אז אני גיליתי בימים האלה את הטוויטר. בכל ערב מכשעה לפני המשחק הראשון ועד כשעה אחרי המשחק האחרון, אני נכנס לטוויטר ופשוט גולל ידיעות, ניתוחים, שמועות, בדיחות, נתונים וכד'. הפכתי את הטוויטר לדרך הראשית שלי לצריכת חדשות ביורו הזה. תמיד העדכונים ראשונים, אין עורכים, אין (כמעט צנזורה) ויש דיונים מעניינים. אני מצרף לכאן רשימה של חשבונות מעניינים למעקב, ואשמח אם תצרפו גם אתם. אורי קופר - אנליסט כדורגל ישראלי. דניאל פורת - עורך בערוץ הספורט. Geeks Bets - אתר המלצות הימורים ישראלי. Euro 2016 - העמוד הרשמי של הטורניר. עידן וינצקי - עורך בוואלה. ESPN Stats - עמוד הסטטיסטיקה של ESPN (כל הענפים). OptaJoe - עמוד סטטיסטיקות כדורגל מצוין. Paul Carr - כתב מוביל של ESPN כדורגל.
גילית את זה קצת באיחור , אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא מוזמן להוסיף גם אותי, לא נותן סטיסטקות אבל מדי פעם מצייץ דברים נחמדים על כדורגל ובכללי. שווה מעקב https://twitter.com/Haiott
אני לא הבנתי למה צריך אולפן, ואת מיכאלשווילי, אם התפקיד שלהם הוא לקבל את המשחק מהמגרש ולהעביר לפרסומות, לקבל מהפרסומות ולהעביר למגרש? הייתי מביא את הבחור מערוץ הקניות, היה עושה את זה טוב יותר.
זה עדיף מהטקסט החוזר שלו. כל קבוצה שמנצחת היא "מדהימה", כל קבוצה שהפסידה היא "לא הראתה מה שהיא יודעת" וכל תיקו הוא "שמירה על הכוחות". גם הישיבה שלו על הצד סטייל מודי די לעוסה.
הוא התבדח על זה אתמול, שאל את אסף כהן "ראית איך העברתי יפה לפרסומות אתמול ?" או משהו בסגנון. אני לא יודע מה הולך שם, אבל תכלס, זה נראה כאילו אף אחד לא מרגיש בנוח עם מה שהולך שם אולי חוץ מרשת וערוץ 10. איווניר עם פרצוף רציני כזה שאומר באתי לדבר על כדורגל לא על שיר אלמליח ותביא בורקסים.
תכל'ס הוא היה עושה את זה מצוין. כמה אנשים אתה מכיר שיודעים למכור הליכונים, יהלומים, שואבי אבק, ספות, והכל לעשות באותו הלהט וההתלהבות?
מאיר ואני חושב אסף כהן, אולי זה היה נימני..לא זוכר במדויק.. כרגע במשחק של רומניה-שוויץ יש שידור מהארץ אבל לא מאיר משדר. אם אינני טועה זה שלומי דניאלי.