דיון התיירות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Barcik, ‏4/9/06.

1. אלי מתחן Member

הבנתי אותך. בגדול דרום מערב אירלנד זה החובה?

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הייתי באירלנד לפני שנתיים, העיר שהכי אהבתי היא Kinsale, עיר נמל בדרום-מערב המדינה (מחוז קורק), מאוד ממליץ להעביר שם ערב (ובכלל, ללכת על המסלול הדרומי בין דבלין לצוקי מוהר).

3. עד שמצאתי כינוי... Member

זו גם אפשרות.
    במקום לנסוע ישר לגאלווי מדבלין, אפשר לנסוע דרך Cork ו Kinsale, ומשם לטבעת קרי, חצי האי דינגל, צוקי מוהר והבורן, ומשם למחוז גאלווי ולאיי אראן.

4. StevieG Member

אוקיי עדכון קצר. כרגע אני בבריסל. נשדדתי לפני יומיים בהמבורג(עיר נוראית). אני מתאושש.

אוקיי, עדכון קצר. נורווגיה יפהפייה, יקרה להפליא, אבל הקאונטריסייד שלמה פשוט עוצר נשימה. ברגן עיר מאוד כייפית עם חיי לילה מעניינים. מומלצת למי שאוהב לטפס, כי יש כל כך הרבה אפשרויות שם.

משם, המשכתי לקופנהאגן. בניגוד לנורווגיה, היא כמובן שטוחה וגדולה הרבה יותר מאוסלו או ברגן. שכרתי שם אופניים ופשוט חגגתי נון סטופ. מאוד כייפית. ביליתי יום אחד במאלמה, שהיא עיר הרבה יותר מעניינת ארכיטקטורית מקופנהגן המשעממת(ארכיטקטורית). בנוסף, הייתי גם ביום חם במיוחד(תפסתי קצת צבע בסקנדינביה) אז ישבתי ברצועת החוף היפהפייה של מאלמה, עם השוודיות היפהפיות מסביבי. וואלה.

מה שמעניין הוא ההס דל ביחס של המדינות בסקנדינביה לאלכוהול. דנמרק היא פשוט גן עדן. אפשר לקנות אלכוהול מתי שרוצים, איפה שרוצים, וכמה שרוצים. וכמובן שאפשר לשתות איפה שרוצים. תענוג. לעומת זאת, בשוודיה זה סיוט לנסות להשיג אלכוהול. וב נורווגיה אחרי ששתית שתי בירות, הם יסרבו להגיש לך עוד. ולחשוב שהם נהגו לקרוא לעצמם ויקינגים פעם. פחח.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אירלנד! סוג של חלום יחד עם טוקיו.

מישהו מתנדב להלוות לי קצת כסף? אני מבטיח שאני אבוא לפה אחר-כך ואספר חוויות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Green Lantern Member

האמת שלא יצא לי להיות בדרום - מערב האי בגלל תיכנון לא נכון של זמן ואני עד עכשיו מרגיש פספוס,אבל ממה שיצא לי להיות בצפון,במערב וקצת באיזור דבלין הייתה חוויה עצומה שהייתי מת לעשות שוב ואני ממליץ לכל אחד.

7. StevieG Member

אחרי כמה ימים בבלגיה(ברוז? מדהימה באותנטיות שלה, לפחות מרכז העיר), אני עובר מחר לרוטרדם ליומיים. המלצות מיוחדות על העיר יש למישהו כאן?

אחרי זה אני נוסע לאמסטרדם להמשך השבוע, אבל אני מכיר את העיר טוב מאוד. יותר מדי, אנשים היו אומרים.

אחרי זה הכיוון הוא לקלן, ברלין, פראג, ברטיסלבה, בודפשט, וינה, זלצבורג, ציריך, באזל, ז?נווה, מונקו, ניס, פריז, בורדו, ברצלונה. תוך חודש. נקווה שאספיק כמה שיותר.

8. Luis Suárez Member

וואו StevieG אתה עושה מסע ממש מטורף הא?
    הייתי ממליץ לאנשים לטייל בקרואטיה. נופים נפלאים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/12
  9. XabiAlonso Member

מישהו היה בסין? אפשרי לטייל שם לבד?

10. אלי מתחן Member

בטח שאפשר, מדינה מדהימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/12
  11. itay7 Member

אני ואשתי היינו בסין ל-40 יום, מדינה מדהימה, והקטע של השפה היה פחות קשה ממש שחשבנו, די מסתדרים (מבקשים מאנשים לכתוב דברים, פלוס אפליקציות).

לגבי הפחד מהמשטר, זה פשוט לא ייאמן כמה זה שונה מהמציאות. לפני שנסענו אמרנו שלא נחצה כביש באדום, בפועח שהגענו ראינו איזה שכונה שם. היה בדיוק יום העצמאות שלהם והיו הרבה שוטרים וחיילים שמבחינת האנשים הם אטרקציה אחת גדולה, מצלמים אותם הולכים וצוחקים עליהם, אפילו איזה שני טמבלים הצטרפו לקבוצה של חיילים שהלכו בתור וחברים שלהם (ואנחנו) צילמו את המאורע -

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/304082_10150360756778160_29471210_n.Xxx

יש גם הרגשה של ביטחון שם, לא גונבים דברים, לא צריך להחביא תכשיטים כמו במקומות אחרים. מה שכן, צריך לונלי פלאנט ולתכנן מראש, כי יש הבדל עצום במחירים של הטיסות/רכבות. אה, ולקחת כדורים נגד שלשולים, מתישהו בטיול יהיה לך קלקול קיבה...

12. אלי מתחן Member

3 חודשים בלי קלקול קיבה. אפשר לאכול בכל מקום חוץ מבאלה שריקים מאנשים.
    באיזה איזורים טיילת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/12
  13. StevieG Member

אז אני עכשיו בפראג. עיר יפהפייה. מאוד רומנטית ומומלצת לבני זוג, אבל גם להכיר מקומיות כאן זה חתיכת דבר נהדר, כי הצ?כיות...הו אלוהים. הבחורות הכי יפות שראיתי נמצאות כאן.

מחר אני נוסע לבראטיסלבה. מישהו היה שם? טיפים כלשהם?

14. אלי מתחן Member

נשמע אחלה מקום.

15. StevieG Member

חחחחחחחחחח

גם פראג דומה לזה, רק שבברטיסלבה אפילו יותר זול. כאן בפראג זה יורו אחד לפיינט בירה. פסיכי לגמרי.