לחמן צריך לפרשן סרטי מלחמה דוקומנטרים בערוץ 1 באמצע השבוע. לא רק שזה יתאים לו יותר, גם אף אחד לא באמת יצטרך לשמוע אותו מדבר.
חרטטן כמו במבחנים בספרות כשאינך יודע ממש את החומר, אז אתה ממלא חצי דף .אולי אולי משהו יקלע לטעמה של המורה ותרוויח נקודות
איזה מזל שיש לי את הספורט1HD לא צריך את האולפנים המביכים בערוץ 1 10 ו-2., רואה את המשחק ב-HD, השאר לא מעניין
ניר לוין (אם אני לא טועה) מרגיע את הצופים שהומלס לא יהיה הומ-לס בעונה הבאה כי הוא שחקן מבוקש. הבחור לא היה מעודכן שהומלס כבר בבאיירן. אם זה היה שחקן לא מוכר, שמשחק בנבחרת לא מוכרת, שעבר מקבוצה לא מוכרת אל קבוצה לא מוכרת, הייתי איכשהו מבין. רמת הפרשנים ברצפה, לא רק שהפרשנות שלהם לא מעניינת, הם גם לא טורחים להתכונן למשחק בצורה טובה.
אל תשכח שהוא מחשיב את גצה כחלוץ ואומר שהייתה לו עונה פושרת בבאיירן,וזה בגלל שלבנדובסקי חלוץ כזה אדיר והוא משחק על המשבצת שלו. Sent from my ONE E1003 using Tapatalk
יש לומר שעם כל הסלידה שלי מההתפלספות של שגיא כהן שאנחנו נחשפים אליה לעתים קרובות, אני מעדיף אותו בכל יום נתון על פני המאמנים-פרשנים, לוין, אוחנה, קלינגר וכו'.
עכשיו זה היה השיא , שהוא אמר שבגלל התנועה של אוזיל שעשה כאילו ירים את הבעיטה החופשית גרמה לתזוזה בהגנה האוקראינית מה שהוביל לשער של גרמניה .
ניר לוין מסביר לאלוף עולם ששיחק כמה משחקים בחייו איך צריך להציב את כף הרגל. במכבי תל אביב זה לא היה קורה.
היום במשחק של פולין-צ.אירלנד אמרו שרומא היא סגנית אלופת איטליה (חצי מוזר) ושצ׳סני שוערה של יובנטוס (יותר מדי מוזר). חשבתי שדמיינתי את זה בהתחלה ואז העברתי אחורה (יס מקס, זדיינו) ושמעתי את זה שוב. זה אפילו לא מצריך הבנה מינימלית - רק דיוק בפרטים.
באמת היה חוסר דיוק מעצבן בפרטים בשידור הזה, היה עוד משהו מלבד הומלס ומה שציינתם..מאוד חבל.. לפחות את עניין הדיליי סידרו לעת עתה.
האמת בלי להעליב, לוין משדר סוג של טימטום בדיבור ובהבעות פנים. כמו נוימן בדיוק. רק ההבדל הוא שלוין זורק יותר משפטים יומרניים ומנסה להפיץ ידע שאמור להיות לו אחרי כל כך הרבה שידורים בצ'רלטון ויוצא טונה כל פעם מחדש עם יציאות הזויות כמו שהזכרתם עכשיו. נוימן לדבריו "משדר את מה שהוא רואה", שזה אומר להגיד משפט במצב של2-1 כמו "עוד שער וזה 3-1", יופי ילד גדול. Sent from my E6653 using Tapatalk
אני בדעה שאין צורך ביותר משדרן שיכניס אותך לאווירה ובתקווה שגם לא יהרוס לך אותה. כל הפרשנים למיניהם יכולים לדבר אחרי זה באולפן במקום לשמוע אובר דיבורים או אובר התחכמות, שלא נדבק על חוסר בדיוק הפרטים.
רשת במשדר סיכום עלוב במיוחד, מארחים את אושיות הכדורגל טילטיל ולוסי אהריש ש"ממש במקרה" הם טלנטים של רשת