דיון התיירות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Barcik, ‏4/9/06.

1. LIVERPOOL87 Member

כתבה נהדרת על הגליל המערבי מהיום
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4157303,00.html

כל המקומות הללו ממש ליד הבית שלי, מקום מעניין שהוזכר במילה אחת הוא נחל כזיב, למרות שאת טיולי המים הייתי דוחה לסוף מרץ-תחילת אפריל כשהכל ירוק,שפע של מים ומזג אוויר נפלא.
    שלא נדבר על המסעדות הערביות אצלנו שהן זולות בהרבה מכל מסעדה במרכז ונותנות שירות ב-10 דרגות מכל מסעדה במרכז.

שווה לטייל בתקופה הזאת בגליל המערבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. Nitay a Member

שאלה על אמסטרדם.. הבנתי שנכנס חוק חדש לגבי הקופי שופס,
    שיאסור מכירה לתיירים... מישהו יודע האם זה כבר תקף?

3. StevieG Member

לא ייכנס באמסטרדם עד 2013.

4. Nitay a Member

מעולה! בשאר הולנד מתי זה נכנס?

5. דימה Member

זה לא מעניין מתי נכנס, תמיד אתה תוכל לקנות בדיוק כמו ילד בן 14 שעומד ליד פיצוציה ומבקש ממך לקנות לו פרפקט

6. דימה Member

אגב בהמשך לטיולים בארץ - העצה הכי טובה זה להימנע לטייל בדרום כרגע כי מאוד קר בלילה (ככה טיול של יום עם המשפחה זה בסדר אבל לא מעבר כי באמת קר)

7. לא מצאתי כינוי Member

למישהו פה יצא לעשות סוג מסויים של יורוטריפ?

אני טס ב20 מאי לבודפשט וממשיך משם לפראג, מילאנו, אמסטרדם, ושטוקהולם וחוזר לארץ ב17 ביוני.
    למרות שיש עוד הרבה הרבה מאוד זמן היייתי שמח לשמוע טיפים לגבי חיי לילה, אטרקציות מעניינות, ואתרים שחובה לבקר, וטיפים בהתנהלות היום יומית( טיול של צעירים, ישנים בהוסטלים).

המון תודה!

8. אלי מתחן Member

לא יצא לי ומעולם לא ביררתי על זה. אני סתם מתעניין..
    אתה מתכנן לסוע ברכבות? כמה עולה?

9. לא מצאתי כינוי Member

טיסות פנימיות בלבד. כל הקטע הזה שרכבות הן יותר זולות זה בגדר אגדה, במידה ואתה סוגר טיסות פנימיות בהתראה של כמה חודשים המחירים זולים משמעותית ומצחיקים.

רק לשם השוואה, שילמתי על כל הטיסות ביחד 3756 שקל. זה כמובן נמצא אחרי חיפוש מעמיק במיוחד, הזמנה של ארבעה חודשים מראש, טיסה במחלקות הכי זולות כמובן, וגם לא מעט קונקשנים של בערך 4 שעות בין כל מקום למקום. (בציריך, ופעמיים במינכן), אבל כלכלית, זה משתלם.

10. אלי מתחן Member

אם ככה אז בטח סגרת גם הוסטלים, אז כמה יוצא לך כל הטיול?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

נשמע מאוד מעניין. אני מקנא, יש לך דרכון אירופאי? זה יכול בטוח להוזיל עלויות. אני תמיד מהרהר בדבר עשיית טיול שכזה ואם זה יגיע, אני חייב לטוס עם אמירטייס או איזו חברת תעופה של המפרץ. שמעתי שהם מעולים.

12. StevieG Member

אם אתה עושה מנוי לרכבת, זה יכול לצאת לך יותר זול. גם ככה תצטרך לקחת רכבת מנמל התעופה למרכז העיר. אני מתכנן יורוטריפ מנורווגיה ועד ספרד ולי זה בטוח יישתלם.

13. אלי מתחן Member

הוא כבר קנה כרטיסים אל תבאס אותו. בכל מקרה העלית נקודה מעניינת שהרכבת בניגוד לשדה התעופה הוא במרכז העיר.
    סגרת כבר על הוסטלים וכאלה?

14. לא מצאתי כינוי Member

סטיבי ג?י, אתה יכול לפרט מה זה יותר זול? כי אני שילמתי מחירים מצחיקים פשוט. פלוס לא נשכח את הטיסה חזור והלוך לארץ ומהארץ. חוץ מזה, רכבות היו שורפות לנו שעות על גבי שעות
    מהטיול והיינו מגיעים די עייפים, זה לא רכבת מארנהיים לגלזן קירשן, יש לנו חתיכת נסיעה ממקום למקום.ולאו דווקא אצטרך
    לקחת רכבת, יש שאטלים בכל נמל תעופה נורמלי, ואם לא, כמה יורו בודדים או day ticketשבמילא אצטרך
    לקנות לא ישנו כלום.

אלעד, בחרנו הוסטלים עם מיקום לא רע בכלל במרכז/קרוב למרכז העיר (חוץ
    מבודפשט שבה אנחנו ישנים אצל אח של חבר שלומד שם), ושילמנו כולל על טיסה ולינה סך הכל 6850 שקל

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/12
  15. אלי מתחן Member

זה לא יקר בכלל, נניח שכל יום תוציא איזה 100 יורו פלוס מינוס (בטח הרבה פחות), יצא לך 3000 יורו, בסך הכל 20 אלף ש"ח לחודש באירופה. זה סביר. ובלי לחסוך בכלל.