דיון השידורים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/4/06.

1. Nevermore Member

אני לא מבין בשביל מה אתם מזמינים? ברור שלא יקרה איזה פלא ופתאום השידורים יהיו טובים. לא חבל על הכסף? היום לדוגמא היה שידור מעולה באינטרנט של סטאר ספורטס, עם השדרים הבריטיים וכל זה. זה פשוט חוסך התעצבנות מיותרת על השידור הישראלי.

2. Tony Adams Member

אין סיכוי שיהיה משחק של ארסנל שאני יכול לראות, ואני אפספס...
    במיוחד שזה ב-TV.

3. George Best Member

זלצר עדיף על לוין.
    שימו לב מה אמר השדר(לירן משהו):"גם במונדיאל דג'ורו הוחלף בשלב מוקדם.התוצאה הייתה 0-0 אבל המאמן שלו קובי קון כעס על השמירה של הבלם הצעיר על שבצ'נקו.בסוף נגמר 0-0, כך שלמעשה החילוף לא היה משמועתי"... :aaarofl: ישר להוצא מהקשרו.

נו באמת, עם כל הכבוד, אי אפשר לראות יותר ממשחק אחד באיטנרנט במחזור.האיכות לרוב לא טובה, הרבה פעמים זה נתקע, לך תסמוך על זה.ועוד לראות למשל מחזור שלם באינטרנט - אסון.
    אני משלם 50 שקל בחודש עבור הערוץ ועבור הערוץ הישראלי(לא שזה מעניין) אבל זה שווה(וגם קיבלתי את המונדיאל בחינם כמובן).

מקסימום משלמים עבור מחזור 20 שקל, שווה מאוד, באנגליה למשל ראיתי שרשום:"מבצע, הזמן את כל המחזור ב25 פאונד"..ממש חינם אה?
    20 שקל, פחות מחצי ליטר בירה.

4. לא מצאתי כינוי Member

זלצר באמת עדיף על ניר לוין. לזלצר עוד יש איכשהו (עם הדגש על איכשהו) ידע מינמלי, הוא מתעדכן בפציעות, יודע מה הולך כי הוא מפרשן כל שבת ועוד איכשהו אפשר להחליק איתו שידור. אבל לניר לוין צ'רלטון צריכים לספק פרנסה שאין ליגה ישראלית, אז הם מביאים אותו להשלים חלטורה מהצד. הוא לא יודע לבטא חצי מהשמות של השחקנים, והדבר שהכי מצחיק אותי זה שהוא מנתח הרכבים של קבוצות כמו ווטפורד, פולהאם וכו' אני כמעט בטוח במאה אחוז שאת רוב השמות של השחקנים זה הפעם הראשונה שהוא שומע והוא פשוט מאלתר איזה משהו. לגבי השדר, לירן שכנר אומנם גם טועה פה ושם אבל הוא הרבה הרבה יותר טוב משרון ניסים. הוא גם לא מבלבל את השכל הרבה ביחס לשדרים האחרים. עם עוד קצת שיפור, הוא יכול להיות שדר סביר.

5. Pipe Member

מבחניתי לפחות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    אחרי 7 שעות מהמשחק המקורי, לא חושב שגם ככה הרבה אנשים צופים עכשיו במשחק.

וNevermore,
    אריאל ענה לך על התשובה. אי אפשר לראות משחקים באינטרנט על בסיס קבוע. אני מעדיף לשלם את ה11 שקל למחזור ולקוות לכמה שיותר בורות בשידור,להקשיב טוב טוב לשדר האנגלי ולהנות מכדורגל בסטייל ולא על המחשב עם תקיעות ולעיתים גם עם שדר סיני.

ואני ממש לא חושב שזלצר עדיף על לוין, בעיקר מסיבה אחת- זלצר מדבר ומדבר ומדבר, ולוין שותק הרבה יותר ממנו. אני יכול להסתדר גם בלי הניתוחים הטקטיים שלו(שברוב המקרים פשוט בנאליים), ביחוד כשהשדר האנגלי אומר אותם דקה לפניו.
    ולירן שכנר באמת עדיף על הקריין הזה ניסים. טעמי בצ'רלטון שכנר הוא הרע במיעוטו.

אגב, שמתם לב שהיום ניר לוין פשוט תירגם את השדר האנגלי כמעט בכל מה שהוא אמר? אם זה אחרי דקה, או 5 דקות, ואפילו אחרי חצי שעה הוא אמר בדיוק את אותם הדברים שאמר השדר ברגעים שונים במשחק.
    אצל ערוץ הספורט הייתי חושב שזה ידע אישי,אצל צ'רלטון.. טוב, זה צפוי. מענין מה הם היו עושים אם היו משדרים ליגה ספרדית..

6. W.Rooney Member

הכל יחסי. 20 השקלים שאתה משלם (וגם אני) על השידורים של צ'רלטון הם כלום, בהשוואה לערוץ האנגלי, שלדבריך דורש 25 פאונד. בהשוואה למה שהורגלנו כולנו בשנים שלפני צ'רלטון, 20 שקלים למחזור זו הוצאה יקרה מדי לעונה שלמה.

7. Nevermore Member

אני לא יודע מה איתכם, אבל תקיעות בשידור באינטרנט זה דבר מאוד נדיר, כמעט ואין אצלי. האיכות בהחלט נסבלת, ואם אין שדר סיני אז בכלל זה מעולה.

רק אם יש משחק חשוב באמת עדיף להזמין, אבל כל שבוע? חראם על הכסף...

8. George Best Member

אני לא מסוגל לראות אותנו באינטרנט, פשוט לא מסוגל.
    אם אין שידור, אני ישר במאש.
    גם משחקים אחרים לא קל לראות באינטרנט, גם האיכות ירודה וגם כמובן רוב השידורים הם בסינית, שזה ממש נורא.לראות את צ'לסי/ארסנל/ליברפול אין בעיה לראות פעם בכמה זמן באינטרנט.משחק של יונייטד פשוט אי אפשר.

מתן, למה הורגלת בשנים האחרונות?ל4 משחקים מדי מחזור ולעיתים חמישה?
    פחח, ספורט 5 היו משדרים מקסימום שניים במחזור.
    מי שאוהב את הליגה הזאת ונושם אותה, יודע שלשלם עבור מחזור משחקים 20 שקל זה בהחלט זול.מי יגידו אנשים באנגליה שמביאים להם מבצע במחיר פי 10 מזה?היום אתה נושם אוויר בכל מקום בעולם וזה עולה לך כסף.אתה שותה איזה קולה/קפה/סנדוויץ'/ענארף ומשלם כזה סכום.
    מי שבאמת אוהב את הליגה הזאת משלם 20 שקל, ומי שנותן תירוץ שהוא בחרם על צ'רלטון ולא מוכן להזמין, לטעמי לא אוהב את הליגה הזאת.אני לא מגן עליהם, כי הם חובבנים ולעיתים קרובות מאוד עולים על העצבים של כולנו.אבל שוב, מתי בדיוק היית מקבל 4/5 משחקים במחזור?
    לקנות לווין זו אופציה לא רעה, אם לא, כולנו נצטרך להיות בידיים של צ'רלטון.אי אפשר לסמוך על ערוץ הספורט, שלקח לו כל כך הרבה זמן לרכוש את הזכויות של הליגה הספרדית, ובקושי משדר כדורגל אירופאי, ובמידה ויחזור לשדר את הליגה האנגלית, למרות שנקבל את מלר שלנו בחזרה, נאלץ לקבל 2 משחקים בשבוע, וכנראה שאחד מהם זה ווסטהאם, כך שכדורגל אנגלי לא כל כך נקבל.
    לא מת על צ'רלטון, אבל המצב הנוכחי בהחלט טוב, ואני אישית מעדיף שהזכויות ישארו בידיים שלהם, בתקווה שיום אחד הם יחליטו לעלות את רמת השידור שלהם וקבלת ההחלטות ברמה או שתיים.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר להבין את מה שאתה אומר וזה מקובל.

אתה לא יכול להגיד שמי שלא מזמין ורואה באינטרנט הוא לא אוהב את הליגה הזאת...

כי עדיין אנשים כאלה לא מפספסים (מי שבאמת לא מפספס) שום משחק שאפשר לראות וכל עוד חיים ונושמים את הליגה (גם דרך האינטרנט) זה מאהבה אמיתית לליגה הטובה והמרתקת בעולם.

10. Hammer Member

איך ניר לוין הצליח להגיד "רוזיצקי" לא נכון, לעזאזל?!

11. W.Rooney Member

תראה אריאל, יש אנשים שהתקציב שלהם לא יכול לממן 38 מחזורים בשנה, במחיר של 20 שקלים לכל אחד. אי אפשר לומר שאנשים כאלו לא באמת אוהבים את הליגה האנגלית. קל וחומר, לאותם אנשים אין תקציב לממן גם לווין פרטי, והדרך שנותרה להם לצפות במשחקים היא דרך האינטרנט.

12. Claret&Blue Member

אני צריך את המדריך לטמבל המתחיל. קבוצתי לא משדרת כבר פעם שנייה ברציפות, לכן צריך להכין אלטרנטיבות. כל תוכנה שתוכל לעזור לי, ואיך לתפעל אותה, תתקבל בברכה. כמו כן, אם מישהו מוצא לינק רדיו למשחק שלנו מול הסיטי(אולי אחד מהתכולים בפורום), אני אודה לו מראש.

13. Arsenal F.C Member

מחר ארסנל רק בשידור מוקלט! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx מנייאקים!אגב לזה שמעליי, סיכויים קלושים שיהיה לינק למשחק של ווסטהאם מול סיטי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/06
  14. George Best Member

הטענות המרכזיות המחזור צריכות להגיע מכיוון אוהדי ליברפול וטוטנהאם, שהמשחק ביניהם לא משודר בשעה 17:00.במקום זה משדרים יונייטד רדינג.אני מאוד מרוצה, אך בתור אוהד אובייקטיבי - לא מוצדק.

דניאל, תוריד את sopcast/ppmaet כל תוכנה כזו, ותיכנס לפה:
    http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

בצד שמאל לך ל:סטרדיי, שם תראה איזה משחקים של מחר משדרים, ואם תראה את ווסטהאם שיטי, תבדוק אם זה מופיע באחד בערוצים של התוכנה שהורדת.
    אתה יכול לפנות אלי בפרטי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/06
  15. Pipe Member

טוב, כמה פנינים מהיום.
    "הכח הוליכה אחת אפס,אח"כ אליניב ברדה עם שלושער נותן את היתרון להפועל, ואבי תקווה לקראת סיום המחצית הראשונה מאזן. 3-2 להפועל ת"א".
    זלצר מתבלבל בין היינצה לסולשיאר(איך בדיוק אני לא יודע), העילגים מדברים לי על ליגת העל בלי הרף כאילו זה מענין מישהו(למה אכפת לי באיזה חלקי גוף ברדה הבקיע את הרביעייה שלו?), זלצר במשך דקה וחצי אמר 3 פעמים את המשפט "ככל שהזמן יעבור לוויגאן יהיה יותר ביטחון", בנאליות בלי סוף, בקיצור-צ'רלטון במיטבה היום.
    חבורה של טיפשים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/12/06