשהוא? בכול ה5ים אין שום דבר על המשחק ובצ'רלטון לא היה כתוב על זה שום דבר.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx דווקא שתיים מתוך שלוש המשחקים האחרונים שאותם אפשר לראות בחינם נופלים על ימי זיכרון
לפי לוח השידורים המשחק כן ישודר בערוץ ספורט 2. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
פשוט ראיתי בידיעות או מעריב (אני כבר לא מבדיל בין הצהובונים) שסיכום המחזור האנגלי משודר היום ב 5+ לייב, נזכרתי שלא ראיתי בזמן האחרון את הסיכום ב5/5+ הרגילים, ועשיתי 1 ועוד 1. כצפוי, אין זליגת תכנים בין הערוצים.
הנושא הזה בטוח? פשוט מצויין, סוף סוף אנשים שכל כך רוצים לטעום ולראות את הליגה הזאת יוכלו לקבל ממנה קצת. אני מצפה בקוצר רוח.
ערוצי צ'רלטון פתוחים עד סוף העונה ללקוחות הוט. הערוצים היו אמורים להיות פתוחים עד סוף חודש אפריל אך הוט האריכה את תקופת הניסיון. :aaa021:
החלטה קצת תמוהה של צ'רלטון לשדר בשבת דווקא את ווסטהאם-אברטון ולא את המשחק המרתק מהוואלי בין צ'רלטון לשפילד, טוב נו, בניון חזר להרכב וחייבים ללוות כל שנייה שלו בפרמיר ליג!@!!!!11111!!!1111