טוב, המופע של ניסים את זלצר: "ברוכים הבאים לקרייבן קוג'." הקריין הטיפש. "ארסנל וצ'לסי יםגשו מחר בגמר הגביע." אני מניאק שאם זלצר לא היה מתקן אותו הוא היה יודע את זה בעצמו. קריין מטומטם. והיו לי עוד הרבה, אולי אני יזכר בהמשך. שעתיים בשער 8 של קללות,החמצות,סיגריות ומשה ביטון אחד גורמים לך לשכוח כמה דברים..
מוטי חביב: "נגיחה של רוזיצקי למשקוף של ואן דר סאר". "שער של ברוז"(אמברוז יא סתום!) ומה לא, חובבן, לך לשדר ליגה למקומות עבודה. שרון ניסים:"אני אני פרגי אני לא מבצע את החילופים הללו". אה כן?שכחתי שאתה גדול המאמנים בכל הזמנים.חתיכת פישר.
זה לא סוד שהשדרים שצ'רלטון מביאה הם ככה, ואלה לא הטעויות הראשונות. לפחות משלמים, אז שיהיה שדר נורמלי. מוטי חביב בכלל מצחיק אותי, זה השדרן לליגה הישראלית, שהוא משדר משחקים באנגליה אני נקרע מצחוק, לא קשור לידע, אלא לקול שלו, זה הקול של השדרים שלנו משנות ה70.
כן יש לו את הRRR...אני חושב שאיסטלנדס דיבר פעם שהוא פוחד לשמוע משחק שהוא מקריין שאחת הקבוצות נותנת 4 גולים כדי לא לשמוע את ה"אררררררררררררררררבעעעעעעעעע",אבל תכלס איתו אין לי בעיה,אני אוהב קריינים ופרשנים שהם לא מתיימרים,אם אתה לא יודע אתה פשוט לא יודע.