דיון התיירות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Barcik, ‏4/9/06.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול להגיד לך על פי היורו שעובד על אותו מודל. מבחינת כרטיסים הם נמכרים עכשיו ואחרי שכל הקבוצות עולות הם נמכרים לאוהדים שנרשמים בהתאחדות המקומית. בנוסף לכך אני מאמין שלכל משחק ניתן למצוא כרטיס, המגרשים די מלאים אבל לכל משחק אפשר לקנות כרטיס.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע פשוט מדי,אבל בתור אחד כמוך שהיה בכל היורוים למיניהם שציינת,מי אני שאתווכח.
    ברור שמיותר להזמין עכשיו,זה אשכרה רולטה רוסית. אתה יכול ליפול על ערב הסעודית-פורטו ריקו או על איטליה-שוודיה,מה שכן הימור בטוח,זו האווירה שהולכת להיות שם לאורך כל החודש,הרחובות,הפאבים,חלום.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ACBenb, באסיה המרחקים ממקום למקום גדולים וייקחו לך זמן, אם יש לכם מצב להאריך לארבעה שבועות אפשר לא 6מעט ועלות המחיה נמוכה משמעותית מזו באירופה, גם לא חסר איפ לבלות וכו'-. הטיסות כ6מובן יקרות יו

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל מצד שני אתה גם יכול להזמין כרטיסים למשחק הפתיחה, שמינית, רבע, חצי וגמר...

5. Riki Member

היי, תקשיב אני עשיתי טיול שכזה לפני כמה שנים והיה נהדר. הטיול שלי פחות או יותר התחיל בגרמניה משם נסענו ברכבות מארץ לארץ בטווח נסיעה קצר יחסית, בדרך כלל מצאנו אכסניות זולות ובדרך כלל חדר במלון. במידה ואתה רוצה לעשות טיול כזה באירופה אתה צריך לשבת ולתכנן לא רק כספית גם עם מפה מרחקים רכבות וכו'.
    התקציב לנסיעה כזאת הוא יחסית יותר יקר, חשבתם על מזרח אירופה ? הייתי שם לא מזמן ונהנתי מאוד והיה יחסית מאוד זול למערב אירופה.

6. ACBenb Member

לי אמרו שלנסוע ממדינה למדינה זה עסק די יקר ולא כמו שנשמע בהתחלה, וגם אני לא בדיוק יודע איך בדיוק עובדות הרכבות ומאיפה לאיפה. כמה כסף בערך זה יצא לך ובאלו מדינות ביקרת? ואיזה מסלול את ממליצה לעשות.
    לאיזה מדינות את מתכוונת שאת אומרת מזרח אירופה? חוץ מצ'כיה אין משהו שנשמע ממש "קורץ" נגיד את זה ככה...

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקרון המחיר של רכבת זה תלוי בין מדינה למדינה, לדוגמא בשוויץ רכבת מציריך לוינה זה סיפור של 250 יורו. לעומת זאת טיסה זה משהו בסביבות ה-350 יורו, זה תלוי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/09
  8. Riki Member

תקשיב בספטמבר כשהייתי בצ'כיה תפסתי רכבת לגרמניה לדרזדן ב25 יורו הלוך שוב ומדרזדן לקחנו אוטובוס וטיילנו עד ללייפציג. יום אחרי זה לקחנו רכבת לוינה 45 יורו הלוך ושוב וטיילנו שם יומיים וזאת כבר עיר מאוד יקרה אבל יש שם דיי הרבה מסעדות כשרות והיה מאוד נחמד.

ברמת העיקרון להונגריה, סלובקיה, רומניה, בולגריה וכו' סתם יצא שם רע, אני יכולה להבטיח לך שיש שם די הרבה מה לעשות וזה טיול דיי שונה אומנם מצרפת לונדון אבל עדיין לא צריך לזלז ובאותה מידה אני מבינה שלא כל אחד מתחבר.

בקשר לטיול ההוא שאמרתי לך, הייתי בגרמניה אצל משפחה משם נסעתי לצרפת לשטרסבורג ולקחנו רכבת עם החלפה כדי שנוכל לעצור לטייל בעוד עיר על הדרך לפריז ומצרפת, נסעתי לספרד ופורטוגל. לספרד מצאנו טיסה מאוז זולה של הרגע האחרון וזה היה מאוד ספונטני שנסענו כי לא התכוונו בכלל לנסוע, רצינו לברר כמה יעלה לנו טיסה לחזור מפריז לפרנקפורט. חזרתי לגרמניה ומשם לבלגיה עם בני דודים שלי וטיילתי טיול של כמעט חודש בתוך גרמניה עצמה רוב הזמן לבד במוזה של איזה קו רכבת יוצא ראשון אחרי שאני יספיק לקנות קפה, אני דיי ספונטנית בקטעים האלה ובתקופה ההיא לא היה לי תקציב דיי גדול אבל אפשר להסתדר סבבה, לא יודעת עד כמה זה מתאים לך באופן אישי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/09
  9. spurs229 Member

תנסה להשיג את מוסף הארץ של היום.

יש שם כתבה בדיוק בשבילך על טיולים באירופה בזול.

10. ACBenb Member

אין לי את המוסף ולא הצלחתי למצוא אותו, מה היה רשום שם בכללי? היה רשום משהו על רכבות או מחירים, או המלצה מסויימת?

http://sf.tapuz.co.il/shirshur-229-84948091.htm
    בלינק הזה ראיתי הודעה על טיסות זולות, כדאי לטוס בטיסות כאלה? זה ממש ממ זול אבל לא נראה כל כך אמין.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1090104.html

אני מניח שזו הכתבה.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אתם תהיו שליחי הפורום לדרא"פ, אבל תשכח אפילו ממימון חלקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תדאג למימון, מקסימום יניב יכנס למזוודה נשלם עליו אקסטרה בגלל המשקל העודף במזוודה.

נעביר תמונות לייב, סיקורים, טורים, רק בעזרת השם שנגיע לשם אמן!

הטיול יתפוס תאוצה בינואר, אני מאמין שאז אני יסגור כבר על טיסה ומלונות (אז אני כבר יידע מי בכל בית ומה המרחקים ממקום למקום), נקפוץ למטייל נראה מה יש להם להציע

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/09
  14. spurs229 Member

אכן זו הכתבה.

ACBenB אני מאמין שזה יכול מאוד לעזור לך.

15. ACBenb Member

קראתי את הכתבה (תודה רבה לשניכם דרך אגב) וזה עזר לי פחות או יותר להבין שאפשר להסתדר באירופה אבל עדיין קשה לי לראות איך אני מסתדר. אני אחפש עכשיו אתרים של טיסות Low-cost ויראה אם יש כאלה גם למקומות שאני חשבתי לטייל בהם (ברלין, פראג) ולגבי לינה באירופה זה נשמע לי ממש מסובך. בכל מקרה אם אצטרך עוד עזרה אני בטח אשאל כאן, תודה למי שעזר.