דיון השידורים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/4/06.

1. W.Rooney Member

ותוסיף לכך את בעיות הלווין בדקות הסיום, כשהתוצאה היא 3-2 ליונייטד ורדינג זוכה בקרן.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מתן, אלה בעיות שהיו בכל העולם. ראיתי את המשחק שלא דרך צ'רלטון, וגם שם היו תקלות. במקרה הזה הם בסדר.

3. W.Rooney Member

אוקיי, טעות שלי. על כל מקרה, כמות המידע שקיבלנו על ליגת העל במשחק הערב עלתה על זו של הפרמייר ליג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Pipe Member

אני לא יתפלא אם שרון ניסים צפה במסך פלזמה שלו במשחק בליגת העל. רואים שזה כל כך לא מענין אותו. קריין פתטי.

היה שלב שהמצלמה התמקדה על גיגס לבוש ומוכן לעלות למגרש לפני השריקה למחצית השניה, וחצי דקה אחרי הוא בא ביציאה "אולי פרגוסון יעשה שינוים", וזלצר אם המשפט שהוא אמר בכל משחק שהוא משדר את היונייטד "אם עד הדקה ה60 לא יהיה שינוי אני בטוח שפרגי יעשה חילוף".
    כשגיגס כבר לבוש. חוסר תשומת לב וענין במשחק, לטובת הכח ר"ג.
    אני חייב להגיד שבתור אוהד כדורגל אני פגוע.

עריכה:ואני בכלל לא מתיחס לזלזול באוהדי הליגה האנגלית, שבערוץ שלכאורה אמור להיות שיך לפרמיירליג, משודר משחק מקרית אליעזר כשבמקביל יש משחק מענין מאוד בברמל ליין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/12/06
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה עדיף לעומת העבר.
    למי שזוכר, לפני שנתיים נבחרת ישראל שיחקה באותו שבוע מול אירלנד וצרפת. המדינה הייתה בכוננות היסטרית וקשה היה לעבור יום בשבועיים שלפני מבלי לשמוע על ההכנות. אלא מה, שלפני אותו משחק שיחקו גם באנגליה כדורגל. בקיצור, היה משחק של היונייטד, לא זוכר מול מי, כמה ולמה. את השידור העבירו הגאון מוילנה שרון ניסים ואבי "איינשטיין" כהן. ביונייטד שיחק רוי קין, מי שנראה היום כמו זיכרון רחוק. קין כידוע, הוא אירי. בתוך המשחק ניסים וכהן התחילו דיאלוג שהיה בערך כך:
    ניסים:"הנה רוי קין, שיגיע בקרוב לארץ".
    כהן:"כמובן כולנו מקווים שיחזור למנצ'סטר עם הפסד".
    ניסים:"אבי, איך אתה היית מגדיר את סיכויי הנבחרת?"
    כהן:"תראה, אין ספק שאירלנד פייבוריטית אבל אפשר לעשות את זה, עם הרבה הקרבה ונחישות..."

בקיצור, עמוק בתוך משחק באולד טראפורד, ניסים וכהן קישקשו אודות הכדורגל הציוני. לא מפתיע אותי שזה קרה להם שוב.

נ.ב.-וואזה (שכחתי את השם), לדעתי זו הסיבה שהם שינו את שם הערוץ מ"ערוץ הכדורגל האנגלי" ל"ספורט 1". בגלל שכנראה בעונה שעברה איימו עליהם בתביעה כי הם לא יכולים לשבץ משהו אחד בערוץ שמיועד למשהו אחר, הם שינו את השם, ועכשיו מבחינה משפטית אף אחד לא יכול לטעון שזה ערוץ שמוקדש לכדורגל אנגלי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/06
  6. Pipe Member

בקשר למה שציינת,זה לא מפתיע במיוחד בגלל אבי כהן. אני כמעט משוכנע שהוא יזכה בתחרות של "האידיוט הכי גדול ששידר בצ'רלטון"(צריך לעשות הצבעה על זה פעם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). כמות השטויות שהוא פלט, והדרך בה הוא "מפרשן" היא בלתי נסבלת. אני מופתע שהוא לא ניסה לקדם את תמיר כהן באף אחד מהשידורים שלו. פשוט פתטי.
    ואגב, בשידור היום הבנתי כמה לירן שכנר שדר טוב יחסית לקריין. גם מדבר מעט, גם טועה פחות, וגם הקול שלו פשוט יותר נעים.

שון.

7. לא מצאתי כינוי Member

בתקציר המשחק בסיום זלצר אמר : "ולירוי ליטה שלא כבש תקופה ארוכה .... "
    לא כבש תקופה ארוכה? מה הוא עשה בדיוק נגד מנצ'סטר וצ'לסי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. Hammer Member

הוא פשוט מפגר, היו דברים איומים במשחק היום.. אני כבר לא זוכר מה כי הדחקתי את השעתיים האחרונות בחיי.

9. Daniel_Harush Member

גם לי הוצאה יקרה מידי אבל יש היום לא מעט מבצעים כמו 50 שקל לחודש ליגה ישראלית ואנגלית אני לא חושב שזה יקר ...
    כמובן באופן יחסי

10. Arsenal FC Member

אפשר בבקשה קישור למשחק של ארסנל?
    נכנסתי לכמה קישורים שמצאתי והם לא עבדו..
    תודה מראש!

11. donetsk4life Member

איפה קונים צלחת לויין ואיזה תוספים צריך כדי לראות את הליגה האנגלית?ואולי את הליגות האחרות

12. W.Rooney Member

2 יציאות שהצחיקו אותי היום בשידור המשחק בין ליברפול לארסנל:

- זלצר ושכנר החלו לדבר על 16 הדקות שקיבל היום בן סהר במשחק הגביע של צ'לסי. כששכנר שאל אם יש סיכוי שסהר יקבל גם בליגה דקות נוספות ממוריניו בהרכב הראשון, זלצר ענה לו במילים האלו: "במידה וצ'לסי יודחו ממאבק האליפות עם מנצ'סטר יונייטד, שכבר עכשיו מובילה עליה ב-6 נקודות, אני מאמין שמוריניו ישלב גם את הצעירים שלו בהרכב הפותח". אין מילים.

- לפני בעיטה חופשית של ליברפול במחצית הראשונה, שכנר חייב היה להשחיל משפט שהוציא אותו בור, כשאמר שאלמוניה הגיע העונה לארסנל מסלטה ויגו. כבר שכחנו את הרביעייה של יונייטד על ארסנל בהייבורי ?

13. Hammer Member

חחח, גם אני לא הבנתי על מה הוא מדבר... כשהוא אמר את זה חשבתי לי "הוא לא הגיע ב-2004? o_O"...
    בכל מקרה, זלצר קטסטרופה. מי זה רוסצקי?!

14. Robin Member

גם טעות שלהם כשהם אמרו שמתוך ששת הגביעים האחרונים ארסנל וליברפול לקחו 5 כשנשאר לצ'לסי לקחת 1 כשכמובן מנצ'סטר לקחו את הגביע ב2004 ולא צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/07
  15. Rudess Member

לפחות זאביק לא אמר הפעם "אלומיניה"... אבל השידור כמובן היה שכונתי וחובבני. בקרוב מאד אני חוזר לשמוע את אנדי גריי ומרטין טיילר.
    עדכון לגבי מצב השידורים וה-PPV

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349239,00.html