קופר במונדיאל ואסף כהן ויוכין יקבלו בדיוק אותה ביקורת: "מי הם בכלל שיבקרו שחקנים כדורגל כשהם לא עלו על הדשא פעם אחת בחייהם"
הבעיה שלי עם איווניר שהוא בכה כל המשחק על צורת המשחק של אורוגוואי כאשר כל אדם מן היישוב ידע בדיוק כיצד הם ישחקו. אפשר לחשוב שהוא לא ראה אותם מעולם או לא למד אותם לפני המשחק - ייתכן מאד שזה המצב.
זה מרגיש שמאז שמוטי חזר לאמן הוא הפסיק לראות משחקים(לא שאני מאשים אותו) והוא פשוט לא הגיע מוכן למונדיאל הזה. זה נראה שהוא הפסיק לראות אפילו ליגה איטלקית כי היו לו הרבה פאשלות שם(למשל אתמול הגה לא נכון את השם של לקסלט)
https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36444428_1765057793588735_3576794222319108096_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=fa4bb950e08737f170367a159b35d89e&oe=5BA66FFF ב-'ידיעות אחרונות' כתבו 'הילד ענק' עם תמונת שער של אמבפה, בעוד בעיתון עצמו, ולא במוסף הספורט - כתבו על 'סנסציה' על כך שהמונדיאל ממשיך בלי כריסטיאנו רונאלדו ומסי| ב-'מעריב' הלכו על כותרת יפה עם משחק מילים - 'קיליאן MVP'| מה שכן, כל אתר שמכבד את עצמו כביכול העלה מהר-מהר כתבה על למה המשחק הזה שינה את הסטטוס של אמבפה מילד לגבר וכן-הלאה, כולל נדב יעקובי בטור ב-'ידיעות'. אני פחות אוהב את הכתיבה הבוערת הזו מייד אחרי סיום משחק ומצחיק שאחרי כל ערב מציגים כתבת ספיישל עם שינוי מגמה, לא היה קורה כלום לו היו מחכים מעט| הנה טור שאני מניח שיהיה קצת אחר, יוספוביץ', 'וואלה ספורט' - קיליאן אמבפה עשה לו טובה: החיסול האלגנטי של ליאונל מסי וארגנטינה - אם הקריירה הבינלאומית של ליאו מסי תמה אתמול בקאזאן, זה היה חיסול מלא כבוד - מהיר, כמעט ללא כאב, במשחק לפנתיאון, וכשאור הזרקורים מופנה לדבר הגדול הבא. אורן יוסיפוביץ על אחת ההופעות הגדולות בנוקאאוטים, והמשמעות של אפס תארי נבחרת עבור השחקן הטוב בדורנו
איזה הקצנה בעיתון, עאלק "סנסציה"... כמו הכרוז המגזים בגמר גביע סל שזכינו נגד מכבי. הם מחטיאים, אנחנו זוכים והוא:" גבירותי ורבותיייי - סנסציייה". סתם נגרר אחרי התקשורת הלוקה, אם רק היה בודק לפני היה רואה שלפני הגמר הינו במאזן 3-0 נגדם בליגה ובמשחק הכנה באותה העונה.
אם זה כתוב בעיתון עצמו ולא במוסף אז הגיוני שיכתבו ככה כי זה מכוון לאנשים שבדרך כלל לא מתעניינים בכדורגל אבל עכשיו עוקבים כי יש מונדיאל. מבחינת אנשים כאלה זאת באמת סנסציה ששני השחקנים היחידים שהם מכירים, אלה שהתקשורת המיינסטרימית כבר שנים אומרת להם שהם שני השחקנים היחידים שקיימים בעולם יודחו מול נבחרות עם שחקנים שהם לא מכירים (והניסוח בהתאם - לא "פורטוגל וארגנטינה הולכות הביתה" אלא "רונלדו ומסי הולכים הביתה").
אגב רק אני שמתי לב לטון המבואס של יעקבי בגול הראשון של אמבפה? כנראה שהוא הבין באותו רגע שנגמר המונדיאל של הפרעוש