דיון התיירות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Barcik, ‏4/9/06.

1. דימה Member

בורגס לא הייתי, אבל אם היעדים שלך הם קרובים כמו בורגס רודוס קוס איה נאפה וכאלה, כל האתרים הם פלוס מינוס אותו מחיר.
    הכי זול כמובן זה להזמין הכל לבד בלי שום סוכן נסיעות כי הם לוקחים להם לכיס גם כמה דולרים מהעסקה מן הסתם..
    שוב, בקשר ליעדים הקרובים אני לא סגור על מחירים, אבל אם אתה שואל אותי אני לא הייתי הולך על מלון אלא איזה הוסטל חמוד אפשר למצוא בדילים מעולים כאן

2. Roma מנהלים

תודה על התשובה.

קיצר, אנחנו בודקים בדקה ה-90 כנראה כמה ימים התכונן כדאי למצוא דייל טוב. לבורגס תמיד יש דיילים ואולי נצליח לתפוס דייל למקום יותר טוב במחיר טוב. מה דעתך?

3. אלי מתחן Member

לא ידעתי איפה המקום הנכון לשים את זה, אבל חזרתי לפורום אחרי חצי שנה בגלות מלבד בערך 4 ימים. טוב לחזור.

4. A. Arshavin Member

אני יותר מרוצה לטוס ללונדון באוגוסט השנה.
    אז בקשר לטיסות, אל על או איזי ג'ט? או אולי יש חברה אחרת שעושה את הקו ישראל-אנגליה שיותר משתלם לטוס דרכה?

5. The_Arsenal Member

ב-British Airways הטיסות יותר נוחות מאל-על לטעמי, וגם יותר זולות בד"כ.
    תבדוק באינטרנט תאריכים של הטיסות שאתה רוצה, ותעשה השוואות מחירים. זה לא כזה מסובך.

6. A. Arshavin Member

השוואת מחירים ברור שלא מסובכת, השאלה היית אם יש עוד חברות חוץ מבריטיש, אלעל או איזיג'ט שעושות את הקו.

7. דימה Member

איפה נעלמת באמת? מברוק על החזרה בכל מקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ארשבין, בקשר לטיסות ללונדון רק איזיג'ט אם מה שחשוב לך זה הנושא הכלכלי.
    אתה יכול לשריין עכשיו מקום לטיסה בדצמבר בפחות מ 200 שקל הלוך, ומשהו באזור ה 550 שקל חזור.
    אני חוזר שוב, פחות מ 200 ש-ק-ל הלוך ובערך 550 חזור! זה לא נתפס.
    בריטיש באמת נוח אבל בשביל 5 שעות טיסה לא שווה לדאוג לנוחות. אם היית טס איזה 10-12 שעות ברור תתפנק בריטיש חברה מצויינת, אבל לונדון זה 5 שעות טיסה כולה - לך על איזיג'ט

8. A. Arshavin Member

דימה רק שכחית לציין שאני מתכנן (ויכול) לטוס רק באוגוסט. ככה שלסגור מחיר זול מראש לא ייקרה.

9. Roma מנהלים

אהלן,

איזה יעדים יש באירופה שמתאמים בעיקר לבילוי ונופש ופחות טיולים לנערים בגילאי ה18?

10. Joel Gion Member

אמסטרדם, ברצלונה, ברלין, אוסלו, בראטיסלבה. באמת שלא חסר.

11. Bensh Member

דרזדן!

12. StevieG Member

בראטיסלבה? לקחת את היעדים שלך מיורוטריפ או משהו?

אמסטרדם מדהימה. המון מסיבות, פאבים, קופישופים ומלא חברה מכל העולם. ברלין, למרות שלא הייתי שם, עדיין, ממה שסיפרו לי עליה היא מושלמת. היא זולה, יש שם המון חיי לילה משובחים(אלקטרו טכנו, מה שרק תרצה ובזול). גם הבירות זולות שם. מבחינתי, אלו שני היעדים החזקים ביותר באירופה לבילויים. כמובן שאם אתה בקטע, אתה יכול לבדוק על פסטיבלים באירופה(בהונגריה, גרמניה, אוסטריה, הולנד וכו) של מסיבות אלקטרו וטכנו.

13. דימה Member

אמסטרדם אובר רייטד בצורה רצינית. ברור שכיף שם אבל כיף כי זה חול לא כי זה אמסטרדם.
    הישראלים הם אנשים עם ראש קטן, חבר טס חזר אמר שהיה כיף וזהו הבחור נעול על המקום.
    זה קורה בקשר לדרום אמריקה זה קורה בקשר למזרח וזה קורה בקשר לאירופה. אני הייתי באמסטרדם והיא ממש אובר רייטד, יש קופישופס שבשביל זה הולכים לשם (לא לחיות בסרט לגבי פאבים מועדונים וזה - אם המטרה היא מועדונים ופאבים אז עדיף מקום אחר).
    חוץ מקופישופס אין מה לחפש שם, ובתור אחד שהיה בעוד מקומות בהולנד הייתי ממליץ על האג הרבה יותר מאמסטרדם. העיר השלישית בגודלה אם אני לא טועה שם באמת יש פאבים וגם את הקופישופ שלדעת רבים מקומיים הכי טוב במדינה.

עוד יעדים שלא אמרו פה בהודעות האחרונות - הייתי בבריסל באמת עיר משובחת ולדעתי אנדר רייטד מבחינת הישראלים. כנראה אף אחד לא טס לשם וחזר והמליץ, אז הפחד מהלא נודע אם אפשר לקרוא לזה ככה מונע מהישראלים ללכת ולבדוק. אז אני אומר לכו לבריסל תהנו עיר מטורפת ויש שם הכל מהכל (אפילו חלונות אדומים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) כמובן בירות בלגיות וחיי לילה משובחים.

14. M_T_A Member

למישהו פה יש במקרה המלצות על מה יש לעשות בפינלנד?

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עזבו אתכם משטויות, תחסכו וטוסו לניו זילנד. אתם תודו לי אח"כ.

http://img850.imageshack.us/img850/4130/p1010842m.Xxx

אני מתגעגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx