הנה ערוץ טוב לצפות במשחק...אותי הוא כמעט אף פעם לא אכזב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx רק צריך להוריד תוכנה ולהתקין אותה (אם אין לכם) :aaatv: http://www.live-footy.org/sun25.2/Chelsea_Arsenal.html
גמר גביע הליגה האנגלי בין 2 קבוצות מהטובות בתבל , עשרות מליונים צופים בעולם אולי מאות מליונים... ומה כאן? כאן בחרלטון משדרים שקופית שמזכירה לי לא לשכוח שמחר יש משחק ענקים בין הפועל ת"א למכבי פ"ת, לפחות היו שמים שקופית עם תמונה של זהבי היה על מה לירוק. בערוץ הספורט שכידוע הוא נמצא איפה שזה קורה למשל מתחת לדשא בבלומפילד, משדרים עוד מעט טניס ובחמש מינוס משדרים בפעם המאה וחמש מאז אתמול את הדרבי של מדריד בכיכובו של נדב יעקובי שבכל פעם שהכדור עובר את החצי אני מוריד את הווליום כי הוא צורח ואשתי בטוחה שיש אזעקה . היו כאן תקופות שילדים גדלו על הליגה האנגלית, היא היתה פתוחה להם לצפיה והם ידעו שיש פאקינג כדורגל טוב ומרתק במולדת. מאז שנת תשעים בערך רוב צופי הכדורגל לא נהנים מגישה חופשית לצפיה בליגה הזאת .אנשים גדלים כאן על ליגות אחרות... ערוץ הספורט המזדיין מראה להם כל הזמן ברצלונה ריאל וגם ברצלונה ועוד ריאל ולקינוח ברצלונה וריאל המסכנים לא יודעים שיש עולם אחר עם ליגה נפלאה וקבוצות עם אהדה מכאן ועד סידני,חבל פיני חבל.
אין ספק שיש לו טכניקה עוצרת נשימה, אבל לאיפה הוא נעלם במשחקים הגדולים? איפה הוא היה מול ליברפול ? אם הוא רוצה להוכיח שהוא אכן מספר 1 בעולם כמו שהרבה חושבים (אני לא ביניהם) אז הוא חייב להוביל את ברצלונה בגדול באנפילד.
אני חושב שקצת מפריזים עם הקטע של המשחקים הגדולים, אבל בלי קשר, רונאלדיניו מוזמן לשחק בקבוצה שלי בכל יום בשנה ולא משנה מה צועקים על זה שהעונה הוא פחות טוב.
אני דוקא זוכר שהוא כן פוגע במשחקים גדולים , בשנה שעברה הוא הוביל את בארסה לזכיה בדאבל ,והצטיין מאוד במשחקים הגדולים ,אני זוכר גם את השער החשוב נגד צ'לסי ברבע הגמר . לגבי מספר 1 בעולם , בשנה שעברה הוא היה מעל כולם , השנה עד כה ,הוא רחוק מלהיות מספר 1 . והוא לא חייב להוכיח כלום ,נגד ליברפול ,אן חייב .
הוא יכול לבוא לשחק במנצסטר וגם עוד מעט לא יהיה לו או לאחרים(כולל רונאלדו שלנו)את התירוץ של מזג אוויר קר, כי כולם מדברים על התחחמות כדור הארץ,אז גם במנצסטר יהיה יותר חם באיזו מעלה או 2,יהיה אפשר ללכת רק עם גופייה אחת במקום 2 מתחת לחולצה,סוודר והמעיל,ממש בכמו בחופים בריו או החוף המתועש בברצלונה.