איך זה שבשידור של אטלטיקו אתמול לא דיברו על השחקן שזה עתה רכשנו? וכן דיברו על העזיבה של דה חיאה כוודאית למרות שזה פורסם רק בצהובונים. נדב יעקבי מקבל ממני ציון נכשל, שגיא כהן אינו מתאים למקצוע.
שגיא כהן פרשן ולא אמור להגיד דברים כאלה, אלא נדב יעקבי שמשנה לשנה מדרדר. האפס הזה לא הפסיק לבקר את הפועל בליגת האלופות, שלא ראה אפילו משחק אחד שלה, ואת כל הבילבולים האלה הפעל תגיד אם תודה אם היא תשיג נקודה, הפועל השיגה בוספו של דבר 5 ונדב שוב יצא אפס. בכלל, אלי גוטמן ואלי אוחנה השתיקו אותו שאמר שטויות. אין לו מושג!
יום ד' הגביע הספרדי 20:55 דפורטיבו לה קורוניה נגד אלמריה :aaa21: רבע גמר גומלין שידור ספורט 2 :aaatv: יום ד' הגביע הספרדי 22:55 בטיס נגד ברצלונה :aaa21: רבע גמר גומלין שידור ספורט 2 :aaatv: יום ה' הגביע הספרדי 22:55 אתלטיקו מדריד נגד ריאל מדריד :aaa21: רבע גמר גומלין גביע שידור ספורט 1 :aaatv:
היום ובכל שלישי ב 22:00 בספורט 5 תעלה תוכנית "לה ליגה" לסיכום הליגה הספרדית ולדבר קצת על הליגות באירופה...עם נדב יעקובי,עמיחי שפיגלר,לימור בלדב ואם הבנתי נכון אתמול גם עם אבי מלר אחרי שנראה היום יהיה אפשר להביע דעה, אבל כבר מעכשיו זאת יוזמה מבורכת וטוב שערוץ הספורט מעלה תוכנית כזאת
ברור לכם שאין מצב שהתוכנית לא תשודר בשידורים חוזרים, ומן הסתם ששידורים חוזרים תמיד משודרים בכל הערוצים שלהם. אז ברור שנוכל לראות את זה מתי שנרצה ואיפה שנרצה. אחרי הכל, מה כבר ערוץ הספורט יכול לשדר?
זה בספורט 5 הרגיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ולגבי השידורים החוזרים..אני היום לא אוכל לראות ב 22:00 אבל ב 23:40 בלייב יש שידור חוזר ככה שאת זה אני אספיק לראות
התוכנית החדשה מה זה מיותרת! לקחו את סיכום המחזור ודיללו אותו בדיבורים שלא מחדשים כלום. עדיף שישקיעו יותר בסיכום המקורי ולא ימהרו לשדר אותו לפני שהסתיים המחזור.
הדבר היחיד שמעניין זה השירה של הצוות את The Yellow Submarine. די משעשע, אבל משעמם. next, טוב שראיתי גם היפה והחנון, לפחות השעה 22:00 היתה מעניינת.
מישהו יודע מתי ישודר הקלאסיקו בין ברצלונה לריאל מדריד בגמר הגביע הספרדי ?? לפי מה שאני יודע יש לצ'רלטון את הזכויות שידור אבל אני לא יודע מתי זה ישודר 1