דיון השידורים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/4/06.

1. Robin Member

בכלל שידור מזעזע, צ'אבייר נוגח לקורה - "וודגייט נוגח לקורה". "פנדל" על רונאלדו, כמובן שלא מחכים לשידור החוזר וישר צועקים פאול ברור של שוורצר וכו', האידיוט אומר "פנדל על כריסטי".

2. spurs229 Member

אתם מכירים את מייקל דאוסון?

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאוסון, מל(כמו מל גיבסון)בראנק, ג'רמיין ג'נאס, ה?אדל?סטון, א?קוטו. כמעט כל שחקן אפשרי הוא טעה. חבל שלא מלמדים לקרוא אנגלית בקורס מאמנים.
    עוד משהו שפשוט מרתיח אותי פעם אחרי פעם זה איך כל נאום שלו חייב לקחת לפחות 3 דקות. זה לא משנה אם ברקע יש מצב של שער - אף אחד לא יכול לעצור את הזלצר.

4. Barcelona Member

אבל לרונאלדו יש לפחות שני חברים בבנפיקה, סימאו ונונו. טוב עזבו, לא חשוב. גם ככה לא ראיתי את השידור...

5. Robin Member

קודם כל לא ברור לי מאיפה זה ידוע לך - שנית, זאת עדיין אמירה טיפשית להגיד, גם אם יש לו חברים בקבוצה ההיא (מה שגם אם נכון, מוטי חביב בטח שלא ידע).

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפואנטה ברורה. לכל בן אדם שטיפה מכיר את מפת הכדורגל העולמי יהיה ברור שלומר שספורטינג ובנפיקה "ידידות" בערך כמו כל יריבות עירונית אחרת שתיקח.
    אמירה שמאוד עצבנה אותי היום הייתה של שרון ניסים. כשהוא וזלצר דיברו על התקווה לראות שערים במשחק הוא אמר:

המשפט המאוד עגום הזה מסמל בעיניי יותר מכל את הגישה הרקובה של צ'רלטון. הגשה לחובב כדורגל ישראלי ממוצע גם אחותי יכולה להכין, אוהדים אמיתיים רואים את המשחק דרככם ומילים כאלה יכולות להרתיח אותם, ובצדק!
    כמובן שצ'רלטון או שלא מודעת לקיומם של אוהדים כאלה או סתם מתעלמת מהם. התוצאות בהתאם.
    אין דבר שלקוח יותר שונא מאשר לגלות שהוא קנה נעליים אצל סנדלר שהולך יחף. הסיבה שלרוב אני לא צורך את המוצר מצ'רלטון היא שאני מרגיש שאני לא מקבל תמורה לכספי. אני מעדיף לקבל בכסף הזה איזה פיינט טוב בפוגי ומדי פעם להימצא בחברת אנשים שבאמת מבינים מה שהם רואים. היום לא יכולתי להגיע לפוגי, ואפילו לא טרחתי להתאכזב מצ'רלטון כי אני כבר מצפה למעט. לתת לבן אדם שהקשר בינו לבין כדורגל אנגלי מקרי בהחלט דוגמת שרון ניסים, שממש לפני כמה דקות אני רואה מראיין את גיא לוזון בבלומפילד (ולא של בלקפול), זה פשוט מרתיח. כי אני יודע ששילמתי מכספי על חלמאות (ורק לידע הכללי, זה מכיסי הפרטי, לא של ההורים).
    הגישה החפפנית והאטומה הזו לצרכנים היא זו שמעוררת את האנטי כלפי צ'רלטון, שנציגיה מייבבים כל פעם על כמה הציבור שונא אותם. ביום שיארגנו אולפן נורמלי ואנשים רציניים בפאנל ולא ינסו סתם לשרוף את הדקות בין המחציות, הם יראו איך פתאום אוהבים אותם הרבה יותר.
    מספיק לראות את החיבה שהציבור רוחש כלפי ספורט5 להבין זאת. בצ'רלטון ברוב טיפשותם מפרשים זאת כחיבה לתשלום הזול יותר. הם לא מבינים שצופי כדורגל הם לא טיפשים, והם מחפשים איכות סביב הגשת הממתק שלהם. במקרה של צ'רלטון, זה בסך הכל סוכריית גומי יבשה במשקל.

7. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    קלעת בול לעניין. כל פעם שאתה לא שומע את זלצר ל15 דקות ואתה שומע בהנאה צרופה את השדר האנגלי, חייב לבוא משום מקום שרון ניסים ולשאול את זלצר צרור שאלות, וזלצר במשך 10 דקות לא מפסיק לבלבל את המח. תנו לשדר האנגלי לדבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/peace.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/06
  8. Pipe Member

Hotspur
    ההודעה שלך קולעת בדיוק ומסכמת את כל התקופה של צ'רלטון. אני מקווה מאוד שבשנה הבאה ספורט5 יגאול אותנו מיסורינו וירכוש שוב את הזכויות.

אחרי כמה שבועות של שקט יחסי, שוב חזרו הליצנים של צ'רלטון לברבר לנו בשכל, ודיברו היום שטויות בלי סוף. זאב "דיקציה של ילד בן 3" זלצר דיבר דברים בנאליים בלי סוף, שרון ניסים הראה למה הוא רק שדר קווים עם היציאה על "זה לא נבחרת ישראל אז מה אכפת לי", אבי כהן שינה את דעתו כל שניה וסתר את עצמו מכאן עד הודעה חדשה, ומוטי חביב עם הברקת השבוע, על "החברים של רונאלדו בבנפיקה".

אם כל זה לא מספיק,גם הכתבות האלה שהם לוקחים מהבריטים פשוט מעיקות, וכמות ההילוכים החוזרים שהם מראים במחציות המשחקים פשוט מוגזמת בטירוף.

9. Hammer Member

אני מוצא את עצמי מבלה יותר זמן בצעקות על זלצר\הליצן התורן מאשר על השחקנים, וזה סימן רע.

אגב, הייתה כתבה אחת שממש אהבתי לפני כמה שבועות, של הבלם ההוא של וויגאן, ג'ונסון.

מישהו זוכר את זה? זה היה משהו בסטייל של וידאו בלוג בהומור עצמי נהדר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/06
  10. Robin Member

מה לא בסדר בכתבות האלה בדיוק? בזה אתה יכול לבוא בתלונות לבריטים שעושים כתבות גרועות (לפי מה שאתה אומר).

11. ARSI Member

"זה מה יש ואם זה ננצח". צריך לדעת להסתפק במה שיש ואני מוכן כל שבוע לאכול את השטויות של זלצר ושות' כדי לראות את הקבוצה האהודה עליי. כל עוד ערוץ 5 ימשיך בשלו (ויעדיף להשקיע בסיכום הליגה הפורטוגלית) צ'ארלטון היא זו שתחזיק במושכות השידור.
    החבר'ה שם מזלזלים בצופה, אבל זו כבר שנה שלישית ולא צריך להתעצבן על דברים שלא שווה להתעצבן עליהם.

12. אבו Member

שרון ניסים הזה פשוט חתיכת מכה...

רידינג לצ'מפיונס, ארסנל נלחמת על הירידה.
    מה הלאה ניסים? די די כבר כמה אפשר

13. Pipe Member

אולי לא הסברתי עת עצמי טוב.
    התכוננתי לכך שהם כל פעם חוזרים על אותם כתבות-אותה כתבה שהראו בשידור המוקדם מראים גם בשידור המאוחר, וזה בלתי נסבל.
    הכתבות כשלעצמם לא רעות.

14. BLUE MOON Member

בבקשה בבקשה בבקשה, למי שיש טיפה ידע במחשבים ויכול לארגן לי איזשהי דרך לראות את המשחק של הסיטי שלי מחר, שיעזור לי.

אחיםםםם לקרבבבבבבבבב נגד צ'רלטון!!!!!!!!

15. W.Rooney Member

כנס לפה, תמצא המון לינקים לשידור המשחק שלכם:

http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

כמובן שאתה צריך שהתוכנות המפורטות באתר יהיו מותקנות אצלך ..